5800 Kamera çalışmıyor 150 TL verdiler satayımmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kamera çalışmıyor 150 TL verdiler satayımmı?
Benim 5800 denize girmişti kamerası çalışmıyor ve hoparlör den ses gelmiyordu garantidende çıkmış telefoncuya verdik hoparlörünü düzeltmiş, ekranındaki tüm suyu almış ama 2 kamerasıda bozulmuş olmuyormuş. Bize böyle verdi ve verirsek kamerayı yapıp 150 lira verip kendisine alacakmış. Sizce böylemi kullanayım yoksa 150 liraya satayımmı?

fnldstntn

Üye
Kamerasiz yapamam diyorsan sat ama kamera olmamasi beni bozmaz diyorsan satma...

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
biraz daha para biriktirip android li bir telefon almayı düşünüyorum acaba android 2.2 li fiyatı en düşük telefon nekadardır ki?

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Kamerayı yaptır kullan satcağına 150 lira az, 200 de anlaş.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
biraz daha para biriktirip android li bir telefon almayı düşünüyorum acaba android 2.2 li fiyatı en düşük telefon nekadardır ki?

Sana en iyi Huawei İdeos X5 i öneririm kardeşim. Android 2.2 Froyo var.. fiyatıda 600tl civarı. daha ucuzunuda bulamazsın zaten. bulsanda iyi bi telefon olmaz o :)

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
Sana en iyi Huawei İdeos X5 i öneririm kardeşim. Android 2.2 Froyo var.. fiyatıda 600tl civarı. daha ucuzunuda bulamazsın zaten. bulsanda iyi bi telefon olmaz o :)
flash falan açıyormu? internette hızı falan nasıl genelde hep internette gezerim telefonda. 5800 çok sorun çıkarıyordu hafıza dolu diye

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
flash var x5 te.
3.8 ekran var
çözünürlük 5800 dan iyi
mükemmel dokunmatiği var
ve en önemliside süper oyunlar açıyor.

Symbianist

Symbianist

Üye
Suya düşen telefondan pek hayır gelmiyor çoğu zaman hele bir de Tuzlu suya düşmüş. Burada bir daha düşünmek gerek. Öte yandan telefoncu telefonu ucuza kapatmak için kamerayı bozmuş ya da bile bile tamir etmemis de olabilir. Sadece olasılıkları söylüyorum yaptı demiyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
para biriktir yeni telefon al en iyisi 5800 ı ne zaman aldın ona da bakmak lazım eğer geçen yıl falan aldıysan az fiyat vermiş ama biraz eskiyse 150 iyi bir fiyat

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
flash falan açıyormu? internette hızı falan nasıl genelde hep internette gezerim telefonda. 5800 çok sorun çıkarıyordu hafıza dolu diye

Arkadaşım Huawei İdeos X5 de
Flash 10.3,
5mp flashlı HD video kaydı yapabilen kamera,
Android 2.2 Froyo,
Kapasatif dokunmatik ekran,
Wi-Fi
2GB dahili hafıza

gibi özellikler mevcuttur. X5 de internette gezerken hafıza dolu diye uyarı filan almazsın.

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
Suya düşen telefondan pek hayır gelmiyor çoğu zaman hele bir de Tuzlu suya düşmüş. Burada bir daha düşünmek gerek. Öte yandan telefoncu telefonu ucuza kapatmak için kamerayı bozmuş ya da bile bile tamir etmemis de olabilir. Sadece olasılıkları söylüyorum yaptı demiyorum.
Yok telefoncuyu zatnen tanıyorum, normalde kameraya basınca hemen siyah bi ekran gelip kapanıyordu adam içini açıp düzeltmiş ben baktım kamera açılıyor, fakat ekranda karanlıkta çekermiş gibi kırmızı şeyler oynuyor lensi falan bozulmuş galiba tuzlu suya girince.
SéRD@R ~ baktım o telefona ikinci elleri 480 civarında, internetten 2. el almak sorun çıkartabilir geri iade yok, çizik falan olup olmadığını anlamam zor olur

hotlock

hotlock

Üye
Sat kurtul bizim burda sağlamına 200 veriyolar :d

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Yok telefoncuyu zatnen tanıyorum, normalde kameraya basınca hemen siyah bi ekran gelip kapanıyordu adam içini açıp düzeltmiş ben baktım kamera açılıyor, fakat ekranda karanlıkta çekermiş gibi kırmızı şeyler oynuyor lensi falan bozulmuş galiba tuzlu suya girince.
SéRD@R ~ baktım o telefona ikinci elleri 480 civarında, internetten 2. el almak sorun çıkartabilir geri iade yok, çizik falan olup olmadığını anlamam zor olur

2.el alma sende.. eğer maddi durumun varsa dediğim gibi o telefonların 0'ı 600tl civarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt