5800 mı glaxy mini mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_ardaa

_ardaa

Üye
Android'de olup da Symbian'da olmayan 10 tane olmazsa olmaz gerçekten önemli uygulama sayabilecek var mı?

Oyun konusunda sözümüz yok daha çok oyuna sahipsiniz ama uygulama konusunda yüzbinlerce uygulamanızdan kaç tanesi işe yarar gerçekten sürekli olmazsa olmaz dediğiniz kaç tane var ki, hanginizin telefonuna 10bin tane uygulama yüklü.

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaş haklı ovi de zippo var cok kalıtelı uygulamalar gani dağılın..
sana bişi demiyom semih abi :D

----------Eklendi @ 23:50:33 ---------- Yazıldı @ 23:49:38 ----------

:zuhaha: Yav arkadaşım, sen 5800'da yeterli kaliteli uygulamalar var diyorsan Android ve iOs uygulamalarını görsen uzaya çıktığını zannedersin herhalde :ehe
merak etme onların biliyom kapişş

61semih

61semih

Üye
Android'de olup da Symbian'da olmayan 10 tane olmazsa olmaz gerçekten önemli uygulama sayabilecek var mı?

Oyun konusunda sözümüz yok daha çok oyuna sahipsiniz ama uygulama konusunda yüzbinlerce uygulamanızdan kaç tanesi işe yarar gerçekten sürekli olmazsa olmaz dediğiniz kaç tane var ki, hanginizin telefonuna 10bin tane uygulama yüklü.
bakıs acın guzel ama eksık bılgın var arkadasım tabı sayı onemlı degıl onemlı olan ıcerıgı fakat android te 150bın uygulama varsa bunların %20 sı ınsanların ısıne yarasa yeterbile.benım arkadasımda var 5800 ovı magzasınıda az cok bılıyorum yanı android le karşılaştırmak yanlış olur.

anılbaran

anılbaran

Üye
bakıs acın guzel ama eksık bılgın var arkadasım tabı sayı onemlı degıl onemlı olan ıcerıgı fakat android te 150bın uygulama varsa bunların %20 sı ınsanların ısıne yarasa yeterbile.benım arkadasımda var 5800 ovı magzasınıda az cok bılıyorum yanı android le karşılaştırmak yanlış olur.
ovi yi napcan abi maxicep te okadar işe yarar 100 lerce uygulama var

onurgunay35

onurgunay35

Üye
bende sana bişi demiyom ........

Dicek bişeyin yok çünkü arkadaşım.5800 da ne uygulaması var arkadaşım neden bahsediyon sen android oyun uygulamalarını görmedin sanırım. :ehe

----------Eklendi @ 00:29:00 ---------- Yazıldı @ 00:28:05 ----------

ovi yi napcan abi maxicep te okadar işe yarar 100 lerce uygulama var

İşte kendin dedin 100 lerce var toplasan işe yarar 20 25 tane anca çıkar ama androidde 20 bin 25 bin tane var.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Marketle sınırlı kalmayın.Forumlarda açılan uygulama konularını herkes istedigi gibi android markete koyabilir ama ovi'ye herkes kolayca yazılım ekleyemiyor eklense bile zararlı oldugunda anında kaldırılıyor.
İstediginiz foruma girin s60v5 için envai çesit uygulama mevcut.Uygulama konusunda android'in hiçbir numarası artısı yok symbian'a göre.
Oyun konusunda daha iyiler o asikar.Mininin içinde android marketin açık geldiginden bile süpheliyim.
Ekran çözünürlügü berbat,ekran kalitesi yerlerde,lite bir sistem içeriyor çogu widget ve arka plan kullanılamıyor mevcut olanlar çok kasıyor.Sırf kapasitif ve android diye mini alınmaz.En azından Gio alınmalı.
İkisi arasında altını çizerek söylüyorum 5800

anılbaran

anılbaran

Üye
Dicek bişeyin yok çünkü arkadaşım.5800 da ne uygulaması var arkadaşım neden bahsediyon sen android oyun uygulamalarını görmedin sanırım. :ehe ----------Eklendi @ 00:29:00 ---------- Yazıldı @ 00:28:05 ---------- İşte kendin dedin 100 lerce var toplasan işe yarar 20 25 tane anca çıkar ama androidde 20 bin 25 bin tane var.
o zaman 100.000.000 tane var diyem oldumu ......

onurgunay35

onurgunay35

Üye
o zaman 100.000.000 tane var diyem oldumu ......

Ben abartmıyorum arkadaşım bi araştır lütfedip

----------Eklendi @ 00:38:59 ---------- Yazıldı @ 00:37:35 ----------

Marketle sınırlı kalmayın.Forumlarda açılan uygulama konularını herkes istedigi gibi android markete koyabilir ama ovi'ye herkes kolayca yazılım ekleyemiyor eklense bile zararlı oldugunda anında kaldırılıyor.
İstediginiz foruma girin s60v5 için envai çesit uygulama mevcut.Uygulama konusunda android'in hiçbir numarası artısı yok symbian'a göre.
Oyun konusunda daha iyiler o asikar.Mininin içinde android marketin açık geldiginden bile süpheliyim.
Ekran çözünürlügü berbat,ekran kalitesi yerlerde,lite bir sistem içeriyor çogu widget ve arka plan kullanılamıyor mevcut olanlar çok kasıyor.Sırf kapasitif ve android diye mini alınmaz.En azından Gio alınmalı.
İkisi arasında altını çizerek söylüyorum 5800

Bencede gio alınmalı fakat ikisinin arasında mini daha iyi en azından daha hızlı ve ince.Android market açık geliyor bu arada.

_ardaa

_ardaa

Üye
bakıs acın guzel ama eksık bılgın var arkadasım tabı sayı onemlı degıl onemlı olan ıcerıgı fakat android te 150bın uygulama varsa bunların sı ınsanların ısıne yarasa yeterbile.benım arkadasımda var 5800 ovı magzasınıda az cok bılıyorum yanı android le karşılaştırmak yanlış olur.

Tamam bişey demiyorum sayın o işe yarar uygulamaları bilelim biz de, öyle işe yararsa ile olmaz ya yaramazsa? rakam çok diye işe yarayan uygulama sayısının da çok olduğu anlamına gelmez, sen kendin kullandığın uygulamalarını yaz kanıt göster bizde haklısın diyelim.

Bu arada 5800 önermem bende Nokia düşünüyorsa c6-01 çok daha uygun bir seçim olur.

61semih

61semih

Üye
sırf kapasitif olmasından dolayı bıle mını tercıh edılır.5800 ler cok kasıyor arkadasın telefonunu nezaman alsam kurcalasam kasılıyor oyle fazlada bırsey yuklu degıl,ıkıdebır kalemı kayboluyor felan :) teknıkservıste kuzenım olmasa yanmıştı :))

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Tamam bişey demiyorum sayın o işe yarar uygulamaları bilelim biz de, öyle işe yararsa ile olmaz ya yaramazsa? rakam çok diye işe yarayan uygulama sayısının da çok olduğu anlamına gelmez, sen kendin kullandığın uygulamalarını yaz kanıt göster bizde haklısın diyelim.

Bu arada 5800 önermem bende Nokia düşünüyorsa c6-01 çok daha uygun bir seçim olur.

Aklıma gelenlerden bi kaç tane yazayım.
-go launcher
-launcher pro
-skyfire
-google müzik
-advanced task killer
-flip4silence
-go keyboard
-slide it
-canlıtv
-svox classic tts
-screen off
-go weather
-photaf
-camera 360
-bump
-rockplayer
-apn on/off
-fake sms
-root explorer
-widget locker
-ripple lock
-video caller ıd
- screen caller ıd
-beautiful widgets
-sense analog clock
-go sms
-ndrive
-igo
-documents to go
-fenomen
-androtürk
-richpad
-En önemlisi live wallpapers 100 lerce var şimdi saymakla bitmez.
vs vs.

XER01

XER01

Üye
Listeye ek demiştim ama listede varmış root explorer, bari açıklayayım.

Root Explorer, Symbian'da olsaydı hacklemek için çin çan çon diye telefonunu beğenmediğiniz çinlilere imei'nizi vermek zorunda kalmazdınız, direk Rom'a dosya kopyalayabilirdiniz :) Performans artırıcı bir modifikasyon oldu mu ben direk rom'a kopyalayabiliyorum o dosyaları, sizin flash dosyasına gömüp flash atmanız lazım ki tüm uygulamalar oyunlar silinecek falan..

Winamp var, PC versiyonu ile senkronize edebiliyoruz çalma listelerini..

SetCPU var, overclock yada underclock yapmaya yarıyor..

Zedge ile 100'lerce HD wallpaper'ı tek dokunuşla telefonumuza indirebiliyoruz.

CanlıTV ile türk kanallarının hepsini izleyebiliyoruz..

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Listeye ek olarak aklıma Root Explorer geldi benim direk.

Root Explorer, Symbian'da olsaydı hacklemek için çin çan çon diye telefonunu beğenmediğiniz çinlilere imei'nizi vermek zorunda kalmazdınız, direk Rom'a dosya kopyalayabilirdiniz :) Performans artırıcı bir modifikasyon oldu mu ben direk rom'a kopyalayabiliyorum o dosyaları, sizin flash dosyasına gömüp flash atmanız lazım ki tüm uygulamalar oyunlar silinecek falan..

Winamp var, PC versiyonu ile senkronize edebiliyoruz çalma listelerini..

SetCPU var, overclock yada underclock yapmaya yarıyor..

Zedge ile 100'lerce HD wallpaper'ı tek dokunuşla telefonumuza indirebiliyoruz.

CanlıTV ile türk kanallarının hepsini izleyebiliyoruz..

Onu unutmuşum bide en önemlisi flash player 10.3 :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Kapasitifi zaten göz boyamak için koymuslar belli.Tek elle tutulur yanı o ama ben yineda asla almam o telefonu.
İçine video bile atılmaz onun ya ne o ekran çözünürlügü 6630 gibi bisey ayrıa küçük.Bunları da degerlendirmek lazım.
5800 yeni güncellemelerle baya düzeldi bende kötülüyodum ama son zamanlar yakınımın telefonunu inceledim telefon yeterli düzeyde hızlı ve içinde film dolu film izlemek bile keyifli,mini'nin içine attıgın 200 piksellik filimden küçük ekranda kime hayır gelir.Hoparlör sesi berbat kamera hiç yok desek daya iyi ve bunların fiyatları aynı seviyede.Kapasitif olması ne isinize yara bu durumda.Bos bir telefonu rahat rahat kontrol etmeye mi.

XER01

XER01

Üye
En önemlisini unuttuk yav Clockworkmod Recovery :)

Tüm Rom'u bu program ile yedek alabiliyoruz, mesela custom rom flash atacağız ama attıktan sonra beğenmeme ihtimalimiz var eskisine dönmek isteyebiliyoruz.

Bu program ile tüm romu, uygulama ve programların dosyalarını yedekleyebiliyoruz. Geri yükle yaparak sanki hiç custom rom flash atmamış gibi eski rom'u, kurduğumuz oyun ve uygulamaları geri getirebiliyoruz :)

_ardaa

_ardaa

Üye
İyi güzel de ne işe yaradıklarını da yazsaydınız öyle isimle ne olduğunu bilemeyiz, bizde Symbian'da karşılığı var mı yok mu ona bakardık birde işe yarıyor mu yaramıyor mu diye.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Boş bi telefon diyosunda 600 mhz işlemci ve android var her türlü doldurulur.Oyunları uygulamaları arayüzleri her türlü 5800 dan üstün kötü yanı ekranı.Hoparlör sesine fln bakmadım onu bilmiyorum.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
İyi güzel de ne işe yaradıklarını da yazsaydınız öyle isimle ne olduğunu bilemeyiz, bizde Symbian'da karşılığı var mı yok mu ona bakardık birde işe yarıyor mu yaramıyor mu diye.

Var hocam hepsi var.Ama sadece aynı uygulamanın çesiteleri fazla androidde.
Eleman indirir programı az çok kendi degistirir koyar yine oraya rahat rahat denetleme arastırma yok ki.Maksat rakam olsun ama ovi download rekorları kırıyor.

----------Eklendi @ 01:00:13 ---------- Yazıldı @ 00:58:00 ----------

Boş bi telefon diyosunda 600 mhz işlemci ve android var her türlü doldurulur.Oyunları uygulamaları arayüzleri her türlü 5800 dan üstün kötü yanı ekranı.Hoparlör sesine fln bakmadım onu bilmiyorum.

600 islemcinin içine androidin amca oglu converterları koy ve eline 420 mhz islemci kalıyor desem ne dersin ve gpu'da kullanılamıyor zaten berbat bir grafik islemci :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt