5800 Nokia OVI Maps Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxicepuserx

Üye
    Konu Sahibi
5800 Nokia OVI Maps Problemi
Merhaba arkadaşlar,

Dün 5800'ımı v30.0.011'den v31.0.008'e yükselttim veya nihayet kuramadığım nokia ovi maps uygulamasını kurmayı başardım, programı açtım, nokia ovi maps menüsü geldi fakat herhangi bir seçim yaptıktan sonra programdan çıkıyor ve tekrar telefon ana menüsüne dönüyor, bir türlü çalıştırmayı başaramadım. Bu probleme ne sebep oluyor olabilir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
en son sürüm olan v40 ı güncellemen gerekiyor..v31 de çalışmaz..eğer indirdiğin yeri okuduysan orda öyle yazar..

maxicepuserx

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladım normalde v30.0.011'da compatible olmadığı uyarısını veriyordu, v31'de kurarken böyle bir hata vermeyince uyumlu olduğunu düşündüm. Öyleyse önce v40'a yükseltip tekrar deneyeyim. Yardımınız için çok teşekkürler.

cgedikk

cgedikk

Üye
bende ovi maps uygulamasını yükledim. v30.0.011 ama gayet güzel çalışıyor. ayrıca ovi de güncellemeleri kontrol et dediğimde v4o ı bulamıyor.yeni versiyonu yüklemek için ne yapmalıyım? teşekkürler.

maxicepuserx

Üye
    Konu Sahibi
Nadir bey peki cgedikk arkdaşta nasıl çalışmış olabilir acaba v30'da?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çalışır be canım..ama tam uyumlu olmaz..

ngageee

Üye
bööle telefonun içine ediim ya çalışmıyo v.50 kullanıyorum ç.içi bile denedim öle harita açılıyo tek sinyal çubuğu yanıp sönüyo bi türlü bağlanamadı ilk aldığımda v31 vardı buluyodu yerimi hemde evin içinde şimdi bulamıyo ne telefon ...

maranx

Üye
bende v50 var son sürüm bu herhalde...

--------------- Ekleme ---------------

ben de v50 ye yükselttim haritalara girince sarı ekran geliyor sokaklar, sehirler kaybolmuş hiç biri gözükmüyor.Ne yapabilirim...

ozgur1976

Üye
5800 telefonuma skyfree yi yüklemek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt