5800 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

erdi_s

erdi_s

Üye
Valla aynı sorun bendede var ilk aldığımda telefonda o kadar özellik vardıki 12 saat şarj etmek aklıma bile gelmedi ama şu son günlerde hepten kafayı sıyırdı telefon şarj hiç bişe yapmadığım halde 1 gün zor dayanıyor...ne yapmam lazım garanti devam ediyor ltf bana yardımcı olun arkadaşlar..
walla kardeş ilk şarj her zaman önemlidir ve eger yapmazsan, ki yapmamıssın, boyle olması normal. bundan sonra o batarya duzelir mi bilmiyorum. su anda yapabileceğin en iyi şey tamamen bitmeden sarj etmemen ve ekran ısıgını kısman ve ekran titreşimini kullanmamandır. garantinin yapabilecgi pek fazla bişe yok bence. he bir de güncel versiyonu kullan

addmin

addmin

Üye
arkadaşlar ben telefonu alalı 3 hafta oldu bataryada yalan oldu... batarya hiçbirşey yapmadığım halde 1 gün bile gitmiyor nasıl saçmalıktır anlamadım telefonu sıfır aldım herşeyi orjinal bana yardımcı olursanız sewinirm fikri olan gönderebilecek arkadaşlar e-mail adresime gönderirlerse sewinirim çözüm önerilerinizi bekliyorum e-mail : [email protected]

xlc

Üye
arkadaşlar bataryaları sakın bitmeden doldurmayın benim 3-4 gün gidiyordu ilk zamanlar şimdi 2-3 güne düştü ama yinede iyi genelleme yaparsak sakın batarya bitmeden doldurmayın. Ayrıca tam dolmadanda fişi çekmeyin.

rainmaaan

Üye
Arkadaşlar bende tel i yeni aldım ilk alınca biraz vardı adam o şarjı bitir 12saat et dedi tam 12saat ettim ama telefonla 15-20dk face 2video 5dklik bide 1şarkı 5dk ha bide 16dk konuşma yaptım 2.güne 3e düşmüş bana detaylı anlatırmısınız nadir senden rica ediom öm at

konyaspor104

Üye
Yaw herşeyi kapattım ilk şarjıda düzgün yaptım bitmeden şarj etmiyorum telefonu hiç kullanmasam ölece açık dursa bile 2 gün gidiyor kullansam 1 gün anca gidiyor.Telefonu alalı 3 hafta oldu

vaybenesite

Üye
sabah 5 te uyanıp telefonu şarja koydum 7 de uyandım dolmuş gösteriyodu çektim fişten. okula gittim saat 14 de telefon kendiliğinden kapanmış. açtım baktım 3 çubuk şarjı kalmış saat 17 civarı da şarj tamamen bitti. normalde en fazla 24 saat gidiyo. Tek çözüm yeni bataryamı. bendeki batarya telefonun kutusundan çıkan ama made i china yazıyo, çin orjinali mi oluyo bu ?

oguz0000

Üye
benimki 6 saatte bitiyor arkadaşlar ne yapmam lazım? alarmı kuruyorum batarya doluyken sabah bi bakıyorum alarm çalmıyor...niye? şarj bitmiş!!! :(

saussure

Üye
aynen benim de en fazla 1 gün gidiyor..Servisten geldikten sonra böyle oldu..Sabah kalktığımda kapanmış oluyor..yan sanayi orijinale benzeyen bataryalar var bir de ttec denilen 2 yıl garantili ürün var piyasada hangisini tavsiye edersiniz? Kullanan var mı bu bataryaları?

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
BENİM teli alalı 2 yıl olmak üzere 1 gün gidiyor ama şarjı bitmeden şarja takarım dolmadan çekerim oyun internet konuşma mesaj herşey kullanırım 1 günü geçemedim:vur

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
battery life programini indirin bayagi etkisi var o programin saatlerce internette takilmama ragmen 2 gun gidiyo eskiden daha az giderdi

EFG_07

EFG_07

Üye
evet bende de aynı sorun var neredeyse her gittiğim yere şarj cihazını da yanımda taşıyacağım bu arada bilgi için teşekkürler battery life programını bende deneyeceğim

halitt22

Üye
S.a arkadaşlar.ben oto elk ustasıyım.biz aküleri şarj etmeden önce daha iyi şarj olsun daha uzun ömürlü olsun diye kutup başlarını iyotlu tuzlu suyla temizleriz.bnmde 5800 da şarj sorunum vardı.gnde yrm saat konuşmama ve 10 msj yazmama ragmen 1.5 gün gidiyordu.aklıma iyotlu tuzlu suyla batarya kutuplarnı temizlemek geldi.temizleyip şarj ettim.3 saatte tlfn tam şarj oldu.ilk denememde 2 gün gitti.ikinci şarj edip kullanmamda 3 gün gitti batarya.

famemonster16

famemonster16

Üye
Orijinal yazılım mı kullanıyorsunuz c6 ev ekranlı cfwlerde şarj daha çabuk bitiyor.
Ben 5800 v60 sürümüyle 3gyi kapatıp sadece mesaj ve arama yaparak 4 gün gittiğini gördüm. Ama 3g açık olup internet, oyun navigasyon vb. kullanınca 2 günde bitiyor.

----------Eklendi @ 17:47:56 ---------- Yazıldı @ 17:42:47 ----------

Çok az gidiyor diyen arkadaşlar uygulama açık bırakıyorlar sanırım. Bilmiyorsanız menü tuşuna uzun basın orda açık uygulamalar gözküyor. Şarjın daha fazla gitmesi için açık uygulamaları kapatın.

Eleftra

Üye
çok çabuk şarj bitiyor, görsel efekleride kapattım ama hemen düşme mevcut ne yapmam gerekiyor

hamdiokatan

Üye
benimkinde renkli kod var ama en altta cell made ın chına yazıyo orjnl değilmi

nefret46

nefret46

Üye
yaw benim şarj 3 saat gdiyo 3 batarya dgştirdm aynı 2 cubuk dusuyo snra birden tek çubuk kalyo anlayamadm nedn ya sinir etti beni

FPlayer

FPlayer

Üye
Benim 5230'da T.C.K CFW'si tam kapasite telefonu kullanınca(GPS, Konuşma, Mesaj, İnternet..) 2 gün gidiyor. Kendi haline bırakırsam 13-14 gün [Tabii ki de 3G Kapalıyken :) ]

Üst Alt