5800 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Sehzade

Üye
abi bende bekleme suresi 408 saat konusma suresi 8.8 saat gorunuo

notdream

notdream

Üye
Burada söylenenleri de aynen yerine getirdim ve bataryam rahay üç gün gitmeye başladı GPSi de kullanıyorum ve üstelik telefonu ilk aldığımda tamamen onikisaat de şarj etmemiştim bilmediğim için :( ona rağmen iyileşme oldu. Ekran ışığını tam parlak yapmayacaksınız, ve silinmesi gerekn o iki dosyayı mutlaka sileceksiniz sistemden vs. Burada yazılanları yaparsanız daha uzun ömürlü olur umarım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
faydalı olduysak ne mutlu bize..

Sehzade

Üye
abi bende aldıgımda 12 saat sarj etmedm kulanım klavuzuna baktım ole birsey goremedm:)

--------------- Ekleme ---------------

silinmesi gereken 2dosya ne??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilk sayfalarda var heralde hatırlamıyorum..

notdream

notdream

Üye
Nadir Beye öncelikle değerli paylaşımları için teşekkür ederim. İlk alındığında şarja takıldığında belli süre sonra şarj dolu mesajı veriyor ama siz yine de on iki saat şarjda tutun deniliyor. Mantıken pil şarj olduysa geri kalanı neresine dolduruyor telefon diye düşünülür :) Bu aldığım İpod Videoda da geçerliydi ve daha fazla belirgindi. Saygılar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bende sizlere teşekkür ediyorum..:oke:

ukala_

Üye
sertifikam onaylanmış programı kurdum dün sabah sarjdan almıştım gece'de acıktı telefonum suan 3gün 59dakika gözükmete %91 doluluk mevcut.. sanırım sorun yok :)

egenokia

egenokia

Üye
arkadşlar bn aldgmda pilin tümünü btrp şarja tktm kurcalamya dvm ettm ama 12 saat şarjda kldı. Gps cok az msj normal knsma az oyun az kullanıyorum, parlklık yuksgn bi altnda 3g acık eski software var en fzla 2 gun gdyr. Deli olacam. Napmam lazım? Smdiden tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilk sayfadan beri anlattık onları uygula..

sergen6565

sergen6565

Üye
ben sabah 7 akşam 12 de bırakıyorum 2 veya 1 diş sarj kalıyor :ağlarım:

egenokia

egenokia

Üye
son bi şey sormak istiyorum nadir abi bu adamlar niye orjinal telefonalrın içine made in china yazan pilleri koyuyolarda orjinal koreaları koymuolar? bide bu orjinal piller ne kadar fiyata satılıyor?

ukala_

Üye
Evet arkadaşlar ayarlar minimumda sabah akşam açık 3 gün gitti sorun yok bataryamda :) teşekkürler hepinize..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
son bi şey sormak istiyorum nadir abi bu adamlar niye orjinal telefonalrın içine made in china yazan pilleri koyuyolarda orjinal koreaları koymuolar? bide bu orjinal piller ne kadar fiyata satılıyor?
farketmez çin veya kore olması orjianl olsun yeter..ben orjiali 20 tl ye alddım..elimde duruyor hala..

wiyyyy

wiyyyy

Üye
arkadaslar BATTERY EX. diye bı program kullandım 15 gun acaıp guzeldı batarya YÜZDE 30 daha verımlı oluo fakat suan o programı tam surumunu bulamıorm dusunun kac paraysa werıcem cunku super bı program ..hem sızler ıcın hem kendım ıcın ıstıorum =)

egenokia

egenokia

Üye
peki nadir abi saol.
Walla bnde ddklrnzi yptm ilk gun bi tık ble inmdi bklm yrn nlck:D hpinize tesekkurler

Sezercelik

Üye
Herkese selam arkadaşlar ;

24.12.2009 da aldıgım telefonu bu gune kadar ıkına sıkıla kullanmaya devam ediyorum.Batarya süresinden dolayı telefonu aldıgım turkcell bayiine 4 kez gittim ayrıca nokia club servisine de götürdüm.Batarya kullanım süresi olarak 12 saatle 18 saat arasında degısen süreler mevcut.Son yaptıgım deneme sonucu şöyle.
Günde
20 mesaj gönderme
1 saat telefon görüşmesi
1 saat müzik dinleme (kulaklık ile)
1 saat wlan baglantısı yapıldı...
1 saat oyun oynandı.

Akabinde
Telefon tuş titreşimi kapalı
Ekran ışıgı % 50 seviyesinde
Çift mod kapalı (GSM seçili)
GPS kapalı (Navigasyon kullanılmadı)
Yazılım sürümü V31.0.101(16.09.2009 tarihli özel sürüm)

Bu yazılanlar ile kullanım süresi 16 saat gitti.Telefonun bataryası made in china ibareli.
Ne satın aldıgım magaza batarya sorununu kabul ediyor ne de nokia club.Servise gönderip 1 hafta kalmasını da istemiyorum.
Ayrıca aldıgım zaman bilmediğim yada farkına varmadıgım bir problemi daha var telefonun.Ekranın sağ üst köşesinden ayrılıyor kredi kartı veya tırnagımla biraz baskı yaparsam sankı kırılacak gibi kasa açıklıgı mevcut.
Bu durumda okudugum yorumlardan yola cıkarsam benim bataryam sorunlu veya ölü.
Bataryayı yenisiyle değiştirme yollarını bilen veya telefonu iade etmenin yollarını bilen arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilir mi?

Tüketici hakları ihlalleri yapılmış mıdır ?
Teşekkürler herkese şimdiden...

trabz10luslo

Üye
arkadaşlar telefonunuzun ekran ayarını kısın telefonun şarjı o zaman 5-6 gün raat gidiyor

egenokia

egenokia

Üye
sezercelik arkdaşım sen telinle o kadar sey yaparsan tabi biter o kadar saatte şarjın. aslında biraz dha gtmesi lazım 30 saat fln. bnmde ayarlar snnki gibi bn gunde:
30 msj
20 dk tel gorusmesi
5 dk gps
5 dk muzik dinleme
yarım saat wlan
45 dk oyun oynuorm
2.5 gun gidiyo şarjım.
kasa sorunu için bir servise basvur.
belsadan fethiye giderken pttnin karsısındaki turkcelle verebilirsin.

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
Arkadaşlar oto ekran döndürmede çok şarj yiyor bilgilerinize

Üst Alt