tecman
Üye
Bu işLemLeri yaparken Telefon Kapalı mı olucak ?![]()
Arkadaşım ilk sayfada KURULUM adı altındaki madde 8 i okursanız burada arkadaş acıklamış.
Bu işLemLeri yaparken Telefon Kapalı mı olucak ?![]()
bizdemi bi b..luk var ozaman ne bu yaa kimsede yok bi bende var birdaha flash ta attım hard formatta attım geçmedi bıktım yafdonma yok hatada yok 3 gundur kullanıyorum hızıda ii ellerine saglık

arkadaşım genel tercihinmi kullanıyosun?bizdemi bi b..luk var ozaman ne bu yaa kimsede yok bi bende var birdaha flash ta attım hard formatta attım geçmedi bıktım yaf![]()
evet geneli kullanuıyorum birde dediğini deneyim inşallah olur yaarkadaşım genel tercihinmi kullanıyosun?
yeni bi tercih oluştur onu etkinleştir düzelir bi yerde okumuştuım dene derim

inşllh olur. cevabını bekliyorumevet geneli kullanuıyorum birde dediğini deneyim inşallah olur ya![]()
yapıyo yine ya azda olsa püfffinşllh olur. cevabını bekliyorum

kardeş valla senin bu olayı bi türlü anlamadım telefonda bi problem var heralde başla fw lerde yapıyo mu aynısını??yapıyo yine ya azda olsa püfff![]()
yok birtek bundan önceki fwde birde bunda yapıyo öncekinde daha fazlaydı ama yinede yapıyor yani ilk önceki fw de başladı zatenkardeş valla senin bu olayı bi türlü anlamadım telefonda bi problem var heralde başla fw lerde yapıyo mu aynısını??
kötü bi durum ama aldırış etmicen artık kardeş başka caren yok malesef senden başka kimsede olmuyomuşyok birtek bundan önceki fwde birde bunda yapıyo öncekinde daha fazlaydı ama yinede yapıyor yani ilk önceki fw de başladı zaten