Nokia n97 ovi maps Uydu sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caremm

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n97 ovi maps Uydu sorunu?
9 Ay önce n97'mi satın aldığımda ovi maps çalışmıyordu.Program açılıyordu fakat konumumu bul dediğimde saatlece beklememe rağmen bulmuyodu.4 ay önce telefonun yazılımını güncellemeleri için aldığım yere gittim,tam 1 ay sonra yazılımı güncelleyip verdiler.Baya bi bekledim yani.Telefon geldiğinde ovi maps çalışıyodu,her açmamda 2 kuruş gibi çok düşük bi miktar gidiyodu ama işlevini tam olarak yapıyodu..Buşekilde 2 ay kadar kullandım.Daha sonra telefonumun sol yanındaki açma kapama tusu düştü.Bende servise verdim,yine 1 ay sonra geri geldi tamir etmişlerdi ama Güzellik olsun diye sistemide güncelledik dediler..Şimdi 1 aydır ovi maps çalışmıyor.Yine baştaki halini aldı.Konumu bul diyorum ama hiç bişi olmuyo.Uydu bulamıyo sanırım..Telefonu tekrardan servise vermek istemiyorum 1ay daha bekletecekler cünki..Evde kendimin yapabileceği bişi varmı arkadaşlar?Bu sorunu yaşayıpta çözen arakadaslar varsa yardımını bekliyorum..
Bu arada teli güncellemeyi denedim ama telefon sürümü güncel diyor..Yazılım güncelleme kısmındanda ovi mapsı yükledim..Yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim..

--------------- Ekleme ---------------

Şimdi *#0000# yaptım ve ÇIKAN BİLGİLERİ YAZIYORUM =
Yazılım sürümü=v 22.0.110
yazılım sürüm tarihi=11-06-10
özel sürüm=22.0.110.c01.01
özel sürüm tarihi=11-06-10
model=N97
Tür=rm505
Son Güncelleme=GÜNCELLENMEDİ??
AYNEN böyle yazıyor...

caremm

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar bugun içinde bi cevap alabilirniyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt