5800 mı glaxy mini mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Aklıma gelenlerden bi kaç tane yazayım.
-go launcher (harika bi arayüz programı çalışan uygulamaları kapatabiliyorsunuz menüden tema desteği değişik dock desteği fln)
-launcher pro (Aynen buda çok iyi bi arayüz programı)
-skyfire (Flash player destekli tarayıcı )
-google müzik (müzik çalar programı)
-advanced task killer (açık uygulamaları kapatmaya yarıyan program)
-flip4silence (arama sırasında hareket olunca ses kısılıyor ters çevirince titreşime geçiriyor)
-go keyboard (tema wallpaper destekli klavye)
-slide it (gelişmiş swipe klavye)
-canlıtv (türk kanallarını izlemeye yarayan program)
-svox classic tts (mesajları okumaya telefondaki her türlü dosyayı türkçe okumaya yarayan program)
-screen off (masaüstüne widget koyarak ekranı kilitleme programı çok güzel kapanma animasyonları var)
-go weather (hava durumu widgetleri tema ve wallpaper destekli)
-photaf (panoramik fotoğraf çekme programı)
-camera 360 ( fotoğraflara efekt verme düzeltme gibi bi çok özelliği olan kamera programı)
-bump (telefonları tokuşturunca facebooktan arkadaş olma programı)
-rockplayer (video izleme programı bi çok formatı destekliyor)
-apn on/off (internet bağlantısını açıp kapatma widgeti)
-fake sms (fake sms gönderme programı mesela birinin adına kendinize mesaj atabiliyosunuz)
-root explorer (arkadaş anlatmış zaten )
-widget locker (kilit arayüzünü değiştirmeye yarıyor bi çok slider mevcut)
-ripple lock (buda kilit ekranını değiştirmeye yarıyor)
-video caller ıd (zil sesini video yapma)
- screen caller ıd (arayan resmini tam ekran yapma)
-beautiful widgets (bi çok widgeti olan program)
-sense analog clock (sense saati)
-go sms (harika bi mesaj inbox uygulaması tema destekli)
-ndrive (navigasyon programı )
-igo (navigasyon programı)
-documents to go (.pdf gibi bi çok dosyayı düzenleme açma programı)
-fenomen (radyo fenomen uygulaması)
-androtürk (bütün radyoların mevcut olduğu radyo programı )
-richpad (not uygulaması)
-En önemlisi live wallpapers 100 lerce var şimdi saymakla bitmez.
vs vs. (canlı duvar kağıtları yani sabah olunca hava aydınlanıyor gece kararıyor hareketli oluyor mesela rüzgar gülleri vs vs.

Üşenmedim yazdım.

----------Eklendi @ 01:10:26 ---------- Yazıldı @ 01:08:52 ----------

Var hocam hepsi var.Ama sadece aynı uygulamanın çesiteleri fazla androidde.
Eleman indirir programı az çok kendi degistirir koyar yine oraya rahat rahat denetleme arastırma yok ki.Maksat rakam olsun ama ovi download rekorları kırıyor.

----------Eklendi @ 01:00:13 ---------- Yazıldı @ 00:58:00 ----------

600 islemcinin içine androidin amca oglu converterları koy ve eline 420 mhz islemci kalıyor desem ne dersin ve gpu'da kullanılamıyor zaten berbat bir grafik islemci :D

Onu bilmiyorum ama 5800 dan her türlü hızlı ve daha iyi oyunlar çalıştırıyor. :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Üşenmedim yazdım.

Arkadas sen zorluyosun sansını bence 5800 dünyada sok etkisi yarattı ve symbian'a özel degil ama 5800'ın manyakları o kadar çok ki uygulama sıkıntısı asla olmaz bizim foruma da bi göz at istersen maxi s60v5 bölümüne.O yazdıgın uygulamalara bi göz gezdirdim yeminle hepsi var.Oviye girip bakabilirsin.İsminin farklı olması s60v5 kullanıcılarının bunları yapamadıgını göstermez.
Ayrıca konumuz android yada symbian degil.Onuda heryerde tarsıtısırım zira bu yazdıklarını mini'nin yapabilecegi süpheli..

----------Eklendi @ 01:13:27 ---------- Yazıldı @ 01:12:50 ----------

Ben ona uygun oyun bile görmedim mesela yazsana bitane 200 piksel bi ekrana göre.

_ardaa

_ardaa

Üye
Yazdığın uygulamaların bazıları gereksiz ben olmazsa olmaz uygulamalar demiştim, üstelik yazdığın uygulamaların hepsi symbian da farklı isimlerle mevcut ve bazılarını uygulamasız işletim sistemi kendisi yapıyor.

Birde sende bump dediğin uygulama çalışıyor mu? X5'de nfc yok bildiğim kadarıyla.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Arkadas sen zorluyosun sansını bence 5800 dünyada sok etkisi yarattı ve symbian'a özel degil ama 5800'ın manyakları o kadar çok ki uygulama sıkıntıs asla olma bizim foruma da bi göz at istersen maxi s60v5 bölümüne.O uygulamalar bi göz gezdirdim yeminle hepsi var.Oviye girip bakabilirsin.İsminin farklı olması s60v5 kullanıcılarının bunları yapamadıgını göstermez.
Ayrıca konumuz android yada symbian degil.Onuda heryerde tarsıtısırım zira bu yazdıklarını mini'nin yapabilecegi süpheli..

----------Eklendi @ 01:13:27 ---------- Yazıldı @ 01:12:50 ----------

Ben ona uygun oyun bile görmedim mesela yazsana bitane 200 piksel bi ekrana göre.

Arkadaşım lütfen zorluyosun şansını fln fln gibi kelimeler kullanma burda kavga etmiyoruz konuşuyoruz bu kadar abartmaya gerek yok yazın dediniz ne işe yaradığına kadar yazdım bunlar aklıma gelenler benim kullandıklarım.Varsa var beni ilgilendirmiyor önemli olan bende olması androidde bunların zaten çok daha fazlası var neyse onu geçelim galaxy mini oyunlarından bi kaç tane paylaşayım sana.

Bunlar küçümsenmeyecek oyunlar.200 piksel değil 240*320 piksel ve ona görede android oyunları bi sürü var.

----------Eklendi @ 01:20:08 ---------- Yazıldı @ 01:19:03 ----------

Yazdığın uygulamaların bazıları gereksiz ben olmazsa olmaz uygulamalar demiştim, üstelik yazdığın uygulamaların hepsi symbian da farklı isimlerle mevcut ve bazılarını uygulamasız işletim sistemi kendisi yapıyor.

Birde sende bump dediğin uygulama çalışıyor mu? X5'de nfc yok bildiğim kadarıyla.

Yüklü ama denemedim açıkcası hiç nasıl çalışıyor ne gerekiyor bilmiyorum.Bu arada bu uygulamaların bi kaçı hariç benim olmazsa olmazım bndede yüklü ztn.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Oyunları konusunda pek emin degilim ama ; medal of honor,nfs shift,nfs undercover,asphalt 4,sims 3,modern combat,cowboy ve aliens,road to hell,nfs hot pursuit,green farm,fight night,fifa 11,toonwarz gibi oyunları pek oynayacagını yada rahat oynayagını sanmıyorum mini'nin.Bende 5800 yok ve bu oyunları x6 ile oynayabiliyorum çok iyi sekilde 5800'da oynar.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Oyunları konusunda pek emin degilim ama ; medal of honor,nfs shift,nfs undercover,asphalt 4,sims 3,modern combat,cowboy ve aliens,road to hell,nfs hot pursuit,green farm,fight night,fifa 11,toonwarz gibi oyunları pek oynayacagını yada rahat oynayagını sanmıyorum mini'nin.Bende 5800 yok ve bu oyunları x6 ile oynayabiliyorum çok iyi sekilde 5800'da oynar

Az önce videolarını koyduğum oyunlar hep kaliteli oyunlar onlar çalışıyorsa diğerlinide rahat bi şekilde çalıştırır.Ama hot pursuit ve fifa 11 i bilemiyorum.Videoda 5800 için nfs shift oyunu. sanırım sensörsüz bi kaçtane video izledim çünkü sensörlü göremedim aşırı derecede kasıyor ve bu farklı sürüm eski sürüm diye biliyorum.

----------Eklendi @ 02:00:56 ---------- Yazıldı @ 01:57:34 ----------

Buda x6 için olanı buda aynı şekilde aşırı kasıyor ve bu farklı sürüm androidle olan gibi değil androidde olanda içinden sürme gibi imkanlar var sesler çok kaliteli ve grafiklerde çok gerçekci.

Krofessional

galaxy tabiki

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Buda x6 için olanı buda aynı şekilde aşırı kasıyor ve bu farklı sürüm androidle olan gibi değil androidde olanda içinden sürme gibi imkanlar var sesler çok kaliteli ve grafiklerde çok gerçekci.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
5800'ı bileme ama x6'da sadece çarpma anında çıkan kıvılcamlarda kasma oluyor az sekilde.
Ama digerleri tam olarak çalısıcaktır.Ayrıca ekledigin videolar gözükmedi bende yav.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
5800'ı bileme ama x6'da sadece çarpma anında çıkan kıvılcamlarda kasma oluyor az sekilde.
Ama digerleri tam olarak çalısıcaktır.Ayrıca ekledigin videolar gözükmedi bende yav.

:hmmmNeden gözükmedi acaba link olarak vereyim bi dk

----------Eklendi @ 02:15:42 ---------- Yazıldı @ 02:09:04 ----------

burda top 5 games x6 olan video

buda galaxy mini için nfs shift bi videoyu açtıktan sonra diğer oyunların videosu yanda görünür zaten.

61semih

61semih

Üye

Arkadaşım lütfen zorluyosun şansını fln fln gibi kelimeler kullanma burda kavga etmiyoruz konuşuyoruz bu kadar abartmaya gerek yok yazın dediniz ne işe yaradığına kadar yazdım bunlar aklıma gelenler benim kullandıklarım.Varsa var beni ilgilendirmiyor önemli olan bende olması androidde bunların zaten çok daha fazlası var neyse onu geçelim galaxy mini oyunlarından bi kaç tane paylaşayım sana.

Bunlar küçümsenmeyecek oyunlar.200 piksel değil 240*320 piksel ve ona görede android oyunları bi sürü var.

----------Eklendi @ 01:20:08 ---------- Yazıldı @ 01:19:03 ----------

Yüklü ama denemedim açıkcası hiç nasıl çalışıyor ne gerekiyor bilmiyorum.Bu arada bu uygulamaların bi kaçı hariç benim olmazsa olmazım bndede yüklü ztn.
ofofoffoff :) yuklenme bukadar arkadasım oyun konusunu kabul edıyor zaten herkez,ovı rekor kırıyor dunyada sayılı ulkeler zaten nokıa kullanıyor artık...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
ofofoffoff :) yuklenme bukadar arkadasım oyun konusunu kabul edıyor zaten herkez,ovı rekor kırıyor dunyada sayılı ulkeler zaten nokıa kullanıyor artık...

Oyun konusunda çok çok üstün mini 5800 dan nfs shift 5800 da çok kasıyor ve sensörsüz ayrıca java gibi oyun sesler ve görüntüler kaliteli değil.Evet gün geçtikçe azalıyor diye biliyorum kullanan ülke sayısı :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
X6'da asırı lag var ama bende bukadar abartı yok bu sekilde zaten o oyunu oynamam :D
Ayrıca mininin tüm oyunlarına baktım gangster west ve shift dısında adam gibi oyun oynanmıyor.Pes 11 ve asphalt 5 var onlarda kasıyor geri kalanlar angry birds racing thunder falan bildigimiz oyunlar ama shit'in grafikleri iyiymis özel yaptıkları kesin o çözünürlüge.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
X6'da asırı lag var ama bende bukadar abartı yok bu sekilde zaten o oyunu oynamam :D
Ayrıca mininin tüm oyunlarına baktım gangster west ve shift dısında adam gibi oyun oynanmıyor.Pes 11 ve asphalt 5 var onlarda kasıyor geri kalanlar angry birds racing thunder falan bildigimiz oyunlar ama shit'in grafikleri iyiymis özel yaptıkları kesin o çözünürlüge.

O kasmayla kesinlikle oynanmaz gerçekten :D 240*320 ekran çözünürlüğüne uygun yapılan bi sürü oyun var yani çoğu oyun yapılıyor çünkü o çözünürlüğü kullanan çok telefon var mesela x10 mini veya optimus me gibi.Grafikleri çok kaliteli ve özellikle sesler harika.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
O kasmayla kesinlikle oynanmaz gerçekten :D 240*320 ekran çözünürlüğüne uygun yapılan bi sürü oyun var yani çoğu oyun yapılıyor çünkü o çözünürlüğü kullanan çok telefon var mesela x10 mini veya optimus me gibi.Grafikleri çok kaliteli ve özellikle sesler harika.

Evet öyle dedigim gibi oyun konusunda android biraz daha iyi gibi olabilir biraz diyorum çünkü konumuz mini.
Ben fazla oyun oynayan birisi degilim üstte yazdıgım oyunlar bana yeterde artar bile ama içine film atıp izlemek isterim tabiki ve 2-3 günde bir telefonun içine mutlaka 2-3 film atarım.640x360 piksel harika bir çözünürlük nhd boyutunda oldugundan çok kaliteli ve convert yapılıp atıldıgında kendi video player'i güzel bir is çıkarıyor bunları minide yapmak mümkün degil diye düsünüyorum

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Evet öyle dedigim gibi oyun konusunda android biraz daha iyi gibi olabilir biraz diyorum çünkü konumuz mini.
Ben fazla oyun oynayan birisi degilim üstte yazdıgım oyunlar bana yeterde artar bile ama içine film atıp izlemek isterim tabiki ve 2-3 günde bir telefonun içine mutlaka 2-3 film atarım.640x360 piksel harika bir çözünürlük nhd boyutunda oldugundan çok kaliteli ve convert yapılıp atıldıgında kendi video player'i güzel bir is çıkarıyor bunları minide yapmak mümkün degil diye düsünüyorum

Evet oyun konusunda mini 5800 dan önde.Bende bazen zaman geçirmek için oyun oynarım ama film pek izlemem.Arkadaşımda 5800 var bi kere film izlemiştim ondan renkler felan gayet güzel akıcıydı film konusunda 5800 üstün.Minidede izlenir ama 3gp olur 240*320 hoş olmaz yani.

61semih

61semih

Üye
arkadaşlar soylebır gercek varkı mını alınana kadar 40tl daha verıp gıo alınır, 200mhz lık ıslemcı farkı ve 320x480 ekran cozunurlugune 40 tl değer bir fark

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Evet oyun konusunda mini 5800 dan önde.Bende bazen zaman geçirmek için oyun oynarım ama film pek izlemem.Arkadaşımda 5800 var bi kere film izlemiştim ondan renkler felan gayet güzel akıcıydı film konusunda 5800 üstün.Minidede izlenir ama 3gp olur 240*320 hoş olmaz yani.

Bide kisisellestirme durumu var ben engellenen widget ve arkaplanların oldugunu biliyorum,1 ghz altı ve gpu'su iyi olmayan cihazlarda böyle bir kısıtlama var.İncelemelerde de izledim ve mevcut olanlarda kasma yapıyor kaydırmada.5800'ın ise ses kalitesi,fotograf ve video gibi artıları var kamerası çok iyi.
Bence gio daha iyi bir seçenek bu ikisine oranla.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bide kisisellestirme durumu var ben engellenen widget ve arkaplanların oldugunu biliyorum,1 ghz altı ve gpu'su iyi olmayan cihazlarda böyle bir kısıtlama var.İncelemelerde de izledim ve mevcut olanlarda kasma yapıyor kaydırmada.5800'ın ise ses kalitesi,fotograf ve video gibi artıları var kamerası çok iyi.
Bence gio daha iyi bir seçenek bu ikisine oranla.

Her türlü gio çok çok iyi bencede mini alıncak bi tel değil 40 lira için gio gibi bi telefon kaçmaz gerçekten.Minide bazı widgetlerin kasma yaptığını bende görmüştüm kısıtlama olayını bilmiyorum.

----------Eklendi @ 02:48:17 ---------- Yazıldı @ 02:47:45 ----------

arkadaşlar soylebır gercek varkı mını alınana kadar 40tl daha verıp gıo alınır, 200mhz lık ıslemcı farkı ve 320x480 ekran cozunurlugune 40 tl değer bir fark

Evet tabikide gio yerine gidip mini almak çok büyük yanlış olur gerçekten.

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Bu arada Blackberry App World ile Android Market birleştirilecekmiş gibi bişey duymuştum.Bu Blackberry kullanıcıları içinde iyi bişey olur.Çünkü Blackberry de bu işte yeni ve App World u zengin değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt