5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

dr.arrican

Üye
Bende de çok şükür ses kesme gibi bir problem olmadı şimdiye kadar :) Gayet güzel bir firmware teşekkürler :)

5800 cı

5800 cı

Üye
kardeş farklı zil sesi kullan bende killme kullanıyorum ve hiç yapmadı illa o zil sesi olsun diyorsan zil sesini değiştir tekrar kenininkini seç yada önce telin kendi hafızasında ki melodilerden (küçük boyutlu oldukları için dene daha sonra mp3 kendi zil sesini dene tabi bunlar varsayım bende hiç sorun yok o açıdan
eyvallah abicim düzeldi valla allah razı olsun :)

--------------- Ekleme ---------------

kill me yi yükledim yine yaptı sidim teli restart ladım bakalım yapacakmı

bbkr630

bbkr630

Üye
eyvallah abicim düzeldi valla allah razı olsun :)

kill me yi yükledim yine yaptı sidim teli restart ladım bakalım yapacakmı

killme deki yarların nedir ben killme kurar kurmaz ilk iş önemli olduğunu düşündüğüm tüm açık servisleri korumaya aldım bitanesini kapatınca XM tuşu çalışmıyodu neyse rehber mesaj v.s yani ne işe yaradığından emin olduğun şeyleri terminate yapcan diğerlerini protected yapcan

illa killme sorun yaparsa ramblow aynı işi görür boşver killme'yi

Buhara15

Üye
ya bu resimlerin hepsi gözüküyor bir türlü çözülmedi örneğin free i sms in bütün resimleri gözüküyor 50-60 resim var topu topuna 300-400 resim gözüküyor bir yolu yokmu mod falan da attım private ye ama yine çıktı ne yapacağız bir çözüm :(

rsm39

rsm39

Üye
ilk surumunu kullandım bu surumude indirdim guzele benziyor benim icin tek hatası ısıklardı cozulmus yalniz tek isteğim var ben bu kayan tus kilidini kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim.

1907hsk

Üye
Öncelikle teşekkür ederim, Kurmayı ilk kez deneyeceğim peki ilk ayarlarına nasıl geri döndürebilirim onunda linkini verirmisin??

5800 cı özel olarak pm den msn adresini atarmısın ?

ilk adımları tamamladım... programı falan indirdim. 1.adımı yaptım
2-adımda ise , Açılan jaf programında sol üstten bb5 e tıklayın
Öncelikle Bilgisayarımda x64 (64bit) win7 kurulu, 32 BİT mi kurmam gerekli ?
kısmında usb kablosu ile bağlantı yapıyorum..

resimdeki gibi hata almaktayım. Lütfen yardımcı olurmusunuz??

tylol_26

Üye
teşekkürler bu fw yi v51 in üzerine direk kurabiliyormuyuz yoksa önce tel. v52 ye mi yükseltiyoruz acaba..

5800 cı

5800 cı

Üye
Öncelikle teşekkür ederim, Kurmayı ilk kez deneyeceğim peki ilk ayarlarına nasıl geri döndürebilirim onunda linkini verirmisin??

o hata windows ile ilgili ne yazıkki onu xp de başka bi pcde denemeni tavsiye ederim

1907hsk

Üye
5800 cı hatanın aynısı olabilir diye sizlerle paylaşayım OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 üzerinde sağ tıklayıp uyumluluk sorununu giderme seçeneği var. Ordan proğramı başlat dedikten sonra başlayabiliyor..

AlpReis

AlpReis

Üye

kARDEŞ FORUMDA JAF ÇÖZÜMLERİ diye bir arat bumlacaksın, bunun cevabı ve daha bir çok sorunun cevabı orda buraya uzun uzun yazmayayım, JAF ÇÖZÜMLERİ diye ara forumda var

Ahanda link;http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/jaf-cozumleri-316551.html

1907hsk

Üye
Cfw harika olmuş tek eksikliği ,c6 arama ekranı , İphone tarzı "Conversations" uygulaması eklendi ve mesajlarda gözükmesi ( yaparsanız süper olur)... Eğer bunları yaparsanız harika ötesinde bir şey olur bilginiz olsun..

5800 cı

5800 cı

Üye
İşte benim dediğim donma soruu bu çok fazla değil ama yinede hiç olmasa daha iyi

HackerCelik

HackerCelik

Üye
İşte benim dediğim donma soruu bu çok fazla değil ama yinede hiç olmasa daha iyi

arkadaşım ve ben bu fw yi çıktığı ilk günden beri kullanıyoruz bizde böle bi sorun hiç olmadı tekrar flash atmayı dene istersen

numan.tr

numan.tr

Üye
trance'nin 2. versiyonunu kullanıyordum, az önce yükledim bu fwyi. ilk izlenimlerim; yine çok hızlı ve çok kullanışlı olmuş ellerine sağlık.:smdance:

'Şeref'

Emekli Yönetici

valla bende hiç öyle bir sorun olmadı.. 1 haftadır kullanıyorum bu fw yi hiçbir sorunla karşılaşmadım bu güne kadar kullandığım en iyi c6 fw si bence ..
herkese tavsiye ederim
ayrıca tekrar teşekkürler virgo2000 :10numara:

5800 cı

5800 cı

Üye
şimdi 5x4 ü kuracam bakalım sorun yaşadığım 4x4 tü

1907hsk

Üye
c6 arama ekranı , İphone tarzı "Conversations" Eğer bunları yaparsanız harika ötesinde bir şey olur bilginiz olsun.. Ayrıca Mesaj saatlerinde sıkıntı var ve Pc Suite görmüyor...

5800 cı

5800 cı

Üye
soru ondan deil bende 3x4 ü kullanıyorum bazen kesilme oluyor,eski fw de daha çoktu bunda çok seyrek oluyor
evet bende hala var ama videodaki gibi çok değil yani o yüzden sorun değil

5000andvs

5000andvs

Üye
Bu işLemLeri yaparken Telefon Kapalı mı olucak ?:ağlarım:

Üst Alt