aynı sorun bendede var. günde belki 10 defa kanapıyo kendiliginden. ama buradan biçok oyun yükledim telefona bir ara. sanırım telefon virüs kapınca bu olayı yaşıyor. telefona format atmadan bir virüs programıyla halledemezmiyiz bu durumu ? bayadır bir virüs programı arıyorum ama telfonum için sertifika istemeyen bir virüs programı hala bulamadım. yardımcı olabilicek varmı ?
Aynı durum benim de başıma geldi. Eğer telefonunuz, sürekli 5,10 dakikada bir kapanıp açılıyorsa, Telefonunuzun içinde ki yeşil kartın değişmesi gerekiyor. Tabii virüs nedeniyle de olabilir..
Arkadaşlar bu sorun v50ye telefon üzerinden güncelleyince ortaya çıkmıştı bende de.Şöyle çözdüm hafıza kartına panasonic sd formatterla format attım.Telefonuda phoenix ile hackledim.
ya arkadaşlar bu sorun bende de var. ama benimki kapanınca tekrar kendiliğnden açılmıyo kapanıyo öyle kalıyo. hatta bazen kendim açmak istediğimdede açılmıyo. v40 ta böyle bişey yoktu, v50 ye yükseltince böyle olmaya başladı. o zamanda garmin vardı. şimdide garmin var. tekrar v40 a nasıl dönebilirim.. ??