5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

5800 cı

5800 cı

Üye
ya bnm tel yine başladı çalarken donmaya ses kesilmesine falan off patlayacam yaa başka kimsede yokmu böyle bişe çok gıcık bi durum valla acil çözüm bulalım şuna yaa :(

dr.arrican

Üye
Arkadaşlar bu yazılımı yüklemeyi düşünüyorum telefona. Acaba "5800 cı" kardeşimin bahsettiği arama geldiğinde donma sorununu yaşayan başka kimse var mı? Eğer yoksa ben de bi şansımı denemek istiyorum.

5800 cı

5800 cı

Üye
ya bende o sorunu bi yapıyo bi yapmıyo şimdi kill me diye bi pro vardı onu sildim teli yendien başlattım düzeldi gibi ama birazdan birdaha deneyecem dahada yapmazsa takmayacam kafaya tektük yaparsa sorun değil sağol virgo hocam :)

Funky_Still

Üye
telefona yüklicektim ama bu jaf ı kurarken hatalar veriyor win7 de normal mi ?

5800 cı

5800 cı

Üye
w7 de normal ;)

Funky_Still

Üye
peqi box driver hatası falan ? ilerlediğim zaman bu driver yüklü değil die bir uyarı cıkıyo bu normal mi ?

dr.arrican

Üye
o hata da normal hocam :)

ben de dosyayı indiriyorum şimdi. İner inmez atacagım telefona :)

kokpit774

kokpit774

Üye
halen java sorununa çare bulunamadımı.

dr.arrican

Üye
İndirdim ve yükledim telefona, kullanmaya başladım biraz önce. Yapan arkadaşın eline saglık :)

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
bende hiç aranırken ses kesilmesi olmadı nedense ...

kokpit774

kokpit774

Üye
Arkadaşlar jaf ile orjinal v52 flashlama konusunda yardımcı olabilecek biri varmı ?

sado_27

sado_27

Üye
orjınal dosyaları nafırımden ındır veya orjınal fw ındır telefonun rengını sec flasla yada en ıyısı tekrardan guncelle en ıyı yol bence tekrar guncelleme zaten modıfıyelı oldugu ıcın tekrar guncelleme goruyor telefon yınede sen bılırısın 3 yoldan bırını sec:oke:

5800 cı

5800 cı

Üye
ya bunu bazen yapıyo bazen yapmıyo acaba içindeki bir programlamı çakışıyo yüklü olanlar;

killme (belki ondandr deyip kaldırdım sanki kesildi gibi)
handy taskman
ramblow
xplorer
rompatcher
raging thunder
brighlight
garmin
opera mobile 10
freeunrar
o kadar sizce bunlardan biriyle çakışıyo olabilirmi tel

ferruki

ferruki

Üye
kardeş ses codek i olarak 5800 orjinal codekinimi kullandın.. kurmayı düşünüyorumda benim için ses önemli.. ayrıca paylaşım içinde teşekkür ederim..

5800 cı

5800 cı

Üye
şimdi çok az yapıyo yani başta kesinti olur olmaz düzeliyor çok bişe kalmadı yani can sıkdacak kadar inşallah kendi kendine düzelir hard format atıp ayarlama yapa yapa gıcık oldum iyicene telefon format ve cfw manyağı oldu yeminlen :D birdaha yaparsa ilk baş fw yi biedaha atarım bir hard format çakarım hafıza kartınıda biçimlendiririm temiz temiz kullanırım aga ama bir daha yaparsa :D

alemdar melek

Üye
kardeş jafda şöyle yazıyor Flash files are corupted or missing jaf dosyası eksik diyor galiba bende

RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx
RM-356_52.0.007_prd.core.C0r
RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01
RM356_0558982_52.0.007_002.dcp
RM356_0558982_52.0.007_002.vpl
RM356_0558982_52.0.007_002_signature.bin

bunlar var.Ne eksik olabilir yardımcı olurmusun?:(

bbkr630

bbkr630

Üye
şimdi çok az yapıyo yani başta kesinti olur olmaz düzeliyor çok bişe kalmadı yani can sıkdacak kadar inşallah kendi kendine düzelir hard format atıp ayarlama yapa yapa gıcık oldum iyicene telefon format ve cfw manyağı oldu yeminlen :D birdaha yaparsa ilk baş fw yi biedaha atarım bir hard format çakarım hafıza kartınıda biçimlendiririm temiz temiz kullanırım aga ama bir daha yaparsa :D

kardeş farklı zil sesi kullan bende killme kullanıyorum ve hiç yapmadı illa o zil sesi olsun diyorsan zil sesini değiştir tekrar kenininkini seç yada önce telin kendi hafızasında ki melodilerden (küçük boyutlu oldukları için dene daha sonra mp3 kendi zil sesini dene tabi bunlar varsayım bende hiç sorun yok o açıdan

5800 cı

5800 cı

Üye
kardeş farklı zil sesi kullan bende killme kullanıyorum ve hiç yapmadı illa o zil sesi olsun diyorsan zil sesini değiştir tekrar kenininkini seç yada önce telin kendi hafızasında ki melodilerden (küçük boyutlu oldukları için dene daha sonra mp3 kendi zil sesini dene tabi bunlar varsayım bende hiç sorun yok o açıdan
bi deneyim bakayım belki işe yarar 3 saat ellemedim soonra bi arayım dedim yine 1 saliselik (saniye değil :D ) bir kesinti oldu hemen düzeldi yavaş yavaş düzeliyo galiba ama dediğni deniyorum şimdi ;)

ARSxm

ARSxm

Üye
Gelen aramalardaki ses kesilme sorununu, sensör ayarlarını değiştirerek çözdüm. Belki işinize yarar...

Üst Alt