Şaka gibisin haa telefon internetten video izleyemi acayip ağır adam gibi oyun yok.acaba bunlar biz kullanmayı bilmiyoruz diyemi5800 alabilirsin ben memmunum son derece iyi telefonu kullanmasını bilmeyenler kötüler tabi
5800 mı sağlam telefon ? bu telefonun ciğerını bılıyorum ben bosversene nokıanın sayılı dandık telefonlarından bırısı bu(sağlamlık konusunda)Eğer seçimin kaliteden yana ise nokıa yı tercih etmen lazım ama seçimin uygulaadan yanaysa galakxi mini yi tercik et uygulama olarak daha iyidir nede olsa android işletim sistemi var...ama 5800 içinde binlerce uygulama var
----------Eklendi @ 15:27:44 ---------- Yazıldı @ 15:26:05 ----------
ama bana kalırsa 5800 derim galakxi minide görüntülü konuşma ve flash yok
----------Eklendi @ 15:29:51 ---------- Yazıldı @ 15:27:44 ----------
5800 ın tek eksiği işlemcisi450 mega herz gerisi harika kamera ayarlarıda yapıldımı lokum gibi
5800 kullanan arkadaslara soruyorum sarjı ve uygulamalır oyun falan ıyımı ?
sen niye sazan gibi atladın ben sana bişeymi dedim üstüne alınmana gerek yok ne oyunu oynamak istiyon gta 4 falan mı nette video izlerken sıkıntı en azından youtube hiç bi sıkıntı yok bendeŞaka gibisin haa telefon internetten video izleyemi acayip ağır adam gibi oyun yok.acaba bunlar biz kullanmayı bilmiyoruz diyemi
5800 alabilirsin ben memmunum son derece iyi telefonu kullanmasını bilmeyenler kötüler tabi
Bende bunu kötülüyorum kullanmayıda biliyorum. M.youtubeden n70 de video izleyosen niye sazan gibi atladın ben sana bişeymi dedim üstüne alınmana gerek yok ne oyunu oynamak istiyon gta 4 falan mı nette video izlerken sıkıntı en azından youtube hiç bi sıkıntı yok bende
teklonojiden uzak mı kalmısın güldürme beni yatelefonun içini bilirim ben açtım çok dandik bi telefon sen teknolojiden uzak kalmışın bellli kardeşim

teklonojiden uzak mı kalmısım güldürme beni yatelefonun içini bilirim ben açtım çok dandik bi telefon sen teknolojiden uzak kalmışın bellli kardeşim