5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet bunun için bir çözüm yok maalesef..pc de de öyle değil mi?

SERSEM35

Üye
N-Gage Patch-UnPatch v1.30.1541 (N97)
Trial yazısını kaldırmaya yarar(Sadece N97).
Maxicep.com - N-Gage Patch-UnPatch v1.30.1541 (N97)

Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle N-Gage Patch-UnPatch v1.30.1541 (N97)

N-Gage.Patch_UnPatch_v1.30.1541_By_DeltaFoX.rar (585.9 KB (Kilobyte), 578x kez indirildi)
Arkadaşlar programı indirdim n97 ye çalışıyor gibi gözüküyor en azından trıal yazıları kalktı fakat oyunlar hala trıal belki siz başarabilirsiniz

Progressivity

Progressivity

Üye
bunun 5800 için olanıda var mıdır acaba ?

phora

Üye
Arkadaşlar Garanti Widget uygulamasını bulamıyorum. N97 ile gelmişti ama yeni versiyondan sonra uçtu ve bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

selim6186

selim6186

Üye
arkadaşlar yeni versiyonun gps sinyallerini bulması çok uzun sürdü garmin programında ve sinyal gücü de sürekli düşük sebebi nedir bilen varmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
navi koduyla mı güncelledin? ikincisi ilk bulmada uzun sürer zaten..

selim6186

selim6186

Üye
navi kodu ile yükledim ilk bulma uzun sürer ama sinyal seviyesi sürekli düşüktü şimdi blue kodu ile tekrar yüklüyorum

--------------- Ekleme ---------------

çok fark etti navi kodu ile balkonda zor sinyal yakalıyordu şimdi blue kodu ile odanın içinden sinyal bulmaya başladı aynı programda

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olabilir...

aulu

Üye
Kıymetli arkadaşlar anlattığınız şekilde telefonu güncelledim ancak sonradan farkettim ki telefonumda dudu diye bir program vardı görüşmeleri kayıt programı,şimdi o çalışmıyor. Silip yeniden yada değişik vedrsiyonlarını yükledim ama açmıyor. Diğer hiçbir programda bir sorun yok. Telefonumu Black kodu ile yüklemiştim. Bu program çok işime yarıyordu. Buna benzer programlar var ama bu her görüşmeyi otomatik kaydediyor diye çok hoşuma gidiyordu. Acaba çözüm olabilirmi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
al kardeşim..yalnız sertifikalamayı unutma..

rsvrsv

rsvrsv

Üye
Merhaba arkadaslar,bilgisayarımda indirdiğim video klipleri n97'e atınca videoyu izleyemiyorum.bazısında ses var görüntü yok bazısında ise hiçbişey çıkmıyor,bu videolar izlemenin yolu nedir acaba :allalla:

kralduum

Üye
arkadaşlar benim N97 hafıza kartını görmüyor türkçe dil desreği yükledim son 20v yükledim ama birçok hafıza karını denedim olmuyor F: Hafıza kartı kullanılamıyor yazıyor bunun bir çözümü yokmudur acaba yardımcı olursanız cok sevinirrim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim hafıza kartını okuyan yer hasar görmüş olabilir eğer garantisi varsa garantiye gönder..

kralduum

Üye
bana yurt dışından geldi bu telefon türkçe dil desteği yoktu kendim attım kodunu falan değiştirdiğimden kaynaklanıyor acaba. böyle bir sorun yaşayan varmı hafıza kartı okumama gibi bir durum türkçe versiyon attıktan sonra.... daha önce hiç denememiştim hafıza kartı takmayı tüm bu versiyonlardan sonra denedim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bana yurt dışından geldi bu telefon türkçe dil desteği yoktu kendim attım kodunu falan değiştirdiğimden kaynaklanıyor acaba. böyle bir sorun yaşayan varmı hafıza kartı okumama gibi bir durum türkçe versiyon attıktan sonra.... daha önce hiç denememiştim hafıza kartı takmayı tüm bu versiyonlardan sonra denedim.
versiyonla alakası yokki..dediğim gibi muhtemelen hafıza kartını takdığın yerdeki okuyucu hasar görmüş olabilir..

kralduum

Üye
versiyonla alakası yokki..dediğim gibi muhtemelen hafıza kartını takdığın yerdeki okuyucu hasar görmüş olabilir..
banada sıfır geldi 2.el olsa neyse dicem ozaman fabrika hatası olabilirmi ilginize tşkrler

kralsayko

kralsayko

Üye
ben n97 kullanıcısıyım öncelikle bu gruba katılmak istiyorum ama nerden ve nasıl katılcam bilgi verirmisiniz...sorunum ise şu...ben birsürü program yükledim pover movie coreplayer gibi avi video oynatıcılar ama hiçbiri işe yaramadı...en son smart movie yükledim filmler iyi açıldı ama belirli bir saat sonra program açılmıyor otomatik olarak smart movie kapatıyor programı..son sürümünüde yükledim smartın ama yine aynısını yaptı uzun nöbet gecelerimde çok ihtiyacım oluyor film izlemek çok keyifli...biri bana yardımcı olabilirmi arkadaşlar...çok sağolun şimdiden

dj_fiend

Üye
arkadaşlar benim N97 hafıza kartını görmüyor türkçe dil desreği yükledim son 20v yükledim ama birçok hafıza karını denedim olmuyor F: Hafıza kartı kullanılamıyor yazıyor bunun bir çözümü yokmudur acaba yardımcı olursanız cok sevinirrim

kadeş hafıza kartında format atmadan öbce şifre kaldırmazsan sorun yaarsın başa hafıza kartıdene

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
ya bir sorunum var da.sizin çözebileceğinizi umarak soruyorum. en kısa sürede yanıtlarınızı bekliyorum.Nokia N97 kullanıcısıyım ve sorunum şu ki;
telefonumu bilgisayara depolama modunda bağlamıştım.işim bitince donanımı güvenle kaldır deyip donanımınızı güvenle kaldırabilirsiniz yazısı çıkınca kabloyu çıkarttım.ardından telefonun çok yavaşladığını fark ettim.telefonun kapayıp açim düzelir diye düşünüp butonunden kapattım.ardından telefonu yeniden açmaya çalıştım fakat nokia yazısı çıkıp öyle kaldı.2 kere hard format attım yine düzelmedi.ardından belki şimdide yavaş açılıyordur dedim ve telefonu şarja takılı biçimde öyle bıraktım.yaklaşık 9 saat geçtikten sonra baktığımda hala nokia yazısı duruyordu.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...