5800 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

sedatezer

Üye
arkadaşlar bende 5800 kullanıyorum ilk aldığım günlerde hewsle kurcalalıyordum we şarjım 1 gün gidiyordu sonradan wlan,gps ve müzik player i sürekli kapalı tuttuğumda ise 3-4 gün gitmeye başladı son zamanlarda hattım beleş olduğu için günde en az 2-3 saat konuşuyorum we şarjımda 2-3 gün gitmeye başladı yani anlayacağınız wlan ve gps sürekli açık kalırsa bataryayı öldürüyor sadece buna dikkat etmeniz şarj sürenizi uzatacaktır. yeni güncellemeyle müzik player menüsü direk çıkış almıyor seçeneklerden çıkış demek zorunda kalınıyorki bu çok kötü bi güncelleme olmuş bence

OğuzcanAbi

Üye
batarya acayip uzun gidiyor ben yani gece nerdeyse sabaha kadar wireless la nete giriyom

ceren666

Üye
ya benimde bataryada sorun var galima max 2 gün gidiyo fazla da kullanmıyorum yukarıda format falan diyo yardımcı olurmusunuz tane tane nasıl yapılacağını (zahmet olmazsa) yazabilir misiniz? ayrıca bu format olayını kaç kişi denedi :) cihaz yeni bi sorun çıkmasın :D birde bu format kartdaki müzikleri siler mi?resimleri fln..

malak13

Üye
Bu 5800 bendede var bi pro var o proyu kullanınca 1 hafta rahat gidiyo ışığ felan düşüyo sadece o kadar bi zararı yoq batarya sorunun varsa tavsiye ederim googleden rahatlıkla bulabilirsin!!

yigitemir

Üye
Telefona hiç dokumayip şarj bitmiyor. Elime alım hiç gitmiyor :D

xx_deliman

Üye
bende de war aynı telefon teknosa da çalışan yetkili bi tanıdıgıma aynı soruyu bende sordum oda bana bu cevabı verdi : cabuk bitmesi normaldir cünkü telefon dokunmatik dedi sürekli ekran ışıgı açık vede ekran büyük oldugu için 1.5 2 günde bitmesi normaldir dedi. müziği kulalıktan dinleyince sarj biraz daha fazla dayanıyor telefonda 2 tane hoparlör var ikiside büyük hoparlör fazla enerji çekiyo bunu da söliyim size arkadaşlar...

aytacerdem54

Üye
benim telde hiç bişey yapmasam 22 saat, yapınca 18 saat falan gidiyo. bu 18 saatin 7 saati uyku da geçio zaten. yeni batarya aldım nokia cluptan aldıgım için adam gözümün önünde yeni kutudan cıkardı bataryayı sıfır bataryayı verdi ama bişey değişmedi aynı sorun devam ediyo. beni cıldırtan ise kuzenimde aynı telefon var bugün 5. gün ve hala 2diş şarjı var. üstelik görüşme yapıyo internete giriyo video izliyo müzik dinliyo o kadar rahatki 2 diş var ve bitmez diyerek şarj etmeden cıktı. kafayı yemek üzereyimm.

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
Nadir Bey sizin bataryanıza şaşıyorum gerçekten
acaba Nokia Shop lar değiştirirmi garantisi var telefonun

hamit melen

hamit melen

Üye
orjinal batarya oratalama ne kadar bilen varmı _?

blghn42

Üye
tüm yorumları okudm bende telefonumu alaı 2 hafya oldu mesaj atmadığım ve telefonun açıp kapamak ve bu hafıza kartıının 8gb olması bataryayı çok azaltıyor çünkü telefo açarken hafıza kaartını okuyo içindeki verileri ben o yüzden 4gb yaptım birde bende tavsiye tam bitmeden doldurmayın batarya bozulur

murat5461

Üye
Ben bi filim izliom 1 saat tak 2 cizgi gidio :d walla sarj yuzunden tad alamıom telden

nadır kardes sen diosunki tam sürüm olsun tam surumu nerden yapcas nasıl yapcas bende teli yenı aldım yabancıyım we yararlı program vs. Warsa onerırsenız sevinirim

isa1148

Üye
20 dak oyun 30 dk müzik 50 mesaj 15 dk tel görüşmesi yaptım tel açık 2 gün oldu hala 7 diş var

--------------- Ekleme ---------------

ayarları yapmadan önce 1.5 gün gidiyordu

MKB1907

MKB1907

Üye
Arkadaşlar ilk zamanlar bende o problemi yaşıyodum.şimdi 4. ayım nolduysa 7-9 gün gidiyo. hemde hergün yatmadan önce müzik dinlememe rağmen. ilk zamanlar yetkili servise götürmüştüm ,ordaki adam zamanla düzelir falan demişti,küfredip çıkmıştım,ama doğruluk payı varmış:oke:

sinan sezai

Üye
arkadaşlar bende 5800 kullanıcısıyım bende ise intenete falan girmezsem gps kullanmazsam 2 gün gidiyor ama internette veya gps de takıldığımda 1 gün gidiyor kullanma klavuzunda gps nin çok şarj yediği yazıyo acaba doğrumu yoksa benim telde mi bir hata var .yani aldım ama aldığım gün 12 saat şarja takmamıştım direk kullanıp bittikten sonra takmıştım.lütfen yardım edin

maxunet

Üye
selam arkadaşlar sarj cihazımı kaybettiğim için yeni bir sarj cihazı aldım bende ve yaklaşık şu an 3 saati geçti ama hala sarj olmadı, orjinal nokia sarj aleti aldım

input: ac 100-240v
50-60Hz/100mA
Output: dc 5.0V/ 350 mA

acaba çıkış gücü mü düşük ssarj aletinin?? orjinal sarj aletinde kaçtı bu değerler ?

cabbar100

cabbar100

Üye
Benim şarj cihazında böyle yazıyor.

AC-8E
input:100-240v
50-60hz/175mA
output:5v= 890 mA

maxunet

Üye
turkcellden aldım, calısan adama da sordum uyumlumu geç sarj etmesin amperi düşük değildir diye sormuştum üstelik, te allahım.

AKKUŞ52

Üye
bende alalı 4 ay oldu benim ise mesaj tel grşmesi ve internet gibi kamara müzik vs dolaşırım en az 3 gün gidiyor

PhyXsiuS

Üye
valla kardeşim bnm batarya hemen bitiyordu ekran parlaklığını düşürdüm Çok rahat dayanıyor . DOkumatik ekran oldğu için çok sarj yiyor. Ondan bide ekrn parlklğnı düşürünce dışarda kullnca pek belli olmuor ekrandakiler Tbi gündüz :D:D Bence öle yap derim :))

ottoman0303

Üye
yok abi batarya benim 4-5 gün gidiyo

Üst Alt