o zaman ben kendi kullandığım programları söyleyim sen onları bul yükle..nadir kardeşş telefonumda nokia sorunu vardı..biliosn ztn.nokia shopa götürdüm.saolsun adam 2 saatte halledip geri verdi.ama telefonumdaki herşey silindi.ve yedekleyememiştim.bir yardım edersen yararlı programlar N97 için.sitede var biliorm ama çok dağınık.yani bir el at kardeşm...![]()
adobe flash player 3.1 i siteden bul yükle..n97deki flash sorununu nasıl çözeblrm?
Kur'an-ı Kerim canım..ne işe yarıor bu uygulama Quran
bakmadım mı şimdiye kadar nankörlük etmeyin lütfen..bu konunun 9.cu mesajında navi kodunu kullanarak telefonu nasıl yeniden güncelleyeceğinizi anlattım ve benim verdiğim nokia maps 3 ü ve haritaları yükle..bide buraya bakabilse beydendi xD![]()
sağol kardeşim inanın konusunu benim kadar takip eden yoktur..elimden geldiği kadar hızlı cevaplamaya çalışıyorum..ama hafta içi mecburen cevaplayamıyorum çünkü okulda oluyorum..anlayışlı olalım arkadaşlar..biliyorum sizinde sorunlarınız çözüm istiyor ama başta dedim tek ben bakıyorum bilen arkadaşlarda yardımcı olurlarsa sevinirim..bu aralar 5800 ve N97 baya revaçta millet bunları çok alıyor ve telefonların symbian versiyonları yeni o yüzden millet buraya koşuyor..nadire haksızlık etmeyin arkadaşlar mümkün oldugunca cevaplamaya çalışıyor ben şahsen teşekkür ediyorum ilgisine
bu arada N97 nin son sürümü yayınlanmış arkadaşlar..http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-v20-0-019-guncellemesi-cikti-268168.html burdan arkadaş haber vermiş..
--------------- Ekleme ---------------
abi son bi haftadır telefon paso arıza verio anlamadım gitti hard,soft ne varsa attım farklı nedenlerden ötürü, dün telefondaki yuklu uygulamardan birini açacaktım guitar tour die bi oyun var onun logosuna tıklıorum asphalt açılıodu soft atıyım belki işe yarar dedim ama işe yaramadı bu seferde wlan bağlantısı gitti. sorun şu bir kere internete bağlanmayı denediğim zaman bağlanmadı die uyarı verior fakat ekranda wireless bağlı gozukuor. ayarlar bağlantı kablosuz lan'a giriyorum kablosuz ağa bağlan diyorum o zamanda "wlan bağlantısı zaten kullanılıyor" "kapatın ve tekrar deneyin diyor". bir kere daha format atmak istemıyorum bu sefer gps filan gider kalırım ortadabu sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum araştırdım 3 saat oldu söylenen çözümler "wireless varlığını göster"i "asla" yap filan gibi komik çözümlerdi.
kardeş sen baya karıştırmışsın sen en iyisi teknik servise götür yeni versiyon yüklesinler..
yardımların sayesinde navigasyonuda ücretsiz kullanabiliyorum
yardımım dokunduysa ne mutlu bana..inan kardeşim biraz dikkat ve denileni yapmak gerekiyor..ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum..daha önce hemen hemen nokianın bütün telefonlarını kullandım..baya bir altyapım oluştu bu birikimi sizinle paylaşıp yardımcı oluyorum ve bu bana mutluluk veriyor..nadir abi, bugun çözene kadar uğraştım bu sorunu. yeni sürümü yüklersem belki olur dedim yükledim sorun çözüldü fakat önceki ayarları telefona yukleyince wireless sorunu yine başladı. hard format attım ama bu sefer telefon ayarlarını geri yüklemedim şuan herhangi bir sorun yok. Allah seni başımızdan eksik etmesin abicimyardımların sayesinde navigasyonuda ücretsiz kullanabiliyorum
![]()
öncelikle teşekkür ederim..şimdi sana söyleyeceklerimi adım adım yaparsan güncellemeyi yaparız..slm nadir okuyrum da forumu çok bilgili ve paylaşımcısın bu yüzden teşekkürler sana bikaç sorum olucak
telefondan yazılım güncelle dediğimde yeni bir versiyon buluyor 11 ile başlayan ama telefondan güncellemiyor benim versiyon 10 la başlıyor
pc ye bağladığımda nokia software yeeni güncelleme bulmadı diyor en son güncellemenin 10 la başlayan olduğunu söylüyor bunu çözen var mı?
2. sorum bu telde internet sitelerinden video izlememiz için ne yapmamız gerekiyor operada kendi tarayıcısında hiç bi şekilde izleyemedim yardım?
5530 modelini kullanıyorum nemesis harici bi güncelleme yöntemi yokmu bunu