5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

berkcan_0

berkcan_0

Üye
ya bu cfw nin ilk sürümünü kullandım ama öyle aman aman bir fark göremedim birtek ev ekranı farklı

5800 cı

5800 cı

Üye
acaba tema efekti yüzündenmi böyle aranmada donma yapıyo

rsm39

rsm39

Üye
donma yok hatada yok 3 gundur kullanıyorum hızıda ii ellerine saglık

5800 cı

5800 cı

Üye
donma yok hatada yok 3 gundur kullanıyorum hızıda ii ellerine saglık
bizdemi bi b..luk var ozaman ne bu yaa kimsede yok bi bende var birdaha flash ta attım hard formatta attım geçmedi bıktım yaf :(

HackerCelik

HackerCelik

Üye
bizdemi bi b..luk var ozaman ne bu yaa kimsede yok bi bende var birdaha flash ta attım hard formatta attım geçmedi bıktım yaf :(
arkadaşım genel tercihinmi kullanıyosun?
yeni bi tercih oluştur onu etkinleştir düzelir bi yerde okumuştuım dene derim

5800 cı

5800 cı

Üye

estomb

Üye
teşekkürler

5800 cı

5800 cı

Üye
kardeş valla senin bu olayı bi türlü anlamadım telefonda bi problem var heralde başla fw lerde yapıyo mu aynısını??
yok birtek bundan önceki fwde birde bunda yapıyo öncekinde daha fazlaydı ama yinede yapıyor yani ilk önceki fw de başladı zaten

HackerCelik

HackerCelik

Üye
yok birtek bundan önceki fwde birde bunda yapıyo öncekinde daha fazlaydı ama yinede yapıyor yani ilk önceki fw de başladı zaten
kötü bi durum ama aldırış etmicen artık kardeş başka caren yok malesef senden başka kimsede olmuyomuş

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadaslar cfw bugun kurdum ve cok guzel bayıldım :) acaba tus ısıklarını tamemen kapatmam ıcın bir mod var mı bir tane buldum ama ortadaki beyaz gene yanıyor tamamen kapatmak istiyorum da

dr.arrican

Üye
Arkadaşlar bu t9 bütün c firmwareler de böyle mi acaba? Önceki kullandığımda böyleydi bunda da böyle. Orjinal fw e göre birçok kelimeyi tanımıyor malesef :(
Bu konuda bir geliştirme yapılabilir mi acaba ?

S4M!

Üye
gtn debug hatası alıyorum :S

--------------- Ekleme ---------------

sorunu hallettim çok güzel sistem ellerine sağlık :)

turkmenx

turkmenx

Üye
Telefonda Java olmadıqını Farkettim :( ne yapcam şimdi .. yardım edermisiniz

newland_88

Üye
paylaşım için teşekkür ederim kardeş. bu programı kurduktan sonra ileride istediğimizde telefonu eski haline nasıl getire biliriz anlatabilirseniz sevinirim....

leventgaat

Üye
FW Yİ İNDİRDİM KULLANIYORUM TEHMEYA BAYILDIM HASTA OLDUM. SANKİ 3 BOYUTLU GİBİ DURUYOR.kullandığınız themenı adı nedir acaba google de arattırdım bulamadım bana tam ismini veya nerden indireceğimi belirten link adresnin yzabilirmisiniz teşekkür ederim.

newland_88

Üye
kardeş bu programı kurduktan sora ileride eski programa orjinaline dönmek istesek ne yapmamız gerek anlatabilirmisin?

Üst Alt