5800 mı glaxy mini mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
    Konu Sahibi
5800 mı glaxy mini mi
hangisini alim ıkısınden bırını alıcam 5800 genel olarak uygulamaları falan hosuma gidiyo nokianın saglam telefonlarından onceki telefonum samsungdu cabuk bozuluyo ama bu androidli celişkide kaldım

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Kingmortall

Kingmortall

Üye
şaka gibi ya hağla 5800 diyolar ikisinide önermem alacaksan ya huawei ideos yada c6 01 alacaksın ben c6 01 den memlunum tavsiye ederim illa ikisinden birisi diyosan tabiki galaxy mini android falanya o bakımdan

TELEPHOoNE

TELEPHOoNE

Üye
Eğer seçimin kaliteden yana ise nokıa yı tercih etmen lazım ama seçimin uygulaadan yanaysa galakxi mini yi tercik et uygulama olarak daha iyidir nede olsa android işletim sistemi var...ama 5800 içinde binlerce uygulama var

----------Eklendi @ 15:27:44 ---------- Yazıldı @ 15:26:05 ----------

ama bana kalırsa 5800 derim galakxi minide görüntülü konuşma ve flash yok

----------Eklendi @ 15:29:51 ---------- Yazıldı @ 15:27:44 ----------

5800 ın tek eksiği işlemcisi450 mega herz gerisi harika kamera ayarlarıda yapıldımı lokum gibi

onurgunay35

onurgunay35

Üye
5800 fln almayın arkadaşım 3 senelik telefon eskidi artık doğru düzgün oyun yok uygulama yok destek yok kalın ve eski bi telefon.Tamam ilk çıktığında çok iyiydi ama devri geçti artık.O fiyata galaxy gio veya ideos x5 öneririm ama illa nokia diyosan c6-01 var onu bi araştır.İkisinin arasında ise hertürlü galaxy mini.

• Beğen
Tepkiler: 61semih
HAM ZA

HAM ZA

Üye
bence samsung galaxy mini al derim 5800 çok dandik telefon

anılbaran

anılbaran

Üye
5800 alabilirsin ben memmunum son derece iyi telefonu kullanmasını bilmeyenler kötüler tabi

• Beğen
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
İkiside degil.Gio almalısın o civarlarda o da.
Farklı gelebilir ama dogru olan bu ikisi arasında kalırsan 5800 diyorum.
Ama ikiside yanlıs telefon gio alman daha mantıklı.

XER01

XER01

Üye
Bastırmatik 5800 yerine Mini'yi tercih ederdim kesinlikle..

yaserkan

Üye
5800 takoz gıbı telefon kardesım telefon dedıgın hafıf guzerl gorunumlu olur c5-03 gıbı yanı

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
illa ikisinden biri ise galaxy mini..
ama yok başkasıda olur dersen Galaxy gio
marka takıntım yok diyosan kesinlikle ideos x5

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35, 61semih ve XER01
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
5800 ne kadar begenilmesede mini gibi bos bir telefon degil.
Mini aldıgında o sana bakar sen ona.Hiçbirsey yapamazsın onla oynadıgın oyunu zaten 5800 bile oynar gpu olmamasına ragmen.
En azında kamera ve müzik özellikleri var mini bombos bir telefon.
Tercihin en azından gio olsun.450 liraya kadar bulabilirsin diye düsünüyorum.

maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullanan arkadaslara soruyorum sarjı ve uygulamalır oyun falan ıyımı ?

• Beğen
nalcam22

nalcam22

Üye
5800 alabilirsin ben memmunum son derece iyi telefonu kullanmasını bilmeyenler kötüler tabi
Şaka gibisin haa telefon internetten video izleyemi acayip ağır adam gibi oyun yok.acaba bunlar biz kullanmayı bilmiyoruz diyemi

61semih

61semih

Üye
Eğer seçimin kaliteden yana ise nokıa yı tercih etmen lazım ama seçimin uygulaadan yanaysa galakxi mini yi tercik et uygulama olarak daha iyidir nede olsa android işletim sistemi var...ama 5800 içinde binlerce uygulama var

----------Eklendi @ 15:27:44 ---------- Yazıldı @ 15:26:05 ----------

ama bana kalırsa 5800 derim galakxi minide görüntülü konuşma ve flash yok

----------Eklendi @ 15:29:51 ---------- Yazıldı @ 15:27:44 ----------

5800 ın tek eksiği işlemcisi450 mega herz gerisi harika kamera ayarlarıda yapıldımı lokum gibi
5800 mı sağlam telefon ? bu telefonun ciğerını bılıyorum ben bosversene nokıanın sayılı dandık telefonlarından bırısı bu(sağlamlık konusunda)
galaxy mını daha ıyı tercıh olacaktır aralarında cıddı teknolojı ustunlugu var mını nın

anılbaran

anılbaran

Üye
Şaka gibisin haa telefon internetten video izleyemi acayip ağır adam gibi oyun yok.acaba bunlar biz kullanmayı bilmiyoruz diyemi
sen niye sazan gibi atladın ben sana bişeymi dedim üstüne alınmana gerek yok ne oyunu oynamak istiyon gta 4 falan mı nette video izlerken sıkıntı en azından youtube hiç bi sıkıntı yok bende

Kingmortall

Kingmortall

Üye

telefonun içini bilirim ben açtım çok dandik bi telefon sen teknolojiden uzak kalmışın bellli kardeşim

nalcam22

nalcam22

Üye
sen niye sazan gibi atladın ben sana bişeymi dedim üstüne alınmana gerek yok ne oyunu oynamak istiyon gta 4 falan mı nette video izlerken sıkıntı en azından youtube hiç bi sıkıntı yok bende
Bende bunu kötülüyorum kullanmayıda biliyorum. M.youtubeden n70 de video izleyo

anılbaran

anılbaran

Üye
telefonun içini bilirim ben açtım çok dandik bi telefon sen teknolojiden uzak kalmışın bellli kardeşim
teklonojiden uzak mı kalmısın güldürme beni ya :D

----------Eklendi @ 17:30:25 ---------- Yazıldı @ 17:30:05 ----------

teklonojiden uzak mı kalmısım güldürme beni ya :D

XER01

XER01

Üye
5800 savunulur mu arkadaşım ya, o bastırmatik takoz gibi telefon. 5 ay kullandım lanet ettim ona.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt