5800 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

nightwolf_s

Üye
valla kardeşler batarya falan demeyin 5800 tlf 3. kez servise gitti hala gelmedi bende pil ve cihazda ısınma vardı şarj süresi 1 güne düşte sinir oldum pil orjinalmi dediler kutudan çıkan pili inat olsun diye dışındaki kağıtgibi kısım varya onu söktüm ne çıktı bilin.! koskoca samsung yazısı çıktı artık bundan sonra yok pil çakma
yok illa nokia pil olucak demesinler kendimden sökmesem derdim bi olay vardır diye ama sıfır tlfnum pili kağıdı sökünce samsung çıktı bide bana servis ahkam kesti bende aynen dedım orjinal mi diye direttiniz alın size resmi deyip mail attım artık daha hiç pil adını anmıyorlar..

sofenk123

Üye
Merhaba. Ben bir 5800 kullanıcısıyım ve telefonumda bır arıza cıktı. Telefona sım kartı takınca calısmıyor ekranda renkler karısıyor ve kapanıyor. Ama sım kartı olmadıgında ıse calısıyor. Lutfen yardım:allalla:

buculike

buculike

Üye
bence bi sor yetkili servise

Anlhnta

Anlhnta

Üye
Merhaba. Ben bir 5800 kullanıcısıyım ve telefonumda bır arıza cıktı. Telefona sım kartı takınca calısmıyor ekranda renkler karısıyor ve kapanıyor. Ama sım kartı olmadıgında ıse calısıyor. Lutfen yardım:allalla:

başka bi hat tak dene ? :oke:

Badem21

Üye
ben daha dün aldım v50 olarak geldi anlamdım şarj 1 gün gidiyoo ve 12 saat şarj etmedim ama şimdi ediyom inş. bi faydasını goruruum

tlgcn38

tlgcn38

Üye
forumda bu konu doldu bu arada:D 5800 bataryaa :D napalım bu 5800da böyle. ki zaten çoğu tel 1gün dayanıyor. buda normalll.

SilentOne

SilentOne

Üye
oleee anlamadım tel alalı 5gün oldu hala 17 saat şarj gidiyoobi 10 gün daha belkliyecem oladı aldıqım yere gidicem belki bi cozum bulur :D

1963_erhan

Üye
s.a 5800 da nasıl tv izleyebilirim bi çözümm yeni üyeyim

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
arkadaslar herkesin sktinsi (ureticilerin dahil HERKESIN) su anda sarj o kadar ozellik kucucuk tellere girince dogal olarak bu sorun patlak verio.ama bisi solim benim akrabamda sarj yuzunden cok tel degistirdi her aldigi iyi veya kotu tel sarj omru 1 gundu. En sonunda telciye gitti ve ona hattanda olabilir eger cin mali vb.ise dediler.yani bu sorun baya kapsamli tel degistirmeyle fln bile olmuyo bazen.en yakin zmnda bi cozum bulurlar umarim .

esperante

esperante

Üye
Yani o kadar çok şey yazılmış ki, insanın kafasının karışmaması elde değil. Kimi diyor ki, 3-4 saat şarj etmek yeterli, eskidendi o uzun süreli şarj etmeler. Kimi de diyor ki, ilk şarj en az 12 saat olmalı. Hangisini uygulamalıyım?
Arkadaşlar telefonum yeni geldi, kutudan sırf bu yüzden açmadım daha. Tecrübeli arkadaşlardan bu konuda net bir bilgi bekliyorum.
Teşekkürler..

umutgidik

umutgidik

Üye
5800 'ın bataryası 3-4 gün gidiyor diyen arkadaşlarım telefonu kapalımı tutuyorlar yoksa. Çnk bu değerler fabrika verilerine bile aykırı :)

SilentOne

SilentOne

Üye
blader sen ilk üçgün 12 saat şarj yap yeter diyer gunler artıq batarya fullendimi tammdır
bn 3 gün 12 saat yaptım 32 saat saat gidior suan ve süre artacakmışş

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
şarj uzun gitsin istiyorsanız.
1. çevrenizde 3g şebeke yaygın degilse şebeke ayarını gsm yapın.
2. telefonu genelde güneş ışıgı görmeyen yerlerde kullanıyorsanız aydınlatmayı en düşük seviyeye getirin.
3. çok lazım deyilse sensörü kapatın.
4. telefonla işlem yaptıktan sonra açık uygulamaları menü tuşuna basılı tutup çıkış yapın.
5. tema efektlerini kapatın.
benim telefonun şarjı bu şekilde 3-4 gün gidiyor.

esperante

esperante

Üye
blader sen ilk üçgün 12 saat şarj yap yeter diyer gunler artıq batarya fullendimi tammdır
bn 3 gün 12 saat yaptım 32 saat saat gidior suan ve süre artacakmışş

Bu işlemi telefon kapalı mı yapmalıyım ? Yani 12 saat şarja tak bitene kadar kullan ve tekrar 12 saat şarja tak ve bitene kadar kullan. Bu işlemi bu şekilde 3 kere mi tekrarla diyorsun?

--------------- Ekleme ---------------

şarj uzun gitsin istiyorsanız.
1. çevrenizde 3g şebeke yaygın degilse şebeke ayarını gsm yapın.
2. telefonu genelde güneş ışıgı görmeyen yerlerde kullanıyorsanız aydınlatmayı en düşük seviyeye getirin.
3. çok lazım deyilse sensörü kapatın.
4. telefonla işlem yaptıktan sonra açık uygulamaları menü tuşuna basılı tutup çıkış yapın.
5. tema efektlerini kapatın.
benim telefonun şarjı bu şekilde 3-4 gün gidiyor.

Evet haklısın fakat kullandığın telefon görüyorum ki E65. Bu yazdıkların genelde telefon şarj süresinin ömrünü uzatma yolunda fayda sağlayan önermeler. 5800 da bilinen bir şarj süresi sıkıntısı acaba donanımla ilgili olabilir mi diye merak ediyorum ben. Misal bundan önceki telefonum N73'tü ve her türlü en az 3 gün gidiyordu. (Her türlüden kasıt bol bol konuşma, aynı anda 3g internet kullanımı, birden fazla açık uygulama gibi.)

Umarım anlaşılmışımdır.

Teşekkürler.

SilentOne

SilentOne

Üye
bna aldıqım tel.ci(tel.ci akrabamdır burada) soyledi şimdi 32 saati gordum yani daha da artacak dedi...bu batar yalar sonradan açılıyormuşş forumlarda yazılan bilgilere bakarak

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
yaaa arkadaşlar nokia yeni yazılımları boşa çıkarmıyor..bu yazılımlarda ayrıca bataryayı kullanma konusundada iyileştirmeler yapıyor lütfen yeni yazılım çıkınca güncelleştirin..

sizin yazılımınzn Versiyonu ney suanda ve orjin bataryayı nerde bulabilirz benmkinde çin malı yazıyo ama orjinallik işaretleri falan var

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Benim Bataryada Çabuk Bitiyordu.Ancak arkadaşların dediği gibi telefonun şarjını tamamen bitirin ve kapalı iken şarja takın. :D

groyan

Üye
bugrasetrt kardesm sen kalibrasyon ayarlarını yapmamıssındır.ayrıca ilk aldında 10 15 saat şarj edicen hiç cıkarmıcan kurcalamıcan sonra bitene kadar kullan en son 3-4 saat taktında ful şarj oluyor

ercan_46

ercan_46

Üye
bende ilk aldigimda çıkarmadan şarj ettim ama ilk dönem bir gün bile diyanmiyordu sonra ne olduysa düzeldi 2 çok rahat oda çok sık kullanmazsam cnc şimdi gene başladı akşam eve zor yetiştiriyorum telefonu. Ya bu modellerde çok sorun var özelliklede ekran ve kafası çok karışıyor,yavaş,bir yeri zora gelince kapanıp açılıyor.ama yinede hem ucuz hem teknoloji yüklü

Crazy_Mehmet60

Crazy_Mehmet60

Üye
Arkadaşlar versiyon güncellettirn aynı sorun bendede vardı şimdi yok hatta batarya biraz daha fazla gidiyo telle hiç oynamayın 5 gün gidebilir benimkide şarj olmuyodu ve batarya az gidiodu v50.1
yükledm nokia nın siteden şimdi iyi telefon v50.1 daha iyi kaliteli

Üst Alt