5800 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
telefonum 24 saat twitter a bağlı, 24 saat nokia messaging ile 6 e-postamı sürekli takip ediyor. müzik dinliyorum, gps fotoğraf modunda da açık. internet te kullanıyorum ve 1 gün gidiyor..

sanırım benimki normal..

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Bende N97 var bu dedikLerini yapsam şarjım deiL 1 gün yarım gün tutmaz.. :D

mustafa

mustafa

Üye
ben sadece mesaj yazıyorum toplasan 10 dakika da nete giriyorum ekran ışığı en düşükte 1 gün gidiyor :D

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
abi bu telefonda cok sorun warya isallah elımızde patlamaz satmayı bıle dusunuyorum suan zaten dokunmatık dedıler telefon basmatık :) ekran kırılcak dıe korkuorum
sana bozuk denk gelmiş :) ( o zaman vericen 1500 lira alıcan i phone dokunmatik olucak oke :) hem 500 lira ver hemde boş boş konuş :) o özelliklerde 500 liraya telefon bul 100 tane alıcam...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım senın sorununa gelınce benımde başımdan geçti aleti yeni aldığımda 1-2 gün gitmıyodu batarya ama şuda var telefon elimden düşmüyordu batarya yenı olduğu ıcınmış sanırım gunler gectıkce ( 1 ay kadar ) batarya alıştımı ne tamam eskısı kadar fazla kurcalamıyorum ama yınede bayağı kurcalıyorum 2-3 gun gıtmeye basladı...sende sabret bı kac ay duzelmezse nadir abinin gibi orjinal batarya alırsın ...hee şuda var mobil tv derken çin mallarında da 1 gun bıle gıtmıyo tv seyredersen 1 saatte bıtıyo ıyı sende 2 saat gitmiş.. şanslısın :) neyse hadı kolay gelsın...

gemlikua96

gemlikua96

Üye
farketmez çin veya kore olması orjianl olsun yeter..ben orjiali 20 tl ye alddım..elimde duruyor hala..

nadir abi ben farklı bir konuda soru soracaktım 5800 ım var ve format atıcam içindeki dosyalar aldığım gibi olur :D bu konuda bilgisizimde :D:kop:

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
10-12 saat bekletecektin ben de eski telefonlarda bu hataya düşmüştüm..bir anlamı yok değil tam tersine var..

nadir abi işine karışmak gibi olmasın ama alakası yok bu yorumumu saygısızlık olarak algılama ama bi elektrik teknikeri olarak söyleyebilirimki o teli veya baska bır teli farketmez (nokialarda) mesela şarja taktın 2-3 saat sonra doluyo dıyelım o zaman cıkarıcaksın pili neden mi? O saatten sonra yanı dolduktan sonra ıstedığın kadar şarjda tut telefon şarj almaz cunku telefonlarda şarj tamamlandıktan sonra batarya ile şarj cihazı arasındakı iletişim kesiliyo (elektriksel ) bu nokia telefonlarda mevcut aksi olsaydı patlardı bataryalar öyle bir teknoloji var tellerde..hee dıyeceksınız bazen oluyo patlayan bataryalar falan dıye işte o tellerın batarya dolunca şarj aleti ile iletişimini kesen devresı ya arızalı oluyo yada işlev olmuyo falan bundan dolayı patlıyo vs.vs.vs. Kısaca şarj a tak doolunca al teli boşa tutmayın...bende yenı aldım tel, yukardakı arkadasın gıbı dolunca cıkardım kullanımıma göre 2 gün ila 4-5 gun arasında gıdıyo batarya ne yanı 12 saat şarj etseydım 2 haftamı gıdecektı o zaman? :))

gemlikua96

gemlikua96

Üye
duvar kağıdını koyu renkte yapsak nasıl olur batarya süresi için :D

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
nadir abi ben farklı bir konuda soru soracaktım 5800 ım var ve format atıcam içindeki dosyalar aldığım gibi olur :D bu konuda bilgisizimde :D:kop:
hafıza kartındakiler birşey olmaz telefon ilk aldığın ki hali alır sıfır olur

sunani

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı.çözümü sadece şebeke modunu UMTS yerine GSM seçmek.Hepsi bukadar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ayarlara girip arama ayarlarından şebeke ayarlarına bak ordan yapıyorsun..

xxmalixx07

Üye
kards benim batarya 1gün daynmıyo ne yapacm

lanset

Üye
yaa arkadaşlar ben şöyle bişey fark ettim. telefonu kullanırken şarjı hiç düşmüyor. tuşları kilitleyip bi kenara bıraktığım zaman şarj bitiyor.

Telefonu 1.5 ay önce servise gitti.

ilk gittiğinde 2 hafta sonra geri geldi. tamir yapılmış yüksek seviyeli lehimli işçilik yazıyodu yanlış hatırlamıyorsam. ama sorun düzelmemiş.
hemen tekrar gönderdim. yine 2 hafta sonra tel geldi ama içinde batarya yoktu. batarya arızalıymış batarya değişecekmiş. 2 hafta bataryayı bekledim gelecek diye :(

tel şuan elimde ve sorun düzelmemiş gibi. telefonu tekrar gönderip değişimini istesen değiştirirler mi. yada bu sorun herkes de var hiç uğraşma öyle takıl mı ?

_EzMoGe_

Üye
bende 24 saat açık olduğu ve günde 2 - 3 saat müzik dinleme artı msn ye rağmen 2 gün gidiyo ;)

erdalkandemir

Üye
bendede 5800 telefon var bataryası 4 gün gidiyor müzik dinlediğim zaman 2 gün gidiyor günlük 1 saate yakında konuşma yapıyorum.. sizin bataryalarda sorun var sanırım

fth_1988

Üye
telefonun batarya süresi şebeke moduna göre (umts-gsm-çift mod),wireless kullanımı aşırı derecede,konuşma süresi,oyun oynama, müzik dinleme vs. eğer bunların hiçbirini fazla yapmıorum diosanız bulundunuz bölgede tel.in şebeke bulma sorunu varsa batarya gücünü bunada harcar ama normal bi kullanımda en az 3 gün sarjı dayanıyor

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Nadir Kardes Ben Bu Orjinal Bataryayı Nerden Bulabilirim İnternetten Bir Linki Varsa Atarsan Çok Sevinirim ;)

erdem3113

erdem3113

Üye
arkadaşım bnde yeni aldım ve teli çok uzun süre kullanmama ramen batarya 7 çizgiden inmior. Telefonu aldığında ilk 16 saat şarj ettin dimi?

orhaan48

orhaan48

Üye
buğra arkadaşım bence senin telde bi sorun var ben 2 aydır kullanıyorum ve cihaz süper ötesi mükemmel bence sen versiyon yükselt

Üst Alt