Yardım Samsung Galaxy Young 5360 Rom

Sponsorlu Bağlantılar

sinpaq

sinpaq

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Young 5360 Rom
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Yardımcı olmanızı istediğim bir kaç durum var. Size derdimi anlatayım. Ben Rom yükleme Root atma gibi durumları sadece öğrenme amaçlı forumları gezinirken Kendi telefonuma uygun ( Samsung Galaxy Y ) rom görmüştüm. Merak ettim ve biraz araştırdım. Videolarda ve yazılanlarda yapılması çok kolaydı. Jelly bean sanmıştım gördüğüm rom'u. Fakat Jelly Blast'mış. Gel gelelim indirdim. Gerekli olan her şeyi yaptım. Fakat odin ile değil. El ile yükledim. Yalnız yüklerken bir kaç şey ters gitti. Bu işlerden pek anlamıyorum ama bir işlem yaparken sanırım wipe yaparken sistemi silme aşamasında hata veriyor silmiyordu tekrar tekrar denedim olmadı. diğer işlemleride sırası ile yaptım. En son reboot attım gene telefon açılmadı S yazısında takıldı. Tabi bu işlemleri Youtube'da paylaşılan videolar desteği ile yaptım. Odin ile tekrardan yüklemeye karar verdim fakat odin telefonu tanımadı. neredeyse her sürümünde denedim Odinin. Yalnız USB hata ayıklama modunda değildi ki bunu açmak için çok geçti :D. Her neyse pes etmiştim son kez recovery moduna alıp aklımda kalan işlemleri yaptım ve reboot attım. S yazısı geldi bir iki dakika sonra telefon açıldı. Kullanmaya başladım. Fakat gün geçtikçe hatalarda ortaya çıkmaya başladı. Bu Sorunlar ;
  • Ses Komutu ile arama, Yazıya çevirme Çalışmaması.
  • Alarmın kurulu olması fakat çalışmaması
  • OTA'dan güncelleme hatası vermesi
  • Facebook, Twitter Gibi çok fonksiyonlu uygulamalarda çoğu zaman ekranın gidip gidip gelmesi ( Telefonun kendi İnternet tarayıcısında ayarlar bölümü, Instagram fotoğraf yükleme seçeneği, Galeri İCS gibi)
  • Ice Cream Sandwich Keyboard arada çökmesi kapatmaya zorlaması
Bu tarz şeyler. En korkutan sorun ise geçenlerde bir duvar kağıdı yaptım sonra arkadaş aradı konuştuktan 1-2 dakika sonra telefon kendi kendine recovery moduna geçerek wallpaper ile ilgili bi yükleme yapıp tekrar reboot yaptı. İlk başlarda da bazen kendi kendine kapanıp açılıyordu. Ne olduğunu pek anlamıyorum. Fakat detaylı olarak yardımcı olabilirseniz sevinirim. Detaylı Öğrendiğim takdirde Stock Rom veya
*Samsung galaxy Young S 5360 Jelly Cream Rom v1.1 atmayı düşünüyorum. Telefoncuya verip bi ton parada dökmek istemiyorum açıkcası Öneri olarak rom'da söyleyebilirsiniz. Telefonun sistem bilgileri aşağıda Yazıyor. Şimdiden herkese teşekkürler.

Telefon Marka - Model : Samsung Galaxy Young ( GT-S 5360 )
Görünen Android Sürüm : 4.1.1 ( Zombie art by Jack Larson )
Ana Bant Sürümü : S5360XXLK3
Kernel Sürüm : 2.6.35.7 kurotsugi@kuroz 18
Yapım Numarası : JELLYBLAST V3
OTA Updater Rom Version : 3.0.0
 


Mertcenkk

Mertcenkk

Üye
Kardeş , bence stock roma dön odinle. En stabil rom zaten. Customlarda mutlaka bi hata falan çıkıyo zartı zurtu çok . Ben de custom rom kullandm teli 1.2ghz yaptm . Sonunda yine stock roma döndüm . Ha illa custom diyosan remix romu önerebilirm hata miktarı çok az . Ya da creed rom ;)
 
sinpaq

sinpaq

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş , bence stock roma dön odinle. En stabil rom zaten. Customlarda mutlaka bi hata falan çıkıyo zartı zurtu çok . Ben de custom rom kullandm teli 1.2ghz yaptm . Sonunda yine stock roma döndüm . Ha illa custom diyosan remix romu önerebilirm hata miktarı çok az . Ya da creed rom ;)
Eyvallah kardeşim. Customlar stocklara göre mutlaka hata çıkarıcağını tahmin ediyordum fakat bu kadar beklemiyordum. Tavsiyen için teşekkür ederim anlaşılan Stock rom'a dönücez ;)
 


Üst Alt