61semih
Üye
arkadaş haklı ovi de zippo var cok kalıtelı uygulamalar gani dağılın..uygulama sıkıntısınımı daha da bişi demiyom
arkadaş haklı ovi de zippo var cok kalıtelı uygulamalar gani dağılın..uygulama sıkıntısınımı daha da bişi demiyom
he he nasıl anlıyosan öyle..

sana bişi demiyom semih abiarkadaş haklı ovi de zippo var cok kalıtelı uygulamalar gani dağılın..

merak etme onların biliyom kapişşYav arkadaşım, sen 5800'da yeterli kaliteli uygulamalar var diyorsan Android ve iOs uygulamalarını görsen uzaya çıktığını zannedersin herhalde
![]()
bakıs acın guzel ama eksık bılgın var arkadasım tabı sayı onemlı degıl onemlı olan ıcerıgı fakat android te 150bın uygulama varsa bunların %20 sı ınsanların ısıne yarasa yeterbile.benım arkadasımda var 5800 ovı magzasınıda az cok bılıyorum yanı android le karşılaştırmak yanlış olur.Android'de olup da Symbian'da olmayan 10 tane olmazsa olmaz gerçekten önemli uygulama sayabilecek var mı?
Oyun konusunda sözümüz yok daha çok oyuna sahipsiniz ama uygulama konusunda yüzbinlerce uygulamanızdan kaç tanesi işe yarar gerçekten sürekli olmazsa olmaz dediğiniz kaç tane var ki, hanginizin telefonuna 10bin tane uygulama yüklü.
ovi yi napcan abi maxicep te okadar işe yarar 100 lerce uygulama varbakıs acın guzel ama eksık bılgın var arkadasım tabı sayı onemlı degıl onemlı olan ıcerıgı fakat android te 150bın uygulama varsa bunların %20 sı ınsanların ısıne yarasa yeterbile.benım arkadasımda var 5800 ovı magzasınıda az cok bılıyorum yanı android le karşılaştırmak yanlış olur.
bende sana bişi demiyom ........

ovi yi napcan abi maxicep te okadar işe yarar 100 lerce uygulama var
o zaman 100.000.000 tane var diyem oldumu ......Dicek bişeyin yok çünkü arkadaşım.5800 da ne uygulaması var arkadaşım neden bahsediyon sen android oyun uygulamalarını görmedin sanırım.----------Eklendi @ 00:29:00 ---------- Yazıldı @ 00:28:05 ---------- İşte kendin dedin 100 lerce var toplasan işe yarar 20 25 tane anca çıkar ama androidde 20 bin 25 bin tane var.
o zaman 100.000.000 tane var diyem oldumu ......
Marketle sınırlı kalmayın.Forumlarda açılan uygulama konularını herkes istedigi gibi android markete koyabilir ama ovi'ye herkes kolayca yazılım ekleyemiyor eklense bile zararlı oldugunda anında kaldırılıyor.
İstediginiz foruma girin s60v5 için envai çesit uygulama mevcut.Uygulama konusunda android'in hiçbir numarası artısı yok symbian'a göre.
Oyun konusunda daha iyiler o asikar.Mininin içinde android marketin açık geldiginden bile süpheliyim.
Ekran çözünürlügü berbat,ekran kalitesi yerlerde,lite bir sistem içeriyor çogu widget ve arka plan kullanılamıyor mevcut olanlar çok kasıyor.Sırf kapasitif ve android diye mini alınmaz.En azından Gio alınmalı.
İkisi arasında altını çizerek söylüyorum 5800
bakıs acın guzel ama eksık bılgın var arkadasım tabı sayı onemlı degıl onemlı olan ıcerıgı fakat android te 150bın uygulama varsa bunların sı ınsanların ısıne yarasa yeterbile.benım arkadasımda var 5800 ovı magzasınıda az cok bılıyorum yanı android le karşılaştırmak yanlış olur.
Tamam bişey demiyorum sayın o işe yarar uygulamaları bilelim biz de, öyle işe yararsa ile olmaz ya yaramazsa? rakam çok diye işe yarayan uygulama sayısının da çok olduğu anlamına gelmez, sen kendin kullandığın uygulamalarını yaz kanıt göster bizde haklısın diyelim.
Bu arada 5800 önermem bende Nokia düşünüyorsa c6-01 çok daha uygun bir seçim olur.
Performans artırıcı bir modifikasyon oldu mu ben direk rom'a kopyalayabiliyorum o dosyaları, sizin flash dosyasına gömüp flash atmanız lazım ki tüm uygulamalar oyunlar silinecek falan..Listeye ek olarak aklıma Root Explorer geldi benim direk.
Root Explorer, Symbian'da olsaydı hacklemek için çin çan çon diye telefonunu beğenmediğiniz çinlilere imei'nizi vermek zorunda kalmazdınız, direk Rom'a dosya kopyalayabilirdinizPerformans artırıcı bir modifikasyon oldu mu ben direk rom'a kopyalayabiliyorum o dosyaları, sizin flash dosyasına gömüp flash atmanız lazım ki tüm uygulamalar oyunlar silinecek falan..
Winamp var, PC versiyonu ile senkronize edebiliyoruz çalma listelerini..
SetCPU var, overclock yada underclock yapmaya yarıyor..
Zedge ile 100'lerce HD wallpaper'ı tek dokunuşla telefonumuza indirebiliyoruz.
CanlıTV ile türk kanallarının hepsini izleyebiliyoruz..

İyi güzel de ne işe yaradıklarını da yazsaydınız öyle isimle ne olduğunu bilemeyiz, bizde Symbian'da karşılığı var mı yok mu ona bakardık birde işe yarıyor mu yaramıyor mu diye.
Boş bi telefon diyosunda 600 mhz işlemci ve android var her türlü doldurulur.Oyunları uygulamaları arayüzleri her türlü 5800 dan üstün kötü yanı ekranı.Hoparlör sesine fln bakmadım onu bilmiyorum.