5800 almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

resdiyer

Üye
    Konu Sahibi
5800 almak istiyorum
arkadaşlar 14 yaşındayım malum lise'ye başliyorum ve lise benim için çok önemli.Artık pc'den uzaklaşmak için telefon almayı düşünüyorum.Alacağım telefonda ise

-Hoş tasarım
-Düşük Fiyat
-Gmailime bakabilmek
-Facebooka girebilmek
-(yapabilirsem) kendime yeni bir modem alıp interneti kullanmak
-Oyun oynamak ve program yüklemek gibi aktiviteler yapmak istiyorum

tabi bu uygulamaları bana sunan en iyi telfonun 5800 olduğunu fark ettim ama internette çok araştıdım.Malum 480TL bana girecek telefonda kendini resetleme,kapak açıklığı ws gibi sorunların olduğunu fark ettim.Tabi iki makinadır bu,bozulur,uğraşmak gerekir!

Ama ben kullananlardan fikir almak istiyorum,telefonu mesaj atmak,konuşmak için kullnanalardan biri değilim o yüzden 5800 almak çok istiyorum

5800 kullananlardan rica ediyorum telefonun - lerini ve + larını söylerlerse ve bir samsung m620 kullanan biri olarak nelerin değişeceğini söylerlerse çok mutlu olruum. (ve kazık yiyip yemeyeceğimide )

Mert-77

Mert-77

Üye
Öncelikle şöyle sıralıyım kazık yiyip yemiyeceğine sen karar ver:

Harika bir müzik çalar daha iyi kamera, GPS, sensör donanımı, süper stereo speakerlar, kocaman bir ekran, RDS destekli radyo gelecek; ancak bunun yanında kasa yanında açıklıklar, dokunmatik kalemin yerine tam olarak girmemesi, kötü malzeme ve işçilik, kendi kendine açılıp kapanma olayı, aşırı ısınma (bir gün elimde patlayacak ama bakalım ne zaman!) gelir.Tüm 5800 kullananlar bu sorunları yaşamıyor olabilir diyerek bende aldım ama elimde hem herşeyi yapan hemde hiçbirşeyi yapmayan bir aygıt kaldı. Kamerası güzel ama gece çekimi berbat, radyosu da güzel ama RDS çalışmıyor, hareket sensörleri var ama çok geç tepki veriyor, 3 boyutlu oyunları çalıştırabiliyor ancak çok yavaş biçimde, Oyun program yükleyebilirsin tabi sertifikası varsa,eğer yoksa, kaynağı çinde olan bir siteye girip yeni aldığın telefonunun IMEI nosunu vermek suretiyle 1 gün sanrasına sertifikanı alabilirsin. Tüm bunların yanında eğer telefonu bir sorunundan dolayı garantiye verirsen aklın başına gelsin diye sana 1.5 ay geri vermezler :D

brkhmrt

Üye
arkadaşım inanırmısın bnde seninle aynı durumdayım bende yeni liseye başlıyorum ve bende 5800 aldım.. şuanda kadar bu sorununu görmedim....ama telefonun artıları saymakla bitmez.. mükemmel ses veriyor(adı üstünde xpress music)
kemerası çok iyi günfdüz çekimleri çok iyi fakat gece çekimleri için aynı şeyi söylemicem..ekranın büyük olması çok iyi bir avantaj.. ama çizilmemesi için çok dikkat etmelisin.. oyun oynamak istiyorum demişsin.. bu telefonda bazı oyunları rahat otnayamazsın... yani oyunları tam ekran oynayamazsın.. oynarsanda zor olur.. bunu dışında pek bi sorununu görmedim.... bu telefonu sana öneririm.. beğeneceğinden eminim..

resdiyer

Üye
    Konu Sahibi
Evet güzel bir telefon :) hareket sensörleri benim için çok önemli değil zaten ilk dokunmatiğim olacak ama telefonun 2-3 yıl gitmesi lazım minimum. Çok kararsızım gerçekten.

Captain

Üye
Sony Ericsson w705 veya w715 i öneririm sana sensörleri gerçekten çok çabuk tepki veriyor istediğin kadar oyun oynayabilirsin ancak symbian değil (bence symbian olmması iyi ) kamerasından pek fazla bir şey beklme ancak video çekimi güzel estetik olarak da 5800 a 10 çakar fiyatı ise w705 400 tl w715 vodafone bayilerinde kampnyada 369 tl yanında speaker da veriyolar ses kalitesini de merk ediyorsan o xpress se bu da WALKMAN kardeşim Sony kalitesi yani boru değil :D :D

gmkanca

gmkanca

Üye
nokia 5800ı al bence en iyi telefonlardan biri piyasadaki

Captain

Üye
ayrıca ısınma olmaz çok hızlıdır süper yani :)

resdiyer

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca ısınma olmaz çok hızlıdır süper yani :)

Kardeş çok teşekkür ediyorum ama b en nokia telefon almak istiyorum.Benim için hızlı olmamamsı daha iyi zaten hareket sensörlerinin :)

Captain

Üye
Kardeş çok teşekkür ediyorum ama b en nokia telefon almak istiyorum.Benim için hızlı olmamamsı daha iyi zaten hareket sensörlerinin :)

sen blirsin ama ben yine de tavsye ediyorum sana :) :oke:

Temperature

Temperature

Üye
Alma alma boşver hiç sevmem o telefonu bana çok şansız geldi ya 3-4 kere bozuldu... ama şekli güzeldir ...

AlpReis

AlpReis

Üye
Çok iddialı konuşacağım, Şu anda piyasada bu kadar özelliği bir arada bulunduran ve bu kadar ucuz olan bir telefon daha yok. Telefonu 1 yıldır kullanıyorum. Telefon Canavar gibi Allaha Şükür. Almadan öncede çok araştırma yaptım. Araştırma önemli tabi ama bence telefonu eline alınca keşfediyorsun. Bu telefonu (pardon bilgisayar) alan kim olursa olsun kullanmasını bilecek. Şunu demek istiyorum. Adam 5800 almış sadece alo diyor. Bu tip insana uyuz olurum. Bir arkadaşın imzasında denk gelmiştim. İnsanlar ikiye ayrılır. 5800 kullanmasını bilenler ve bilmeyipte eziyet çekenler. Telefonu kullanmasını bilirsen bu telefon çıktığı zamanın ötesinde bir telefon idi ve özellikleri şimdiki zamana hitap ediyor. Bildiğim kadarı ile çıkalı 2 seneyi geçti. Kardeş BU TLEFONU AL. Yeni versiyonlarda açıklık vs yok. Zaten açıklık ilk çıkanlarda olmuş, Sonrakilerde yok. Bu fiyata bu özellikte bir telefon yok.WİFİ süper, 3g, süper..., Ayrıca bu telefonu alıpbirde SPB MobileShell uygulamasını kurdunmu telefona aşık oluyorsun. Bence sen de zaten karar vermişsin. Bu telefonu al. Banada dua et:=

--------------- Ekleme ---------------

Çok iddialı konuşacağım. Piyasada bu kadar özelliği bir arada bulunduran bu fiyata bir telefon daha yok.
Bence bu telefonun eksisi yok. Olsa olsa sertifika sorunu olabilir. onuda bir şekilde kesinlikle çözüqp yoluna devam ediyorsun. Artısını saymaya gerek yok. Bende çok araştırmı almadan önce . Yaklaşık 1 yıldan fazla kullanıyorum. Bu bir telefon değil bir CANAVAR. (Tabi fiyatına göre) Verirsin 1.000 veya 1500 ü aşağı yukarı aynı özellik olan telefonları alırsın. Birde yerleşmiş Nokia kalitesi var. Alma diyenler neden böyle dedilerbilemem. Bir arkadaş insanlar ikiya ayrılır. 5800 kullanmasını bilenler ve bilmeyip eziyet çekenler.
Eğer kulanmasını bilirsen süper bir telefon. Açıklık, kötü işçilik vs. bunları geç, ilk sürümde açıklık vardı artık yok. Birde bu telefonu alıp sadece alo diyenler var. Ne gerek var alo demek için bu kadar parayı vermeye. Bu telefonu aldım ve sonuna kadar kullanıyorum, özelliklerini sonuna kadar SÖMÜRÜYORUMMMM.
Telefonu aldıktan sonra SPB Mobile Shell uygulamasını kur, olay bitti. Telefona aşık olmazsan bende bişey bilmiyorum.
Senide aramızda görmek dileği ile...

JayJayyy

Üye
5800 tavsiye ederim çok harika bir tlf.

resdiyer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşalar peki ben bu telefonu carrefour dan almayı düşünüyorum ne dersiniz? Bir sorun falan çıkarsa değişme imkanıum ne olur? veya hizmet nasıl yardımcı olurlar mı carrefour da?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...