Yardım!!! Ovi maps te harita gözükmüyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
Yardım!!! Ovi maps te harita gözükmüyor..
Arkadaslar n8 kullanıcısıyım, ovi maps te harita gözükmüyor.. En uzağa aldığımda dünya gözüküyor yakınlaşma yaptığımda düz renkte gözüküyor.. Ovi suite iLe güncelledim tekrar baştan kurdum haritaları yükLedim ama sonuc yine aynı. Ndrive kullanıyorum sorunsuz giriyor konumumu hemen buluyor.. Acaba Ndrive yükLü diye mi yapıyor? ßilgisi oLan arkadaslardan biLgilerini paylaşmasını istiyorum şimdiden tşkLer..

• Beğen
Tepkiler: cihat_157

mangdaşire

mangdaşire

Üye
türkiyeyi tam bulabildiginize emin misiniz? olmuyorsa ovi maps 3.04 kurmayı deneyin.

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir üLkeyi göstermiyor ki türkiyeden emin OLayım=) Yakınlastırdıgın zman bozuluor. Bekle dıceksın duzelır ama düzelmiyor. Eski sürümüde Denemedım sorun yine aynı..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hiç bir üLkeyi göstermiyor ki türkiyeden emin OLayım=) Yakınlastırdıgın zman bozuluor. Bekle dıceksın duzelır ama düzelmiyor. Eski sürümüde Denemedım sorun yine aynı..
bende 3.04 yüklü taş gibi çalışıyor :) fw attıysanız ve içinde geldiyse 3.04 kuramayabilirsiniz.dahili bileşen hatası verir.

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
Suan son sürüm yükLü 3.06. Bu arada ewet teL hackLi ama hackLi olmadan öncede aynı sorun vardı.. Birde 3.04 ü yükLeyeyim haber vericem:)

---

arkadasım kurulumunu buLamadım bildiğin biyer var mı?

Uruloki

Uruloki

Üye
valla dediğinize göre haritlar yüklü değil sizde ama yüklemişisiniz

Utku

Utku

Üye
İnternete bağlayıp gir birde

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş yeni farkettim sende n8 varmış bana 5800 gibi geldi.ovi maps aynı mıdır bilmiyorum kardeş ama 5800 için ovi maps 3.04:

Utku

Utku

Üye
Erim bana mı dedin bende 5800 var

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Utku™;3193357' Alıntı:
Erim bana mı dedin bende 5800 var
hayır konuyu açan arkadaş için demiştim.

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
çevrim içi de oLdum sorun değişmiyor. Dostum kurulmaz n8 e ama yardımın için tşkLer:)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Haritaları yüklemişsin tamam da haritayı yükledin mi? :D Telefonu bağla ovi suite ile bir bak... belki de bozuktur, tekrar yüklersin... türkiyeyi indirmemişsindir belki..

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
dostum elle kurdum oLmadı, pc deki ovi suite iLe kurdum yine olmadı haritaları göstermiyor.:)

çevrimiçi durumunu acıp baya bi bekLedım sımdı düzeldi..:) naLet oLası oyun oynuor uyuz oldum:) iLginiz için tşkLer arkadaslar bayadır halledememiştim sorun çözüldü=)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım hafıza kartındaki cities klasörünü tamamen sildikten sonra uygulamalardan ovi haritayı kaldır ve ovi suite ile tekrar yükle düzelir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt