eyvallah abicim düzeldi valla allah razı olsunkardeş farklı zil sesi kullan bende killme kullanıyorum ve hiç yapmadı illa o zil sesi olsun diyorsan zil sesini değiştir tekrar kenininkini seç yada önce telin kendi hafızasında ki melodilerden (küçük boyutlu oldukları için dene daha sonra mp3 kendi zil sesini dene tabi bunlar varsayım bende hiç sorun yok o açıdan

eyvallah abicim düzeldi valla allah razı olsun
--------------- Ekleme ---------------
kill me yi yükledim yine yaptı sidim teli restart ladım bakalım yapacakmı
o hata windows ile ilgili ne yazıkki onu xp de başka bi pcde denemeni tavsiye ederimÖncelikle teşekkür ederim, Kurmayı ilk kez deneyeceğim peki ilk ayarlarına nasıl geri döndürebilirim onunda linkini verirmisin??
5800 cı özel olarak pm den msn adresini atarmısın ?
ilk adımları tamamladım... programı falan indirdim. 1.adımı yaptım
2-adımda ise , Açılan jaf programında sol üstten bb5 e tıklayın
Öncelikle Bilgisayarımda x64 (64bit) win7 kurulu, 32 BİT mi kurmam gerekli ?
kısmında usb kablosu ile bağlantı yapıyorum..
resimdeki gibi hata almaktayım. Lütfen yardımcı olurmusunuz??
Öncelikle teşekkür ederim, Kurmayı ilk kez deneyeceğim peki ilk ayarlarına nasıl geri döndürebilirim onunda linkini verirmisin??
5800 cı özel olarak pm den msn adresini atarmısın ?
ilk adımları tamamladım... programı falan indirdim. 1.adımı yaptım
2-adımda ise , Açılan jaf programında sol üstten bb5 e tıklayın
Öncelikle Bilgisayarımda x64 (64bit) win7 kurulu, 32 BİT mi kurmam gerekli ?
kısmında usb kablosu ile bağlantı yapıyorum..
resimdeki gibi hata almaktayım. Lütfen yardımcı olurmusunuz??
İşte benim dediğim donma soruu bu çok fazla değil ama yinede hiç olmasa daha iyiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşte benim dediğim donma soruu bu çok fazla değil ama yinede hiç olmasa daha iyi

soru ondan deil bende 3x4 ü kullanıyorum bazen kesilme oluyor,eski fw de daha çoktu bunda çok seyrek oluyorşimdi 5x4 ü kuracam bakalım sorun yaşadığım 4x4 tü
evet bende hala var ama videodaki gibi çok değil yani o yüzden sorun değilsoru ondan deil bende 3x4 ü kullanıyorum bazen kesilme oluyor,eski fw de daha çoktu bunda çok seyrek oluyor