5800 fw Yeni Sürüm v52.0.007 Yorumlar+ Farklılıklar

KRMKRM

Üye
aynı sorun bende tam bir hafta devam etti... kendi kendine uydu işareti geliyor gidiyor gelip gidiyor sinir olmuştum ama sonra hatayı buldum!! telefonda sorun yok sorun kullanabilirlikle alakalı neyse uydu işaretin gelip gitme nedeni fotograf ayarlarında GPS bilgisi yazan yer( çekilen fotografın yer kordinatlarını bulmak için GPS yi kullanmaya çalışıyor) kapalı olacak böylelikle uyduya kendikendine bağlanmamış olacaksın.....
AYRICA YENİ V52 WLAN İLE SORUNSUZ 5DK GÜNCELLEDİM. BELİRGİN BİR ŞEKİLDE DOKUNMATİGİ HASSASLAŞMIŞ BİRAZ HIZLANMIŞ FOTO KALİTESİ BİRAZ DAHA İYİ OLMUŞ FAKAT ARTISI KADAR BİRDE GÖZE ÇARPAN EKSİSİ VAR MÜZİK DİNLERKEN BASS SİSTEMİ ESKİSİ KADAR İYİ HİSSEDİLMİYOR KALİTESİ BİRAZ DÜŞMÜŞ. KİM NE DERSE DESİN BU PARAYA BUNDAN İYİ TELEFON BULAMASSINIZ...!!!

ozell91

Üye
bende yüklemeyi yaptım ve yapmaz olaydım...eskiden 2,3 gün giden şarjım artık 1 gün zor dayanıyor!!.. başkasında da aynı sorun var mı?

djomerrr

Üye
Ya kardeşim bu güncelleme benim telin şarj süresini azalttı bi işe yaradığı yok....

arkadaslar guncellestırme yaptıktan sonra neden hard format atılır hard format atarsam hafıza kartındakı hersey gıdermı hafıza kartında telefonun sıstemı ile ilgili dosyalar var onlar sılınırmı bı yardımcı olursanız sevınırım

maktama

Üye
hard formatta hafıza kartına birşey olmaz diye biliyorum.
ama zaten güncellemeden sonra hard formattan önce hafızakartındaki o sistem dosyalarının silinmesi önerilir, eski ayarlarla yeni fw arasında küçük sorunlar olabiliyor. ve bu can sıkıyor. En iyisi hard format atmadan önce pcsuite ya da ovi suite ile telefonu ve hafızakartını tümden yedeklemek ve hafıza kartına da format atmak. daha sonra geri yüklerken ayarlar hariç her şeyi geri yüklemek(pcsuite 'de).

maktama hafıza kartına nasıl format atıcam

PureFood

Üye
Bana da telefon uyarı verdi dün yeni yazılım güncelleme mevcut diye.
Burda da gördüm yorumların çoğunu okudum. Çoğunluk memnun değil zaten bende 15 Aralıkta aldım teli siyah
Yüklemicem V51.06 Diyor telefon memnunum en iyisi yüklememek

yaa nokia 5800 kullanıyorum v50 yi yükleyemeden v51 i yükledim. v50 tekrar yükleyebilirmiyim ya?

yaa nokia 5800 kullanıyorum v50 yi yükleyemeden v51 i yükledim. v50 tekrar yükleyebilirmiyim ya?

hayır yüklenmez düşük versiyona geçtiğin için downgrade (tam hatırlamıyorum ama heralde böyleydi ) olur ve servislik olur

maktama

Üye
hayır yüklenmez düşük versiyona geçtiğin için downgrade (tam hatırlamıyorum ama heralde böyleydi ) olur ve servislik olur
Doğru, tam servislik demesek de diriltmekle uğraşırsın(diriltemeyip servise verende çok )
Ayrıca niye v50 yüklemek istiyorsun ki? Hem de herkes v52 yüklerken Şu anda en sorunsuzu v52, kimi pil az gidiyor falan demiş ama temiz bir tam kurulumdan sonra bir sorun(pille alakalı olsun başka birşeyle alakalı olsun) görmedim ben, gerçi blacksar v52 kullanıyorum ben ama... v52 yine de.

ovi suite ile yüklenmiyor mu neden phonexile flaşlıyoruz ben yeğenin telefonuna yükleyecğim de ?

maktama

Üye
ovi suite ile yüklenmiyor mu neden phonexile flaşlıyoruz ben yeğenin telefonuna yükleyecğim de ?
Ovisuite ile yüklenseydi ovisuite ile yüklüyor olurduk, hiç bunlarla uğraşmazdık
Hackli bir sistem olduğu(orjinalliğini kaybettiği) için ovi ile yüklenemez.

hackli desenize bizdeki normal ondan kafama takıldı

maktama

Üye
hackli desenize bizdeki normal ondan kafama takıldı
burda sadece v52 farklılıklarından bahsedilmek için konu açılmış ama konu biraz sapmış olabilir. orjinalini ovisuite ya da pcsuite hatta telefonun kendi güncelleme programından yükleyebilirsiniz.
phoenix ya da Jaf ile fw atanlar genelde ya cfw atarlar ya da bir şekilde bozulmuş telefonlara fw atmak için kullanırlar. ama bu prıgramlarla orjinal fw de atılır ve oviden çok daha hızlı yapar.