5800 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Dtn

Üye
nedir bu iphone hayranlığı?`onun seviyesine ulaşma` merakı?telefonu alırsın,işine yarayacak uygulama programlarla süslersin,tamamıyla sana ait bi telefon olur,başka birşeyin taklidi değil.iphone herkesin işine yarayabilecek özellikleri koyuyor telefona,çoğu kişi memnun kalıyor doğru.ama sen aldığın telefonu kendi kullanımına göre düzenlemiceksen neden alıyosun ki.fabrika ayarları onu geçermiş,ya bi gidin herşey donanım değil,yazılım da geliştirilebilen birşey.

scriptr

Üye
valla sizin telefonu bilmiyorum ama benim 5800 canavar gibi. atıyorum 2 tane film. her biri 1 buçuk saatlik filmlerden. izliyorum hepsini sonuna kadar. telefonum da bir ısınma oluyor fakat şarj göstergesinde en fazla 2 çubuk gidiyor. sonraki şarjla da 2 gün rahat atıyor.

ibibiq

ibibiq

Üye
bende film izliyordum pazar günü pat filmin yarısında ekranda çizgiler çıktı telefon kapandı ne iş bu şimdi???

4w3e

Üye
3g kullanmıyorsanız kapatın dokunmatik ekran titreşimini kapatım tuş sesleri açıksa kapatın ekran parklakşığını düşürün siyah temalar kullanmaya bakın bunlarda şarkı etkileyen yöntemler yani deneyin fark eder

mutluhusky

Üye
nadir hoca yalan söylemiyorsundur elbette ama yeni yazılım eski yazılıma göre daha çok batarya yiyor ya bu değilde çözümünü bulmak lazım

serkansoykan

Üye
ıkı batarya kullanıyorum ıkısıde orjinal ıkısınıde kapalı ve acık olarak 12 saat sarj ettım muzık dınlemedıgım ve ınternetı kullanmadıgım zaman bıle bır bucuk gun gıdıyor kullandıgım butun nokıa telefonlar en ıyı 2 gunu gecmedı bende ıkı batarya kullanıyorum yarı yolda kalmamak ıcın bance senelerdır kullandığım tek cozum varsa baska önerısı olan sevınırım

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde bir sorun yok filim izliyom 2 tane rahat 1yada2 dişi şarj kalıyor onunla ertesi günü idare ediyom sonra sırf 1 gün wifi takıldım +muzik+sms ve çubk 3 tane inmişti bilmiyom belki sizin bataryalr sorunludur ve v51 i yükledikten sonra bataryanın bitme süresi çook azladı daha uzun dayanıyor batarya

XentaL

Üye
abi hiç mi araştırmıyorsunuz? Yardımcı olayım size .
1-) ilk aldığınızda yok efendim pili tamamen bitirip 16 saat yok 12 saat şarj edin hikayesi yalan lion pilleri istediğiniz zaman şarj edebilirsiniz 8 saatten fazla şarj etmek pile zarar vermektedir dolduğu gibi alıcaksınız şarjdan.( Bkz: Kardeşimle beraber aldk. O 20 saat şarjda tuttu ben 2 saat Şuan max 2 gün gidiyor telefon ikimizinkide . )
2-) bazı arkadaşlar yok gps kullanıyorum yok çok görüşme yapıyorum.Müzik dinliyorum 4 gün gidiyor 3 gün gidiyor o biraz hikaye kandırmanın anlamı yok. GPS 30 dakka kullan 1 kademe şarjın banko gider. Hatta wLan bağlantısı 1 saat yapınca 2-3 kademe gidiyor.Benim çevremde 6 arkadaşımda var 5800 hergünde beraberiz hiçbirimizinki 3 günü görmedi.
3-) Çok mesajLaşan arkadaşlar , wlan kullanan arkadaşlar , günde en az 1 - 2 kere foto çeken arkadaşlar 24 saat - max 35 saat dayanabilir telefon. ( Önerim Ekran ışığını kısın , Mesajı T9 yazın , Ses dinlerken Ekoleyzırı normalde tutun.

zepkynear

zepkynear

Üye
Ben bi filim izliom 1 saat tak 2 cizgi gidio :d walla sarj yuzunden tad alamıom telden

nadır kardes sen diosunki tam sürüm olsun tam surumu nerden yapcas nasıl yapcas bende teli yenı aldım yabancıyım we yararlı program vs. Warsa onerırsenız sevinirim

*#06# seçenekler güncelle :)

Dtn

Üye
Hayır, *#0000# seçenekler güncelle.

dodge90

Üye
yha bi gidn yha nadir yalan söyleme elinde iphone var yok şu şöyle böyle senden kaç dene tel var olm her tel modeli sorusuna olma bakiim tamam mı ?

benjaminfrank41

Üye
arkadaşlar ayarlardan bağlantı ayarlarına girin çift mod seceneği seçilidir onu gsm yapın en az 8 saat daha uzun kullanabilirsiniz...

metehan2311

Üye
abilerim aynı sorun bende vardı titreşimi kapattım ve ayarlardan ışık seviyesini düşürttüm çok rahat gidiyor şimdi şarjı

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Valla Arkadaşlar Ben Ekran Titreşimini Kapadım Ekran Rengini Kıstım v51 Kullanıyorum Ekran Işığının Süresinide 20 Saniyeye Aldım. İstanbul'dan Bingöl'e Giderken 22 Saat Müzik Dinledim Kulaklıkla. 2-3 Saat Sonra Telefon Kapandı Şarj'ı Bittiği İçin. 6 Saat Şarjda Bıraktım Hiç Kullanmasam 4 Gün Kesin Gidiyor Kullanırsamda Bazen Müzik Dinliyorum 10 15 Tane Face'ye Çok Giriyorum Telefondan Bazende Arama Arada Sırada Mesaj 50 Saate Yakın Gidiyor Şarj.

cixcixcixcix

Üye
telefona tırnağınla basman gerek deriyle zor oluyor

--------------- Ekleme ---------------

telefonun dokunmatiğine tırnağınızla basın yoksa çok zor oluyor

emre_6795

emre_6795

Üye
ilk şarj çok önemlidir benim 4 gün rahat gidiyor

kissmycrit

Üye
ya arkdasım bazı forumlard v40 ı tavsiye ediyorlar ama siz yeni sürüm cıktıgınd güncelleyin diyosunuz :S ben sbh 7d sarjdn alıyorum snra 4.5 5e kdar nadir kulanıyorum ama aksm 10 gibi bitio sarj :S okul olmadıgınd öğledn snra 3 4 gibi anca :S 2 kere servise yoladım gına geld artık bid yolamdm :S ilk qeldqnd kend kendne reset sorunu flan vard batarya sorunu vard 2 dha birçok sorun 2 kere gönderdm hala cok nadird olsa reset sorunu var ve bataryada değişme yokk!:@ napmam gerekir ?:S hee bi bana 12 sat sarj et dediler ben ilk sarjı 12 sat yaptm arkdasa 20 demişler 20 yapms 3 4 gün sarjı gidio :S

narkozz66

Üye
selam e-mailerime bakmak istedim ve 3 gün giden sarzım 1 güne düştü 4 çizkiden sonra 1e düşüyor bazı arkadaşlar öneri yazmış uygulamak lazım yoksa 5800 harika tel yeni batarya aldım orjinal bakalım o nasıl olacak selametle dostlar

antonio_17

antonio_17

Üye
arkadaşlar ayarlardan bağlantı ayarlarına girin çift mod seceneği seçilidir onu gsm yapın + ekran titreşimini kapatın + ekranın ışığını kısın + tema efektlerini kapatın (tel. hızlanır aynı zamanda) + ekran ışığının bekleme süresinide 10-15 saniye yapın . 1 gün daha fazla kullanırsınız eminim. ben kendim denedim oldu (:

djomerrr

Üye
Valla aynı sorun bendede var ilk aldığımda telefonda o kadar özellik vardıki 12 saat şarj etmek aklıma bile gelmedi ama şu son günlerde hepten kafayı sıyırdı telefon şarj hiç bişe yapmadığım halde 1 gün zor dayanıyor...ne yapmam lazım garanti devam ediyor ltf bana yardımcı olun arkadaşlar..

Üst Alt