5800 iç ekranı çatladı sizce garanti dışımı ?

Sponsorlu Bağlantılar

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
5800 iç ekranı çatladı sizce garanti dışımı ?
arkadas forumda da bı kac konu gordum ama tam hatırlamıyorum kusura bakmayın
arkadas konu su kı ofıste calısırken tel cebımdeydı ve tam kenardan gecerken cıt dıe ses geldı baktım telın ekranı gıtmıs yanı on planda olan cam da hıc bı ız yok ama arkadakı ekran da pixel pixel olan yer yukarıda catlaklık var sizce bu durum garanti dışımı kalır kalmassa bana ne kadara gelir sormak ıstedım.. ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
garanti dışı dostum 50-90 tl arası bir maliyet çıkar sanırım.

kol@j

kol@j

Üye
kardeş kolay gelsin, Garanti olayı fabrikasyon yani üretimden kaynaklanan hata ve arızaların giderilmesi için kullanılabilir. Ama burada görünen kusur senden kaynaklanmış gibi. o yüzden garanti şartlarına kitabından bir bak.
eğer ki kırılma üretimden kaynaklanan bir konudan dolayı olmuşsa garantiye alınabilir.
diğer durumda ise:
senin konun tekno kask (sigorta) ya girer. eğer ki öyle bir kaskosu varsa "belki" kullanabilirsin.
eğer ki kaskosu "varsa" (bu konuda ciddiyim tekno kask veya cepkask olayını nette araştırabilirsin)
telefonun kutusunun içinden poliçe şartları nı ifade eden bir belge çıkar. Varsa da kullanmanı da tavsiye etmem. İstanbula kargoyla isterler. Dilekçendeki olayı inkar ederler. Oluşan arıza beyan örtüşmemektedir der. geri iade ederler kargo ve telefon parası da sana kalır.
kaskoyla ile ilgili bir konu açayım. olayı herkes duysun
kardeş başını ağrıttıysam kusura bakma.

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim ne agrısı bılgılendırdıgın ıcın cok teşekkür ederim bı tanıdık var ona verdım telı bakalım o ne dıyecek... cevaplarınız ıcın cok tşk ettim..

Atmosperich

Atmosperich

Üye
bugün aynısı bana da oldu daha doğrusu elimden kaydı telefon ve yere düşünce iç ekranı kırıldı. dış dokunmatikte bi sorun yok ama iç ekran kırıldı fiyatını sordum 120 TL dedi :) o kadar pahalı old. bilmiyodum :)

gemlikua96

gemlikua96

Üye
üzerine bir bardak su iç benimde çatladı 60 liraya değiştilerrr KESİN GARANTİ DIŞIIII !!!!!!!!!!!!!!!!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ekran kırılması garanti dışıdır.

tektabancam

Üye
kardeş iç ekranın kırılması ile ilgili şikayetvar.com da bir şikayet var orada ki arkadaş garanti kapsamında işlem yaptırmayı başarmış bilgilerinize.

samsaloji

Üye
banada bi yardım eder misiniz acaba?
benm telefonun dış ekranında yaklaşık 1cm çatlama var ama iç ekranı deil sadece dokunduğum ekran, maliyeti ne kadar olur bir bilgi verir msnz acaba=?

aşkım34

Üye
arkadaşlar 5800 beşpara etmez ben güncelledim telefonu yıldız kare 4 0 kare yapıp telefon güncellendi ekran kırıldı inanılmaz bi durum almayın nokia hepsi şerefsizzz hepsi garantii yede güvenmeyinn

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar 5800 beşpara etmez ben güncelledim telefonu yıldız kare 4 0 kare yapıp telefon güncellendi ekran kırıldı inanılmaz bi durum almayın nokia hepsi şerefsizzz hepsi garantii yede güvenmeyinn

Oha iftiraya bak arkadaş telefon güncellenince ekran mı kırılıyor yuh diyorum başka bişey demiyorum :off: Yaşın 7-8 falan heralde

Üst Alt