5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

5800 cı

5800 cı

Üye
yoo niye olsun hafıza kartında ne varsa yükle sende n8 tuş kilidi oldumu ya acaba bende olmadıda

PriZm

PriZm

Üye
Bu arada sadece bendemi oluo bilmiyorum ama ekran dönüşleri aşırı fazla netleştirilmiş(nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum:ehe)teli anca %0 derece dik tutunca ekran dönüyor:ehe

turkmenx

turkmenx

Üye
n8 tuş kilidi nasıl açılacak suan yoq öyle bişi bnde. ayarlardanmı aktif edicem?

PriZm

PriZm

Üye
Kardeş tuşlar kilitliyken menü tuşuna bas bakalım:ehe

5800 cı

5800 cı

Üye
Bu arada sadece bendemi oluo bilmiyorum ama ekran dönüşleri aşırı fazla netleştirilmiş(nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum:ehe)teli anca %0 derece dik tutunca ekran dönüyor:ehe
evet yaa dönmesi için nerdeyse teli ters döndürmek gerekiyo :D

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş tuşlar kilitliyken menü tuşuna bas bakalım:ehe
basıyorum ama tuş işlemiyo ne ekran ışığı yanıyo nede başka bişe

PriZm

PriZm

Üye
evet yaa dönmesi için nerdeyse teli ters döndürmek gerekiyo :D

--------------- Ekleme ---------------

basıyorum ama tuş işlemiyo ne ekran ışığı yanıyo nede başka bişe
Bi hard format at n8 tuş kilidi çalışmayan bir siz varsınız:ehe

turkmenx

turkmenx

Üye
bnde oldu :D n8 tuş kiliti ama hep açarken menü tuşuna basıpmı yapcam :D daha kullanıslı hale nasıl getirebilirim çok gzlmis :D
Bide 4x4 mü yoqsa 3x4 mü gzl durur bndeki 4x4 pek hosuma gitmedi ...

PriZm

PriZm

Üye
bnde oldu :D n8 tuş kiliti ama hep açarken menü tuşuna basıpmı yapcam :D daha kullanıslı hale nasıl getirebilirim çok gzlmis :D
Bide 4x4 mü yoqsa 3x4 mü gzl durur bndeki 4x4 pek hosuma gitmedi ...
kardeş 3*4 bana göre daha güzel ama ben 3*4 te tam ekrandan çıkardım pek güzel olmuyor(bana göre(!))

turkmenx

turkmenx

Üye
kardeş 3*4 bana göre daha güzel ama ben 3*4 te tam ekrandan çıkardım pek güzel olmuyor(bana göre(!))

tam ekran nasıl oluyor telefonu alalı 4ay oldu pek sevmezdim kurcalamayı ama telefonun temaları gzl deqil şimdide bunlarla ugrasıyom :D

Buhara15

Üye
bunu yükledim ama dün bundan bir önceki görüntü olarak çok hoştu ama 4x3 olduğu için mecbur kaldım bunun 3x4 ünü yükledim ondaki temayı nerden bulabilirim siyah turuncu karışımı bir temaydı.. bunda ekran çok tuhaf olmuş yani ekran tam olarak widget ekranına benzemiyor altta pembe gözükmesi hiç hoşuma gitmedi keşke siyah olsa bunu nasıl halledebilirim:( senden cevap bekliyorum kardeş

bir cevap yok mu?

PriZm

PriZm

Üye
tam ekran nasıl oluyor telefonu alalı 4ay oldu pek sevmezdim kurcalamayı ama telefonun temaları gzl deqil şimdide bunlarla ugrasıyom :D
İyi halt edion:ehe:ehe O dediğimi yapabilmen için NFE den matrixmenü dosyasını değiştirmen gerekiyor:oke:
Nfe yi kullanmayı bilmiyorsan hiç uğraşma bile:hmmm

5800 cı

5800 cı

Üye
hard format atarken şarj tam dolumu olacak benm şu an 3 dişim var

5800 cı

5800 cı

Üye
ok hard format attım oldu sağolun da bununla çakışan prolar hangileridir acaba

turkmenx

turkmenx

Üye
o n8 tuş kilitini ekranı kilitlemessek olurmu yani bi tuşa basmak yerine direk ekranda olanı nasıl yapabiliriz.....

'Şeref'

Emekli Yönetici
ok hard format attım oldu sağolun da bununla çakışan prolar hangileridir acaba

bu fw yi henüz yüklemedim ama jbak taskman ve besttaskman programları kesinlikle çakışıyor

ayrıca fw için tekrar :tşk:

Üst Alt