5800 Fiyatı Düşer mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
5800 Fiyatı Düşer mi?
Arkadaşlar ben 5800 almak istiyorum.Arkadaşlar 5 ay önce aldılar çok sıkıntı yaşadılar.Şimdi hepsiburada da fiyat havale ile 455 lira tutuyor.Birkaç gün sonra izmir media marktan yada hepsiburada internetten alacağım.Acaba diyorum birkaç ay daha bekleyip 5800 yeni üretim de fiyat düşer mi? Bir korkum daha var bir ay daha beklesem üretimini durdurabilir mi? Belki sizden çok cevap istedim fiyatının düşüp düşmeyeceğini üretimin biter mi korkuları var.

Cevaplarsanız memnun olur,

Saygılarımla...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
3G'li WiFi'li 3.2 Kamera'lı S60v5'li bi telefonu daha ne kadar ucuza almayı bekliyosun :) ey allahım ya bu türk milleti adamı kahreder ya bence hemen al telefon hala kim ne derse desin kapış kapış gidiyor yani heran bitebilir sonra ağzın açık bakarsın alır almaz bütün güncellemelerini yap bütün sorunlar otomatik çözülecektir yavaşlama sorunuda son guncellemede çözüldü sen fiyatı sorun yapma en fazla şu durumda 15 lira düşer o zamana kadarda tükenir zaten bence beklemeye deymez hiç birşeyi düşünmeden al gerekirse biraz fazla ver kvklı al dostum.

--------------- Ekleme ---------------

Ve media markt'den almanı öneririm doyurucu bilgi veriyorlar satış sonrası ürünün arkasında duruyorlar sorunlarınla uğraşıp ilgileniyorlar.

kaptannova

Üye
bencede düşeceği bu kadar bundan sonra artar.... n8 de bazı hatalar ortaya çıkmışş... şu anda nokia nın en gözde telefonu hala 5800... bence böle giderse fiyat artmaya başlar... 500-550

silver021

silver021

Üye
yarın bigün eski pasajlarda bulursun 10 TL ye 20 TLye 5800. :D nokia bundan ibaret kardeş. bekle 2 yıl sonra takozdan alırsın.

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Ya zaten daha ne kadar ucuza alabilirsinki bu telefonu suan bu fıyata en iyi telefon bence

4MaGuS

4MaGuS

Üye
nokia nın en iyi telefonu n900 beyler bunu herkez bilsin daha sonra n8

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Bizde zaten en iyi telefonu 5800 demedik bu fiyata alınabilecek en iyi telefon 5800

Yelomi

Üye
yok fiyatı düşmez artık ama bu telefonda çok arıza çıkıyor diyorlar. Kulaktan dolma bilgiler bunlar gerçi ama kuzenimde vardı arıza dedi :D oda kötü kullanmış olabilir bilmiyorum.

addmin

addmin

Üye
YHA BENCE GİT NOKİA X6 AL 50-100 TL FARKLA BOŞWER BUNLARI :oke:

kuvars10

Üye
Tam 1 yıl önce aldım iki adet,birini 513 TLye diğerini 495 TLye.Kırmızı renginde fiyat farkı vardı ben alırken.

Aradan bir yıl geçti bu fiyat hiç düşmüş mü?Popüler telefon bu hiç düşmesini bekleme benim kanaatim düşmez.Arıza gibi bir durumda yok,arıza ancak arızalı insanları buluyor,yani kullanmayı bilmeyenleri:)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
bir telefon piyasadan asla şak diye kalkmaz 1 ay bekle istersen belki mediamarkt'dan bir haftasonu indirimi ile daha ucuza alabilirsin. Onun dışında fiyatının düşeceğini sanmıyorum çünkü gerekli temel özelliklerin hepsi mevcut 5800'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...