birdaha yaparsa ilk baş fw yi biedaha atarım bir hard format çakarım hafıza kartınıda biçimlendiririm temiz temiz kullanırım aga ama bir daha yaparsa 

şimdi çok az yapıyo yani başta kesinti olur olmaz düzeliyor çok bişe kalmadı yani can sıkdacak kadar inşallah kendi kendine düzelir hard format atıp ayarlama yapa yapa gıcık oldum iyicene telefon format ve cfw manyağı oldu yeminlenbirdaha yaparsa ilk baş fw yi biedaha atarım bir hard format çakarım hafıza kartınıda biçimlendiririm temiz temiz kullanırım aga ama bir daha yaparsa
![]()
bi deneyim bakayım belki işe yarar 3 saat ellemedim soonra bi arayım dedim yine 1 saliselik (saniye değilkardeş farklı zil sesi kullan bende killme kullanıyorum ve hiç yapmadı illa o zil sesi olsun diyorsan zil sesini değiştir tekrar kenininkini seç yada önce telin kendi hafızasında ki melodilerden (küçük boyutlu oldukları için dene daha sonra mp3 kendi zil sesini dene tabi bunlar varsayım bende hiç sorun yok o açıdan
) bir kesinti oldu hemen düzeldi yavaş yavaş düzeliyo galiba ama dediğni deniyorum şimdi nasıl yaptın abiGelen aramalardaki ses kesilme sorununu, sensör ayarlarını değiştirerek çözdüm. Belki işinize yarar...