5800 da online türkçe internet radyolarını dinlemek isteyenler içeri (kendi yöntemim)

Sponsorlu Bağlantılar

elitex

Üye
5800 da türkçe internet radyolarını dinlemek için herhangibir program yok ... Realplayer le radyoların url lerini yazarak bazı radyolar dinlenebiliyor. Ama bu sefer arka plana atma sorunu ortaya çıkıyor veya program birçok radyoyu açmıyor.
Linkde verdiğim CoreCodec.CorePlayer.unsigned.sis dosyasını sertifikalandırarak veya telefonunuzu hackleyerek kurun. Yanındaki radyolar.m3u dosyasını coreplayer dan girerek açın. 207 adet türkçe radyonun %90 ını sorunsuz dinleyin. LCG Juckebox programını kullanan arkadaşlar coreplayer yüklemeden de bu m3u dosyasındaki birçok radyoyu dinleyebilirler. Fakat coreplayer dahafazla radyo destekliyor gibi geldi bana. Güle güle kullanın... M3u dosyasını düzenlemek 3 saatimi aldı. Işine yarayan teşekkür butonuna basarsa gereksiz bir paylaşım yapmadığımı anlarım...



(ÇOK ÖNEMLI BIR NOT: verdiğim coreplayer programı s60v5 telefonlarda video açmaz. Sonra bana sitem etmeyin. Sadece radyo dinlemek için kullanabilirsiniz)
Usta ellerine ve emeğine sağlık bende yaptım kurdum .ama radyo listelerini dizin halinde göremiyorum.next basdığım zaman kendisi radyoyu buluyor.menü de türkçe olmadığı için biraz kullanıımı zor.Ama yine çok güzel ..:oke:
 


The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Nokia internet radio yu kullanın
 
boyabatlım

boyabatlım

Üye
arkadaşa aynen katılıyorum.nokia internet radio en güzeli. 420 e yakın türk radyo kanalı var.arka fonda da dinleyebiliyon, ön fonda da... Kısacası her yerde dinlenilebiliyo yeter ki internet olsun :)
 


Üst Alt