5800 güncelleme ve internetten video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myst3ry.66

Üye
    Konu Sahibi
5800 güncelleme ve internetten video izleme
arkadaşlar bir kaç sorum olacak
1) sitede bir çok yerde okudum yazılım güncelleme esnasında bazı kodlardan bahsedilmiş.. Ben güncelleme yaparken hiç bir kod istenmedi?
2)yeni güncellemede ev ekranı teması için böyle bir görüntü varbende olmadı?
3) Birde internetten video izleme sıkıntısı için.. nerde okuduysan izleyemiyorum yorumları yapılmış.. ben gayette net ir şekilde facebook veya diğer adreslerdeki videoları izleyebiliyorum

levent005

levent005

Üye
Bu ev ekranı teması bendede olmadı yapabilen var mı acaba :hmmm
Vee bende facebook dan video izleyemedim. Benim facebook tam site açınca browser donma yapıyor:off:
Sizlerdede bu donma var mı...

cengaver_008

cengaver_008

Üye
bence v50 yükledim ama bende de bi değişme yok :(

levent005

levent005

Üye
arkadaşlar bir kaç sorum olacak
1) sitede bir çok yerde okudum yazılım güncelleme esnasında bazı kodlardan bahsedilmiş.. Ben güncelleme yaparken hiç bir kod istenmedi?
2)yeni güncellemede ev ekranı teması için böyle bir görüntü varbende olmadı?
3) Birde internetten video izleme sıkıntısı için.. nerde okuduysan izleyemiyorum yorumları yapılmış.. ben gayette net ir şekilde facebook veya diğer adreslerdeki videoları izleyebiliyorum

bu resimdeki gibi ana ekrana sahip olan var mı arkadaşlar...? bizde neden olmadı

emretok

emretok

Üye
ev ekranını rehber çubuğu yaparsanız güzel özellikler gelmiş ama bunun gibi değil ne yazıkki

levent005

levent005

Üye
ev ekranını rehber çubuğu yaparsanız güzel özellikler gelmiş ama bunun gibi değil ne yazıkki

Tmm kardeş dediğin gibi yapınca biraz değişme oldu. tabi bu resimdeki gibi değil ama yine güzel oldu. hem rehber hemde kısayollar aynı anda ekrana geldi ve çok iyi oldu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt