Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800-Nokia Belle--İki Farklı Fw'ın 1.HAZIR!!
Sponsorlu Bağlantılar
Uchiha Sasukee
Üye
Konu Sahibi
tmm yazyom
Elfemsi44
Üye
deneyen var mı ? telefonu yakmayalım
xhelalim
Üye
denedim gayet basarili ama eksik n8 klavyeleri ve tr yazma dili yok
program sayesinde belle ev ekranindan ana ekrana atmiyor ama menu tusu islevsiz birazdaha calismalilar yinede emege saygi
Elfemsi44
Üye
tr yazma dili yoksa yaramaz
Furkan-E
Üye
Çok hata var, Maps yok, Foursquare yükleyeyim dedim QT'yi yüklemedi, sürekli o RS belle beyaz ekranı çıkıyor. Bunların fixlenmesi lazım.
Elfemsi44
Üye
kardeşim zaten adamlar fixlicez falan giyolar yani madem bunu deneyin kendi telinizde yüklenmiyosa fixleyerek koyun. bide ilk sayfaya yazmıs yok r14 falan . tamam emeğe saygı ama madem hata var buraya koymadan önce düzeltseniz daha iyi olurdu. ve arkadaşların baya eksiği olmus herhalde. neyse yinede başarılar.
Belle shell zaten QT la çalışıyor.Qt yuda gömmüş sanırım.O yüzden Qt yükliyemiyorsundur.
- - - Eklendi - - -
30-40 mg Ram kalır demişsin.Kullandığımız oyun programları kurduğumuzda bu ram 10 kadar düşer.O zaman browser bile açamayız,ne oyun ne program.
Daha denemedim ama Fix bekleyelim,
Yüklemeye deyeceğini sanmıyorum ama yinede deniyeceğim.
Eline sağlık Sdoo.
mapsı sonradan kur.cunku maps kaldırmasaydık ev ekranı gelemezdı.ram ıcınse optımıze yapılcak
- - - Eklendi - - -
yazma dılıne tr eklencek
mehmet38123
Üye
hocam bu tr dili ne zaman yapılır ortalama süre verebilirmisin bende alacaktım ama madem eksikleri var bekliyelim.
omer9035
Üye
klayve için bu kadar kasmaya gerek yok kurarsın swayp mdır nedir sonra babalar gibi n8 klavye de olur türkçede
- - - Eklendi - - -
ayrıca yazılımda ram yok diyosunuz çocuk gitmiş açılışta 53 mb olmasını sağlamış 40 mb olması gayet iyi gereksiz şeyleri silersin fw cleaner la olur biter
Uchiha Sasukee
Üye
Konu Sahibi
menu nası ıslevsız yha
- - - Eklendi - - -
n8 tr klavye gelcek
omer9035
Üye
batarya modu kullanıldımı belle hs bataryanın anasını ağlatan bir program
Uchiha Sasukee
Üye
Konu Sahibi
evt kullandık
007yasar
Üye
tr klavye ne zamana cıkar o zaman bende indirip kullanıcam güzele benziyor emeğinize sağlık
yanlizsevdali
Üye
mrb ortadaki menü tuşu işlemiyor power dügmesine asınca telefonu kapatmıyor
Enes
Üye
çok çok yavaş gibi
ykpknl
Üye
hatalar giderilmiş temiz linkleri ne zamana yenilersin
Tekno_Kaplan
Üye
ovi maps pek önemli değil o olmasada olur yeterki bu cfw olsun
ceyhuncu
Üye
Menü tuşu çalışmıyor kapatma tuşu kapatmıyor telefonu onları düzeltirsen ii olur eline sağlık güzel olmuş
ykpknl
Üye
ya bunu yükledim ekrana bişey geldi bekledi sonra error dedi telefon açıldı kapandı belle shell ayrı olarak çalıştı hata nerde