600 tl civarı cep telefonu almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rocknrap

Üye
    Konu Sahibi
600 tl civarı cep telefonu almak istiyorum
merhaba. en son 3.5 yıl önce cep telefonu alırken piyasayı araştırıyordum ve bu kadar karmaşık değildi :) teknoloji geliştikçe çeşitlerde çoğaldı. karar veremiyorum, size sormak istedim. başlıkta belirttiğim gibi 600 tl ye kadar veya civarında telefon almak istiyorum.

istediğim özellikleri sıralamadan evvel şöyle diyeyim.
telefonu normal kullanırken yanında amatör olarak fotoğraflar çekebilmeliyim, müzik dinlerken kalite sıkıntısı yaşamamalıyım.

telefonu iş adamı gibi kullanmayacağım. yani sürekli gelen mail kontrolüdür, iş bilmemnesidir falan filan bunlarla uğraşmayacağım. bu yüzden iş adamı tarzındaki telefonlardan kaçınmak istiyorum.

1) kamerası 3mp veya üzeri olmalı. autofocus ve macro çekim özellikleri bulunmalı.
2) mp3 çalma kalitesi. kulaklıksız yüksek ses vermeli, kulaklıkla da iyi ses vermeli.

3) işletim sistemi. ne olmalı bilmiyorum. kimilerine göre symbian işletim sistemi artık devrini kapatıyor, android yükselişte diyorlar. bunu bilmiyorum.
4) wifi. yukarıda mail kontrolü falan yapmayacağım diyorum ama wifi olmasını isterim.

hani kimisi der. o kadar kaliteli müzik dinlemek istiyorsan mp3 çalar al, kaliteli fotoğraf çekmek istiyorsan prof. makine al... kalite kapsamında demek istediğimi siz anlamışınızdır.

---
nokia c6-01 modeline baktım. her şey iyi, güzel, hoş. fakat kamera 8mp olmasına rağmen autofocus yok. vazgeçtim.
nokia 5800 düşünüyorum. fakat kamera 3mp. çeşitli donmalar yaşanabiliyormuş. bilmiyorum.

ikinci el n86 düşündüm. fakat telefon kızaklı. ileride her kızaklı telefonda olduğu gibi ekran filmi arıza yapıyor. bu yüzden endişe içindeyim.

başka markalara bakamadım çok çeşit olduğu için. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. eylül ayına kadar çözmeliyim, sonra vaktim olmayacak...:bye2:

positive+

Üye
galaxy ace alabilirsin:oke:
5megapixel kamera led flaş
android 2.2 froyo işletim sistemi
sanırım 700 lira :D
ama ben 700 lira veremem dersen wave 723 al:oke:
wave 723 600 lira
veya daha düşük bi fiyata :D

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
Nokıa C-7 alabilirsin veya C-6 ikiside harika cihazlar yani şiddetle tavsiye ederim .

OğuzcanAbi

Üye
android bi cihaz al istersen galaxy serisine bakmani onerriim :oke:

rocknrap

Üye
    Konu Sahibi
android bir cihaz alırsam ne gibi şeyler yapabilirim. yani oyun, program vs. ne gibi şeyler mevcut.

bu soruyu sorduğum için kendimden utandım :ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung Galaxy Gio, Nokia X6 8 gb, Samsung Wave 723 bunlara bir bak istersen.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
İdeos X5 veya Galaxy Gio ya Bak. İdeos X5 in Net Hızı 14 Mb Wifi İçin Güzel Bi Şey :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
androidli bi cihaz almalısın oncelıkle.. 2.2 froyo mesala benım eskı telefon lg optimus me 'ye bakabılırsın.. fıyatıda 600den daha uygundur sımdı.. tasarım,hız ve şarj suresı olarak cok ıyı telefon, kamerasıda sana yetecektır. parası ve ozellıklerıne gore en ıyı smartphone bence.. tavsıye ederım

blackaid

blackaid

Üye
galaxy fit ideos x5

silver021

silver021

Üye
samsungun telefonlarında ve MP3 çalarları arasındaki kalite farkı ortadan kalkmış durumda galaxy serisinde. wave vede corby serileri içinde öyle. alırken müzik sıkıntısı yaşamıycaksındır.

Android neden önerilir diye sorarsanda 190.000 uygulama bünyesinde barındırdığın uygulama konusunda sıkıntı yaşamayacağın bir platform. Symbian öldü üstüne toprağıda çektik gömüldü zaten hiç artık nokiayaya bakma derim. Bugünün Huwaisi Nokiadan daha kaliteli cihazlar çıkartmaya başlamışken yeniden nokiaya dönmek büyük bir saçmalık olur.

Neyse benim sana önerebiliceğim telefonlar galaxy serileri. hepsiburadan bakabilirsin şahane indirimler var. birini al içerisinden. elbetteki galaxy ace ile galaxy gio gayet iyiler bu konuda. facebook dailymotion youtube ve benzeri favori internet sitelerinden rahatlıkla videolarını izleyebilirsin. oda olmadı skyfire indirip kurarsın. yani bu telefonların özgürlük alanları sınırsız.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus me p350 al paran cebinde kalsın hemde android kapasitif ekran 600 mhz hız 3 mp kamera

Ocean258

Ocean258

Üye
dusundugun yada karar verdıgın bı model varmı? umarım hayırlı olur alacagın telefon..

buket2

buket2

Üye
sanırım istediğin özellikleri göz önünde bulundurarak sana android işletim sistemli optimus me önersem yerinde olur. şu an en çok satılan telefonlarda android işletim sistemi mevcut... kullanım alanı geniş sonuçta telefonunda olmayan bir uygulamayı google market yardımı ile ücretsiz indirme imkanın var. kamerası 5 mp ancak daha iyi bir performans sağladığını söyleyebilirim. otomatik odaklanma mevcut... şık güzel bir tasarımı, parlak bir ekranı var. şarjı gayet güzel gidiyor. fiyatıda çok uygun

'Patron

'Patron

Üye
x6 alabilriisn kardeş. kamera ve müzik özellıklerı aradığın gibi. aradığın telefon x6 dır.

rocknrap

Üye
    Konu Sahibi
hâlâ karar verebilmiş değilim kardeş.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yada htc desire alabilirsin kardeşim 5mp kamera android 1 ghz işlemci süper amoled kapasitif ekran :oke: 650 lira civarı

anılbaran

anılbaran

Üye
yada htc desire alabilirsin kardeşim 5mp kamera android 1 ghz işlemci süper amoled kapasitif ekran :oke: 650 lira civarı

650 mii o daha pahalı degil mi o yaa bu arada nerde 650 civarı acaba link atarsan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt