5800 almak istiyorum yardımmm !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xanax0648

Üye
    Konu Sahibi
5800 almak istiyorum yardımmm !
arkadaşlar herkese merhabalar 1 aydır 5800 ı araştırıyorum çok kararsız kaldım yardımcı olun 2010 da bu telefonu alıpta memnun olmıyan varmı forumlarda araştırdım kasa açıklığı hoperlör sorunu sıcakta ekran çalışmaması kapanıp açılma vs sorunlar okudum telefon çok hosuma gidiyor almak istiyorum özellikleri çok güzel bana yardımcı olun lütfen şimdiden hepinize çok teşekkürler

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
kasa açıklığı suan yok ilk cıktığından vardı ben 1 ay önce aldım hiçbir sorunla karşılaşmadım gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Lacrymosa

Üye
Söylediğiniz sorunların hiçbiri bu telefonda yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Hoparlörün çok güzel ve 3D ses vermesi bazı kişilere sorun olarak gelmiştir. :)

suat__2006

suat__2006

Üye
2 hafta önce aldım gayet memnunum hiçbir sorunu yok

scuf

scuf

Üye
bu gidişle genel bölüm 5800 almak istiyorum önerileriniz başlıklarıya dolucak gibi :D hocam biraz bakarsan diğer başlıklarıda incelersen bu sorunun cevabını alırsın zaten sürekli aynı başlıklar açılıyor forumda.

alemburda

alemburda

Üye
5800 kamerası çabuk çizilmektedir. Şimdiden söylemesi ! üstelik dokunmatik ekranlarda tepkime süresi önemlidir. En iyisi sen 5800 deneyerek almak için büyük elektronik mağazalara git ordaki teşhir ürünlerini dene sonra pişman olma. :oke:

asepsi

asepsi

Üye
bence al pişman olmazsın arkadaşım, ben de çok araştırmıştım şimdi çok memnunum mükemmel bir cihaz. nazar değmesin:box

xanax0648

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu açarken korka korka açtım zaten 5800 adı altında çok konu var ama son zamanlarda alıpta şikayet veya memnuniyetini dile getirmek istiyen arkadaşlar olur diye açtım cevap veren herkese çok teşekkürler

aagkn

aagkn

Üye
bende alayım ozaman :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt