5800 Alıcam. kafam çok kaırştı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahirhan

Üye
    Konu Sahibi
5800 Alıcam. kafam çok kaırştı!
Arkadaşlar Biliyorum Bu konudan Çok Açıldı Buraya hepsinide okudum Ama Kafam Çok karıştı. aradkaşlara Soruyorum bana Al Diyorlar Dayıma Soruyorum Arkadaşı Almış 3 Omuş Servise Göndereli şarj problemi AVr Dyorar. yani Ebn Mesela Arkadaşa Sordum 1 1.5 Gün Dayanır Diyor Kullanırsan şarj Dayıma Dyrum bunu O 1.5 Saattir Diyor yani Ebn Bunu Almak İstiyorum Ama Bu Şarj Olayları Kafamı Akrıştırıyor Yani Buna Bir Çözüm Vermeliyim. Birde Ayrıyetten Soruyorum Buna Alternatif Başka Varmı?

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

Davulbaz

Davulbaz

Üye
bu fiyata bu telefonabaşka bir alternatif bulamassın dostum

3rhan336

3rhan336

Üye
arkadaşım elektronik esyalar şans işidir sonucta nokia

you're

you're

Üye
bnce al derim ama v51e çıkar derim harika çalışıyor

khytr89

khytr89

Üye
Fiyatına göre özllikleri iyi fakat pil konusu doğru yeni olupta 5 saatte pili tükenen 5800 larda var.
Alternatif olarak samsung i900 omnia - 5230 (3 günde bi şarjı bitiyorki bi de benim elimde yani :D) - 5530 -samsung corby wi-fi li var ama en dişli rakip omnia olsa gerek fakat kullanmadığımdan bilemiycem sadece özellik olarak yazdım.Mobiletişim sitesinden yorumlara bakmanı öneririm.

omerynd

omerynd

Üye
kesinlikle al derim telefon harika. Fakat elektronik şans işidir cidden belki kötüsünd rastgelirsin belki iyisine. Şarji kısa gidiyor doğru sabah şarjdan çıkarıyorum bütün gün elinde internet falan. Gece yatarken tekrar şarj ediyorum. Yapacak birşey yok. Ama bu kadar uğraştığıma göre çok doğal. Şikayetim yok yani

mahirhan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Çok eşekküler yarın Gidicem Bir BAyii'yede Sorucam çünki bugün pazar Heryer kapalı Ondan yarın Bir Sorayım Bu Arada Arkadaşımındada Dediği Gibi şans işi Yani İnş Allah Düz Gün Bir Modeline Çarparım .d .d .d .d

Scudrox

Scudrox

Üye
Kardeş yapma etme kıyma parana, bak ben ettim sen etme

tlgcn38

tlgcn38

Üye
imzamdaki ankete bir bak. çoğu kullanıcı memnun düzgün kullanan herkes memnun.

levasinay

levasinay

Üye
ben dun aldım ve gayet memnunum

PhyXsiuS

Üye
ya şarj wifi kullanırsan çabuk gider . birde kardeşm ekran parlklığını az düşürürsn buda sana bi yarar sağlayacaktır :) bn düşürünce 2.5-3 gün gidiyor .

Scudrox

Scudrox

Üye

Walla kardeş 5800'ın çıkardığı sorunları anlatmak isterdim ama vaktim yok 9 ay sonra askere gitmem lazım. Sen en iyisi şimdiden google dan okumaya başla zaten sen okumayı bitirinceye kadar telefon tarih olur

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeş ilk zamn şarj problemin olur sonra düzelir alışırsın daha sorun görmedim bn

SavinMe

SavinMe

Üye
kardes kafan karısmasın aslan gibi telefon ben 6 aydır kullanıyorum ilk hafta ewt şarjı az gidiyor ama snradan 2-3 gün gitmeye baslıo ayrıca o kdar büyük ekrana gne iyi gidior şarjı bnce hic düsünme al derim kötü bi telefon olsa nye herkez alsn ki :P

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş alıcaksan versiyonu v51 olanını al versiyonu v40 alırsan güncelleme için prodct kodu ister ve başın agrır bende oldugu gibi prodct kodunu değiştiremiyorum lanet olsun :off:

SavinMe

SavinMe

Üye
kardeş alıcaksan versiyonu v51 olanını al versiyonu v40 alırsan güncelleme için prodct kodu ister ve başın agrır bende oldugu gibi prodct kodunu değiştiremiyorum lanet olsun :off:

oda yenimi cıktı yhaa bende aldıgımda v4 yazılımı wardı ama sorunsz v5.yaptm :d:

srooyunu

Üye
5800 alacagina parana benzin dok yak butun ozellikler berbat sarj 1 gun bile zor suruor 3.2 mp kamera duyunca gulmekten karnima agrilar girdi tek artisi dokunmatik olmasi oda goz boyama amacli ...

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ilk zamn şarj problemin olur sonra düzelir alışırsın daha sorun görmedim bn

tabi canim tabi avut kendini yok bilmem kac tip insan vardir yok soyle boyle ... Felsefe yapma :angry:

--------------- Ekleme ---------------

wifisi berbat hele wifi sarji 5-6 saatte bitiriyor 5800 yerine 200-300 daha bul samsung wave al

kenimce wavenin artilari :

-super canli renkli gunes altinda okunabilen amoled ekran
-herseyh tak diye acan 1GHZ islemci
-yepyeni sorunsuz bada os isletim sistemi
-5mp kamera
-daha ince tasarim (5800 sabun koyacagina benziyor)

uzun lafin kisasi 5800 alma:naughty:

JayJayyy

Üye
5800 tavsiye ederim çok harika bi tlf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...