5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
FW Yİ İNDİRDİM KULLANIYORUM TEHMEYA BAYILDIM HASTA OLDUM. SANKİ 3 BOYUTLU GİBİ DURUYOR.kullandığınız themenı adı nedir acaba google de arattırdım bulamadım bana tam ismini veya nerden indireceğimi belirten link adresnin yzabilirmisiniz teşekkür ederim.

vivid green by larsson diye arat

berkcan_0

berkcan_0

Üye
arkadaşlar n8 tema arıyorum nereden bulabilirim hatta bu cfw nin bir başka versiynunad vardı n8 ile ana ekranının ve menu renginin falan aynısı olsun istiyorum ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler bu son cfw de süper olmuş bu arada

PsyGhost

Üye
@berkcan_0

sitesinden bakabilirsiniz

furkan142

furkan142

Üye
teşekkürler ....

abdlhamit

Üye
Hocam eline sağlık çok güzel ilk defa yükledim ve çok beğendim benim tek sorunum var;

Şimdi ekranda kısayollara kişi ekliyoruz ya onlara birilerini seçiyorum ama ekranda göstermiyor ve seçtiğim kişiler rehberden de kayboluyor nasıl düzeltebilirim

asdfghjk2525

Üye
Öncelikle teşekkür ederim ama kurulumdan sonra bazı hatalar çıktı:
1-kamerayı açınca hemen ana ekrana dönüyor.
2-wirelessa girince sistem hatası diyor ve bulmuyor.
Bunlar dışında herhangi bir sorun şimdiye kadar çıkmadı bunlara çözüm bulunursa memnun olurum :)

berkcan_0

berkcan_0

Üye
kullandığım ilk cfw bundan başka hiçbir cfw yi denemedim ama gerçekten çok memnun kaldım

lord_keles

lord_keles

Üye
hadi virgoo yani surum yokmu facebook sorunu olmayan klavye sensorle donen ve yeni yenilikler simdiden tesekurler

Charade

Charade

Üye
Abicim "Vidyo" diye bişi yok "Video" var. Video dur adi

lord_keles

lord_keles

Üye
kardes ben virgoo diyorum sen video diyosun ne alaka anlamadı ben :?

ömer_21

Üye
çok sağol süppppppeeeeeeerrrrrrrrr oldu

oleştimaxi2

Üye
sadece temayı upload edebilrimisin kardeş. tema çok hoşmuş

ömer_21

Üye
çok sağol süppppppeeeeeeerrrrrrrrr oldu
ya kardeş bende müzik çalarda yenile yaptığımda hiç müzik bulmuyor yaa bir de telin kendi browserında biraz bozukluk oluyor acaba niye?:ağlarım:

dr.arrican

Üye
ya kardeş bende müzik çalarda yenile yaptığımda hiç müzik bulmuyor yaa bir de telin kendi browserında biraz bozukluk oluyor acaba niye?:ağlarım:
Müzik çaların müzikleri bulması için müzik dosyalarını hafıza kartındaki sounds klasörünün içine atın.

Arkadaşlar bu t9 bütün c firmwareler de böyle mi acaba? Önceki kullandığımda böyleydi bunda da böyle. Orjinal fw e göre birçok kelimeyi tanımıyor malesef :(
Bu konuda bir geliştirme yapılabilir mi acaba ?

T9 konusundan çok muzdaribim. Çok fazla mesajlaşan birisi olarak yazdığım kelimelerin tanınmaması beni çılgına çeviriyor :( Bu konuda bir çözüm önerisi olan var mı acaba ?

belvarliali

Üye
ya kardeş bunun resimli anlatımı olsa
süper olur bende telefonuma yüklemeyi çok istiyorum bu fw ama yapamıyorum ilk defa deniyorum ama olmuyor.mesengerdan yardımcı olan biri olurmu
acaba?

lord_keles

lord_keles

Üye
rkadaslar virgoo2000 arkadasimizin yaptigi c6 fw cokguzel memnunumda tus isiklarini kapatmak istiyorum bir arkadas bu yamayi verdi theodore_light_mkeyactions.rul bundada sadece menu tusu yanik kaliyor ben tumunu kapatmak istiyorum simdiden tesekurler.. Not ligthkontrol programi ise yaramiyor nedense?

5800 cı

5800 cı

Üye
Hocam senden yeni çalışmalar bekliyoruz ;)

kaptannova

Üye
arkadaşım eline sağlık... telefonu 3 aydır kullanıyorum... hep yeni fw kurmaya korkmuştum... bunu kurdum süper oldu... jaf ta kurarken done done yazısı falan çıktı korktum... ama yaptım sorunsuz çalışıyor...

fakat bir önerim var... konuyu editleyip kurulum adımlarına eklemen ilk yapanlar için iyi olur... bu fw yi kurarken rehberdeki kişileri kopyalayın ve müziklerinizi de bilgisayara kopyalayın... yoksa siliniyor ikiside...

400 kişilik rehberim vardı gördüğüm bütün kızların tellerini almıştım... silindi... 1000 adet müzik arşivim vardı toplam 3GB silindi... :D baştan bulup indiricem...

--------------- Ekleme ---------------

hea 5800 da xpressmusic dokunmatiği çalışmıyor... birde sertifika sorunu var mı oyun vs yüklerken....

5800 cı

5800 cı

Üye
arkadaşım eline sağlık... telefonu 3 aydır kullanıyorum... hep yeni fw kurmaya korkmuştum... bunu kurdum süper oldu... jaf ta kurarken done done yazısı falan çıktı korktum... ama yaptım sorunsuz çalışıyor...

fakat bir önerim var... konuyu editleyip kurulum adımlarına eklemen ilk yapanlar için iyi olur... bu fw yi kurarken rehberdeki kişileri kopyalayın ve müziklerinizi de bilgisayara kopyalayın... yoksa siliniyor ikiside...

400 kişilik rehberim vardı gördüğüm bütün kızların tellerini almıştım... silindi... 1000 adet müzik arşivim vardı toplam 3GB silindi... :D baştan bulup indiricem...

hea 5800 da xpressmusic dokunmatiği çalışmıyor... birde sertifika sorunu var mı oyun vs yüklerken....
abi rehber silinmedi rehbere ayarlarına girip kullanılan hafıza sim kart dersen çoğu geri gelecektir ;)

kaptannova

Üye
abi rehber silinmedi rehbere ayarlarına girip kullanılan hafıza sim kart dersen çoğu geri gelecektir ;)

evet farkettim rehber silinmemiş... ama müzikler tamamen yok....

bir de bir hata yaptım... telefonda bir sürü çektiğim aile fotoğrafı falan vardı... hepsini seçip albüme ekle dedim... albüme eklendi... ama vazgeçtim albümü sildim... nasılsa dosyalar galeride duruyor albümü sileyim dedim.... ama galeride durmuyormuş... :D gitti hepsi...

alışana kadar neleri silecem allah bilir...

he birde bunda .jar yüklediğim oyunlar çalışmıyor. java entegre değil galiba... java programı bulabilen var mı?

bu fw yi yüklerken müziklerinin yerini değiştirmediysen silinmiştir... aynısı benim başıma geldi... akşamdan beri uğraşıyorum... olsun ama süper fw

Üst Alt