5800 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mummy36

Üye
tamam ama bu tarz telefonlarda 1-2 gün yeterli bi süre değilmi zaten.tamam bikaç saatte bitmesi bi sorun olarak sayılabilir uygulamaları çok kullandığınızda ama bi iki gün dayanıyorsa eğer bu normaldir.düşününki iphone da bile uygulama çok kullanıldıında 1 gün dayanabiliyor.

Progressivity

Progressivity

Üye
nokia N8'e bile 1200mAh batarya koymuş 5800'da 1350mAh batarya var önceleri yetersiz buluyordum ama diğer modellere bakış bizim bataryamız gerçekten çok iyi bilinçli bir kullanımlı en az 2gün gider bu bataryaa

SilentOne

SilentOne

Üye
bu batarya bişi keşif ettim cok sıcak havada daha fazla gıdıyor şarjı

furkanakarmlt44

Üye
nokianın uygulama sitesinden batery exsender adlı proğramı indir işe yararıyor bende kullanıyom

batticon

Üye
12 saat şarj hikaye, lityum bataryalarda işe yaramaz. Ben tlfu alınca içinde çok az şarj vardı, onu bitirip şarja taktım dolunca hemen çıkadım. Kaldı ki kılavuzda da 12 saat şarj filan yazmıyor. 4 gün rahat gidiyor bana. Tlfunuzu kapalıyken şarj edin! 12 saat şarj olayı şehir efsanesidir, hiçbir bilimsel yanı yoktur. Nikel-Cadmium piller için geçerlidir, lityum pillerde bir anlamı yoktur. Boşuna beklemek isteyen kendi bilir, o ayrı.

kor110san

kor110san

Üye
ya arkadaşlar sorun çook diyosunuz bende almayı düşünüyom ama siz hep 2.el almışınız ondan sonra sorun çok

kalender900

Üye
wifi kullanılırsa;batarya çabuk biter.

SilentOne

SilentOne

Üye
cok ilginçtirki rahat 10 saat wi-fi kullandım yolculukta 3 cizgiydi hala 3 cizgi kaldi sms flende attım 3 cizgi kladı ertesi gun bi baktm 2 cizgi taa yatincaya kadr bitti ama bazen okadr sms wifi yapsam 1 gun gitmiyor

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
bende oynuyorum kurcalıyorum vs. hiç çizgiler azalmıyor ertesi gün bi bakıyorum telefon kapanmış.:off::ağlarım:

haksayan

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var yenı batarya da almayın ben aldım hiç bir işe yaramıyor ben satıcam bu telefonda bir sıkıntı var...

Barbo2

Barbo2

Üye
ya ben anlamıyorum nebu daha napsın nokıa yaa canavar gibi batarya koymuş tele hala az dayanıyo diyenler var daha önceki kullandığınız teller yarım gün dayanmıyodu şimdi kalkmış bunu beyenmiyolar hayret yani adamlar akümü koysun tele piyasadaki en uzun kullanma süreli telini beğenmiyolar ne çabuk unuttunuz n73ü n80i 6680i 3saat internete girdinmi kapanıyordu onlar

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
japon malı yeni bir batarya sipariş ettim yolda gelicek sonuçları yazıcam buraya

appwolf

Üye
bende de aynı sorun var. oyun, müzik, internet kullanımında batarya 2 saat içinde bitiyo bunu normal karşılıyorum ama normal konuşmada 1 gün bile dayanmıyordu. bende sorunu 3g yi kapatarak buldum yani normal konuşmalarda ve biraz internet kullanımında hiç olmazsa 2 gün dayanıyor. 3g yi kullanmıyorsanız tavsiyem kapatın.

tolgahan35

Üye
Telefonun dokunmatiği gayet güzel siz çin malı sahte nokia almışsınız ondandır ayrıca ilk kullanımda 12 saat şarj çok önemli bildik yerlerden alın hani sizinki sahte rakı içenlerin akibetine dönmüş hahahahaha telefona kabahat bulmayın :):)

sharazad

Üye
beyler bendede aynı sorun vardı ben tel. gittim belki batarya bozuktur diye orjinalini alacaktım adam 15 tl ye 7 gün gideçek batarya varmıs ondan aldım 20 saat şarjda kaldı su anda 1 hafta gidiyor şarj oyun oynuyorum müzik dinliyor tınlamıyor bile

markasını modelini bizede sölesen bizde alsak yoksa olmıcak böle..

ihrem

Üye
Yazılımın son sürümünü nerden nasıl yükleriz peki?

rasheed_46

Üye
arkadaşlar ben orjinal bataryayı o kadar aradım bulamadım internet üzerinden alabileceğimizbir yer var mı

sessiz.kurt

Üye
arkadaşlar bize bu söylediniz çok uzak kelimeler o yüzden inanması zor geliyor bende telefonu alalı bi ay falan oldu bende yaşıyorum batarya sorununu.benim bi gün bile gitmiyo evden akşam dört gibi çıkıyorum ikinci öğretim üni.akşam 11 de gelirken sadece 15 20 dk gps kullanıyorum onun haricinde de telefon cebimde durduğu halde o 20 dk kullanım bataryayı bitiriyor müzik dinlerken biraz daha uzun gidiyor yaklaşık 45 dk falan sadece internete girsem gene yarım saate bitiyor.birde şunu fark ettim normalde dis dis düşer enerji benim dolu iken birden bi dis kalıyo birde bakıyorum batarya zayıf satmayı düşünüyorum veya bi çözüm istiyorum ilgilenen tercübeli arkadaşlara duyurulur önerileri bekliyorum

orhaan48

orhaan48

Üye
ilk aldığımda benimkide öyleydi sonra çok aradım ve orjinal batarya buldum ve telefona en son sistemi yükledim şimdi 3-4 gün rahat gidiyor...

nadir bey merhaba ben bu sitede nasıl konu yayınlanır onu öğrenmek istiyorum ve şunuda belirteyim bu site sayesinde çok şey öğrendim ve benim 5800 yüklemiş olduğum uygulamalar sayesinde süper ötesi hem çok hızlı tepki veriyor hemde dokunmatik hasasiyeti nerdeyse ıphone ile birebir aynı ve bana sorsalar ıphone mu yoksa nokıa mı kesinlikle tek kral var nokıa ıphone denen cihazı kapımada sokmam elimede almam

effe_gs

Üye
nadir bey merhaba ben bu sitede nasıl konu yayınlanır onu öğrenmek istiyorum ve şunuda belirteyim bu site sayesinde çok şey öğrendim ve benim 5800 yüklemiş olduğum uygulamalar sayesinde süper ötesi hem çok hızlı tepki veriyor hemde dokunmatik hasasiyeti nerdeyse ıphone ile birebir aynı ve bana sorsalar ıphone mu yoksa nokıa mı kesinlikle tek kral var nokıa ıphone denen cihazı kapımada sokmam elimede almam

hocam naptınız ya.iphonuda o kadar kötülemeyin.Dediğin gibi sen 5800 XM için bir ton program yükleyince ıphone seviyesine ulaşıyor ki bence imkansız.Ama ıphone fabrika ayarlarıyla bile 5800dan daha iyi..bir 5800XM kullanıcısı olarak söyluyorum 5800 ıphonun yanına bile yaklaşamaz:off:

Üst Alt