5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

bbkr630

Üye
kardeş şarj olsunda başka bişey istemem şu hali çok güzel yeni konu açman şart değil linkleri yenile bence eskileri silme şarj için belki hızdan biraz azalma olursa öbür türlüsünü tercih eden olabilir

kardeş son güncellemeyi tekrar indirdim kurdum saol sensör düzelmiş bir de şunu söyleyecektim ayarlara çok geç giriyor nerdeyse 4 sn sürüyor bir şeyden kasılıyor ama bulamadım bakabilirmisin

5800 cı

Üye
ben şarja nokianın enerji prifiler diye mi neydi öyle bi programdan baktım harbiden çok fena şarj yiyo ara sıra deli gibi 1.305 mah lara çıkıyo 400 e iniyo neden bu kadar yiyo anlamadım ama sayaç deli gibi atıyo valla

PriZm

Üye
bunun nedeni fwnin tamamen eksiksiz olmasıdır arka planda onlarca gereksiz hizmet/uygulama çalıştırıyor genel olarak ramde yerlerde sürünüyor (30-en fazla 40 oldu) o kadar şarj yemesi bence gayet normal

5800 cı

Üye
bunun nedeni fwnin tamamen eksiksiz olmasıdır arka planda onlarca gereksiz hizmet/uygulama çalıştırıyor genel olarak ramde yerlerde sürünüyor (30-en fazla 40 oldu) o kadar şarj yemesi bence gayet normal
işte o proları kapatmanın ramblowdan başka yolu yokmu yani ram in içini göreceğimiz bir program

PriZm

Üye
işte o proları kapatmanın ramblowdan başka yolu yokmu yani ram in içini göreceğimiz bir program
kill me programı benim bildiğim kadarıyla kapatıyordu ama yanlış uygulamayı kapatırsan tel reset atıyor
Ama tabi ramin kesin olarak arttırılması için nfe den biraz düzenleme lazım

5800 cı

Üye
kill me programı benim bildiğim kadarıyla kapatıyordu ama yanlış uygulamayı kapatırsan tel reset atıyor
Ama tabi ramin kesin olarak arttırılması için nfe den biraz düzenleme lazım
sağol ama işe yaramaya programlar hangisi oluyo ;D

PriZm

Üye
sağol ama işe yaramaya programlar hangisi oluyo ;D
Deneye deneye bulacaksın eğer bilki birini kapattığın zaman tel kapanır/reset atarsa bilki o yanlış
Ben bu fw yi editledim Sadelik kuralından biraz çıktı ama ram şimdi en az 40 Problemsiz çalışıyor şuan

5800 cı

Üye
Deneye deneye bulacaksın eğer bilki birini kapattığın zaman tel kapanır/reset atarsa bilki o yanlış
o A nın içindekilerin hepsini kapattım ram 35 den 44 e yükseldi hiçbir anormallikte yok maşaallah

--------------- Ekleme ---------------

bnm tel

Konu Sahibi
fw yi komple değiştirdim ram de ve şarjda iyileşme oldu ( şarj ı deneyemedim tabi daha bugün modladım ) uploadlamaya başlıyorum az sonra .. aşırı derecede sade oldu (:

PriZm

Üye
fw yi komple değiştirdim ram de ve şarjda iyileşme oldu ( şarj ı deneyemedim tabi daha bugün modladım ) uploadlamaya başlıyorum az sonra .. aşırı derecede sade oldu (:
Sade oldu derken Fw patlamasın?

5800 cı

Üye
sade derken tema geçişleri aynıdır inşallah bi video koyabilirsen çok iyi olur abi ona göre indireyim yaa sana zahmet

gerçekten de sade güzel bir geçişli efekt olsa bu çok berbad ciddi allahın vietnamlısı ne koyuyorsa bizde onu koyuyoruz daha daha iyisi elinden gelebilir arkadaşım bu efekt cidden kötü olmuş yani bozmuş sadeliği... kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

ve arkadaşım son bir şey istiyorum yani olursa eğer yani şimdi bazı temaları yükleyince bu xm kısayol tuşundaki ikonlar değişiyor fakat orjinal menüsündeki ikonlar gibi olmuyor acaba bu ikonları menüye eklediğn orjinal n8 ikonlarından koyabilirmisin ? yani ordaki ikonlar renkli canlı olsun menüdeki gibi sanki daha hoş durur ve bu phnt c6 fw modladı başarılı oldu c7 modlamasını da yapabilir mi acaba ilerleyen aylarda çünkü o telefondaki en güzel özellikte klavye ekranı yanlarında çerçeve olayı yok yazdığını daha iyi görebiliyorsun sizce böyle bir şey modlayabilir mi ? yaparsa eğer cidden iyi olur sanırım ...

5800 cı

Üye
ortalama ram miktarınıda yazarsan sevinrim abi aslında kill me ile 44 mb ram açtım ama geçsemmi ona

şimdimi yükleyim yoksa güncellenmesinimi bekliyeyim...

Konu Sahibi
ortalama ram miktarınıda yazarsan sevinrim abi aslında kill me ile 44 mb ram açtım ama geçsemmi ona

bence böyle gereksiz olaylara girmiyelim herkesin kullanımı farklı ... Açılışta ki ram i söylesem ne olacak...ama çok daha yükseldi emin ol xD

AlpReis

Üye
Eyvallah kardeş bunuda deneyelim bakalım linki verde

vallah herşeyi on numara olmuş linkleri bekliyorum hemen kurmalıyım fakat bir sorun daha var acaba onuda halledebilirmisin bazı fwlerde o hal olmuşta ama onlarda bu fw kadar kaliteli ve orjinal değil kamera şuanda kullanılıyor zaten hatası var onu halletsen ve efekt sade olsa süper olur...4x4.... kolay gelsin

Konu Sahibi

bisürü resim çekip sildim o hatayla hiç karşılaşmadım... efektler yine eskisi gibi ..bence çok güzel efekt onlar ... sadelik isteyen efektleri zaten kapatır yanlış mı ? (:

tmm tmm doğru sylüyorsun kullanmasakta olur efekti... eskisinden daha iyi oldu bu linkler ne zaman yüklenir acaba.arkadaşım bu fw ye yüklediğin temanın defult ikonlusu var mı ? peki