e250 min iç ekranı durup dururken çatladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
e250 min iç ekranı durup dururken çatladı
arkadaşlar telefonumun iç ekranı durup duruken çatladı ekran gitti. dış ekran ise sapasağlam. netten braz araştırdım aynu sorunla karşılaşan var. ve servis garanti dışı diyor. biraz garip değilmi ya. hiç bişi yokkken kendi kendine gitti. babamda bana fırça kaydı bi telefon kullanamıyorsun diye.

telefoncuda bu tel darbe almış dedi ama anlatamadım dışında herhangi bi darbe izi de yok.

bi fikri olan warmı yaaa??

• Beğen
Tepkiler: byn czb

azomania

azomania

Üye
Geçmiş olsun.Nasıl bir şeymiş bu böyle yav.Bende anlamadım.Sadece tahmin yürütebilirim soğuktan sıcağa geçmişsindir oda genleşmeden çatlamıştır.

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
yok yok aynı odada hem o kadar narinmi ki kırılsın bir anda

esmerlady

Üye
ilginnc o nasıı oluo ole :S anlamadım walla

xkadir61

xkadir61

Üye
samsung işte olur böyle vakalar.
ben n73'e etmediğim eziyet kalmadı. 10 aydır çizik yok telefonda, ve hiç tık demedi. samsung'un telefonları çok hassas, en ince telefonları yapmakla övünen şirketlerden birtanesi işte.
birde garanti dışı diyorlar. balgibi üretim hatası. senin yerinde olsam veririm mahkemeye. hakkını yedirme bence, incelemeye gönder telefonunu fazlasıyla çıkarırsın bu ihanetin bedelini.

ayyas22

ayyas22

Üye
bende de samsung var en iyisi bile beş para etmez

xlc

Üye
Aynı sorunu bende bugün yaşadım gidip bir nokia alacağım bırakın samsung'u ..

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
ultraviyoye ışınlardan kaynaklanır bunlar(bilgisayarın yanı televizyonun yanı vs ) ekranın değişmesi gerekir en az 50 lira

xlc

Üye
50 lira olsa yine iyi bir bozuldu mu e250 ler ardı ardına masraf çıkarıyor.Benim ekran çatladı daha sonra hoparlör bozuldu daha sonra Kamera bozuldu daha sonra tuşlar bozuldu en sonda ekran tekrar gitti şuan telefon yatıyo size Nokia öneriririm.

zombiget

zombiget

Üye
arkadaşlar samsung vardı bendede cok nadirler bi düştümü gitti telefon...

Salihyet

Salihyet

Üye
Klasik samsung problemleri :')

ffffatihh

ffffatihh

Üye
yoo hiçte narin filan değil ben merdivenlerden düşürdüm taa aşağı kadar yuvarlandı ranzanın 2. katından 5 6 defa düştü çok düştü sadece çizildi hiçbir sorun yok

Marazz_Alii_003

Üye
benimde e20 var ekran kaydı bi yardımcı olur musunuz

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
bence gayet normal bisey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt