5800 Alıcam. kafam çok kaırştı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crayz_frock

crayz_frock

Üye
5800 alacagina parana benzin dok yak butun ozellikler berbat sarj 1 gun bile zor suruor 3.2 mp kamera duyunca gulmekten karnima agrilar girdi tek artisi dokunmatik olmasi oda goz boyama amacli ...

--------------- Ekleme ---------------

tabi canim tabi avut kendini yok bilmem kac tip insan vardir yok soyle boyle ... Felsefe yapma :angry:

wifisi berbat hele wifi sarji 5-6 saatte bitiriyor 5800 yerine 200-300 daha bul samsung wave al

kenimce wavenin artilari :

-super canli renkli gunes altinda okunabilen amoled ekran
-herseyh tak diye acan 1GHZ islemci
-yepyeni sorunsuz bada os isletim sistemi
-5mp kamera
-daha ince tasarim (5800 sabun koyacagina benziyor)

uzun lafin kisasi 5800 alma:naughty:

işte yukarıda gördüğümüz bu canlı türü savinme arkadaşımızmın imzasında yazdığı 2. tür insana örnek oluyor... :aha::aha::aha:

TheArmy

TheArmy

Üye
Ya Bu v51. felan oldugunu nasıl anlıcaz acaba pazartesi almayı planlıyorum.

konyarapp

Üye
tlgcn38 arkadaşımız ne kadar güzel bir anket yapmış bak ;) Ankete göre hareket etmelisin bence

kalender900

Üye
En kötü tarafı internete bağlanırken telefon reset atıyor.Ekran kararıyor,kapanıyor ve sonra tekrar açılıyor.

daniel_23

daniel_23

Üye
5800 alacagina parana benzin dok yak butun ozellikler berbat sarj 1 gun bile zor suruor 3.2 mp kamera duyunca gulmekten karnima agrilar girdi tek artisi dokunmatik olmasi oda goz boyama amacli ...

tabi canim tabi avut kendini yok bilmem kac tip insan vardir yok soyle boyle ... Felsefe yapma :angry:

wifisi berbat hele wifi sarji 5-6 saatte bitiriyor 5800 yerine 200-300 daha bul samsung wave al

kenimce wavenin artilari :

-super canli renkli gunes altinda okunabilen amoled ekran
-herseyh tak diye acan 1GHZ islemci
-yepyeni sorunsuz bada os isletim sistemi
-5mp kamera
-daha ince tasarim (5800 sabun koyacagina benziyor)

uzun lafin kisasi 5800 alma:naughty:
çok kötülemişsin sende o kadar kötü değil :D
ben bundan önce n73me kullanıyordum bu ne demek biliyormusun şahinden audi ye geçmek:d:
bencede alabiliyorsa samsung wave alsın ama 300-400 lira fark da az bişey değil yani
500 liraya alınabilecek en iyi telefon 5800!
bu yazıyı yazan arkadaş söylüyorum kullanabileceksen al!

nejdet can

nejdet can

Üye
Kullanabilirsen 5800 'ı al derim ben 9 aydır kullanıyorum çok memnunum hiç bir sorun çıkmadı ve 6 kişiye daha aldırdım onlarda çok memnunlar

Şarj konusuna gelince kullanmana bağlı olarak Şatjın 4 günde gider 1 günde gider sana bağlı olan birşey ama aldığına pişman olmayacağına garanti verebilirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...