mustafa
Üye
-
Konu Sahibi
-
çok teşekkür ettim mustafa aynı açıklık bende de var yalnız telefonun üstündeki orjinal ekran koruyucu çıkardım çizgili oldugu için onun yerine başka bir ekran koruyucu yapıştırdım bunun bir sakıncası olabilir sen ne şekilde başvurmuştun olmadı bende başvurayım
sadece öğrenmek istedim ben senin telefonun ne durumda oldugunu teşekkür ederim bende başvurcam muhtemelen olmayacak böyle içim rahat etmiyor bir türlü
ayne sorundan bnde vardı kvk ya getirdim telefonu garanti kapsamına girmeyeceğini söyledi ama bn alayım belki yapılır dedi eğer yapılmamış olarak geri gelirse hemen hakem heyetine basvuracamvalla hocam ben sadece dilekçe verdim tüketici hakem heyetine. ama ekrana falan bir şey yapıştırmamıştım. zaten telefonu alıp incelemediler ayıplı olduğunu onayladılarkanunların işlediğini görmek hissetmek ayrı bir güzellik
telefonu geri verirken neyin yapıldığını neyin yapılmadığını gösteren bi kağıt veriyorlar mıTelefonu KVK'ya götürün, KVK size yardımcı olmayacaktır kesin. Sonrada KVK teknik servis formu ile Tüketici Hakları Derneği'ne başvurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?