5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

b-urn

Üye
guzel fikir funclup olmasi ben n97 sahibiyim benim sorunum telefonumdan her zaman internetteyim sadec video sitelerine girmek istedigimde 30sn lik video icin 5-6 dk beklemem lazim yani video izliyemiyorum yardimlarinzi bekliyorum

selim6186

selim6186

Üye
şu anda güncel yazılımı yüklüyorum emeğine sağlık teşekkürler.ayrıca bişey belirtiyim telefonu ilk bağladığımızda telefondan pc suite seçiyoruz ama bilgisayarda pc suite çalışır halde olmamalı o zaman prodect kodu değiştirme işlemi başarılı oluyor.saygılarımla

--------------- Ekleme ---------------

yazılım yükleme başarılı oldu teşekkürler

selim6186

selim6186

Üye
ilk farkettiklerim ekran hassasiyeti arttı,yazma dili türkçe yapıldığında artık takılmıyor,ve ekran döndürme daha hassas nerdeyse anlık...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selim6186

selim6186

Üye
evet sayende teşekkürler.henüz gps test etmedim navigasyon prodect kodunu yükledim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam programlar bölümünden benim verdiğim nokia maps sınırsızı indir kur..

selim6186

selim6186

Üye
indirdim çoktan ama garminle meşgulum bu aralar.nokia maps sınırsızı yüklediğim zaman burda paylaşıcam.nadir her şey için teşekkürler

ayrıca bi isteğim olucak 5800 da pdf formatında e book okumak için program verebilirmisin.ne yüklediysem olmadı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sitede adobe reader var ama sorunlu 5800 için daha daha sorunsuz bir adobe reader çıkmadı bende çok araştırdım..

SERSEM35

Üye
NADİR kardeş,

benim tel n97 bende n-gage zaten yuklu..tam anlatamadım galiba...tesekkürler

kardeş boşuna uğraşma 5800 a n-gage yüklenmiyor yüklense bile daha tam kırılamadı..başka oyunlar yüklemeni tavsiye ederim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anladım ama n-gage bir türlü kırılamıyor olsa bile oyunlar trial..

selim6186

selim6186

Üye
ben onu yüklemeye çalıştım ama olmadı sertifika programı da sertifika yapamadı tuhaf..

SERSEM35

Üye
Aldığı Teşekkür: 304​
Telefon: n95 8gb​
Gsm: Vodafone​
Son Sürüm N-Gage' in PATCH ' i 1.40
N-Gage oyunlarını FU-LL yapan Patch dosyasıdır
Maxicep.com - Son Sürüm N-Gage' in PATCH ' i 1.40
N-Gage in Son Sürümü olan 1.40 kendi sitesinden sorunsuzca kurulabiliyor ..

Yüklediğimiz Oyunlardaki TRİAL yazısını bu son sürüme uygun Patch dosyasını sadece 1 kez kurarak sonlandırabilir ,

oyunları FU_LL olarak kullanabilirsiniz :oke:

NOT : Önizleme yok , çünkü eklenti dosyasıdır !

Deneyip Sonuçları Paylaşırsak Sorun Yaşıyan Arkadaşlara da Ön Fikir Vermiş Oluruz ..

Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle Son Sürüm N-Gage' in PATCH ' i 1.40

N-gage 1.40.1557 Patch & UnPatch.sisx (275.8 KB (Kilobyte), 918x kez indirildi)
BURADA YAZILANLAR O ZAMAN BENİM İŞİME YARAMAZ DİYORSUN GALİBA...

Kusura bakma nadir iki arada bir derede yazdım umarım ne demek istediğimi anlatabildim,tesekkurler

Ben deniyorum ama bu sis dosyasını yuklyemiyorum,sence sebebi ne olabilir

serkanakca

Üye
merhaba ben 5800 kullaniyorum ve suan telefondan tercihler kisminda melodimi degistiremiyorum yeterli hafiza yok diye uyari geliyor Qatardan aldim ve hala ordayim guncelleme yapsam sorunu giderir miyim? veya nokiadan yazilim guncellemesi indirsem yeterlimidir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sebebi telefonun sisteminin onu kabul etmemesi..

SERSEM35

Üye
:allalla:telefonu haklesek sistem kabul eder mi?

warhacker

warhacker

Üye
nadir3391 kardesim bana nokia 5800 calısan ama kesin calisan yani sonra calismamazlik etmiyecek araba yarislari lazım oyle dandık grafıklıde olmasın kendı orj oyunu gıbı olsun varsa cok ıyı olur bu asphalt 4 te falan serfıtıka sorunu verıyor kendım eklemeye calıstım serfıtıkayı o zamanda hata verıyor neden anlamadım varsa boyle elınde araba yarısı buraya koyarsan cok makbule gecer kardesım

Saygılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef oyun bölümne bak..ben pek oyun oynamam..

selim6186

selim6186

Üye
facebooktaki videalarıda izleyebliyoruz yeni yazılımla ama videoların dolması baya zaman alıyor