bunlar gibi telefona koymayı mı unuttular yoksa bunun için ayrı bir dosyamı gerekiyor anlamadım doğrusunadir3391 arkadaşım benm tel güncellenmior bir türlü daha alalı 2 hafta oldu suanki sürümü v30.0.011 wireless ten veyaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdan bakıyorum en güncel sürüm bu diyor ama bazı arkadaşlar v31 kullandıgını soyluyor ne yapabilirim?
Not: Nemesis yükledim sag ust kosedekı seye tıklayınca telefonu gormuyor program bu yuzden product code u degıstıremedım.
Bu konuda bana ozel mesaj da atarsan benı cok memnun edersın
Saygılar...
N Serisindede smilleyler yoktur.. Nası anlatıcağımı bilmiyorum nadir abi daha iyi cevaplar ama ben özet geçiyim..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızın en güncel sürümünü indir arkadaşım 5800 için 31.0.101 RM-356 güncelleştirmesini yaptım ben en son
--------------- Ekleme ---------------
benim sorum çok basit aslında ama nedenini bulamadım 5800XM telefonumda msj yazarken smileyler yok tıpkıbunlar gibi telefona koymayı mı unuttular yoksa bunun için ayrı bir dosyamı gerekiyor anlamadım doğrusu

Dediğim gibi N Series bölümünde yok, he şu var senin gözüne hoş gözükse bile karşı tarafta smilley yoksa o göremezhmmm eyw dostum ben ilk defa nokia telefon kullanıyorumda daha önce hep SE kullanmıstım smiley olmaması ilginç geldi ama olsun o kadar çok özellik warki telde smileyde eksik olsun madem![]()
şuan böyle bi durum var.. yeni sürümlerde eklenebilir ama 5800XM'e smilley gelceğini sanmıyorum...v40 çıkıcak söylentileri var, ama bazıları bu haberi yalanlıyor.. benim pek bilgim yok ama haber resmi olmadıktan sonra güvenme... ve şunuda söyliyim telefon rehber vs. yedek almadan sürüm güncelleme...MJoRaYuLuN saol kardeş ama suan teli guncellememe kararı aldım v40 cıkınca guncellıcem![]()
senin sorun nedir kardeş? yardımcı olabildiğim kadar olurum..benim soruma cevap vercek yokmu ??
benim soruma cevap vercek yokmu ??
Format Factoy gerçekten ii bi program ben filmleri ondan çevirip izliyorum.10 adet izlemişimdir bu programla çevirerek.Birde Tv-Out kablonuz varsa çok güzel oluyor. Çözünürlük olarak 640x480 tavsiye ederim. Zaten oynatırken görünüm şeklini değiştirebiliyoruz.Genişlet,yakınlaştır yada doğal olarak.walla Format Factory die bir program kullanıyorum ben onda direk telefon modeline uygun olarak videoyu dönüştürebiliyosun mp4e bunun dışında mobile dvd player var .avi formatında oynatabilen
ayrıca google'dan mobile mp4 player die aratırsan birçok farklı uygulama bulabilirsin
kardeş teknik servise götür..bu aşamada birşey yapamazsın..Arkadaşlar derdim büyük moralim fena bozuk. Genpa garantili N97 kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Dün mesaj yazarken kasılmalar falan oldu. Kapattım tekrar açtım "NOKIA" yazısı geldi kilitlendi. ve dünden beride aynı şey oluyo. açılmıyor. Şarjda duruyor şu anda, yine nokia yazısına geldi kilitlendi ama şarjdan çıkarmadım öyle duruyor. YARDIM PLEASE!!!
kardeş boşuna uğraşma 5800 a n-gage yüklenmiyor yüklense bile daha tam kırılamadı..başka oyunlar yüklemeni tavsiye ederim..Sevgili Nadir dostumuz,
n-gage oyunlarla ilgili bir sorunum var siteden (N-Gage oyunlarını FU-LL yapan Patch dosyasıdır )patch dosyasını bir turlu tlf na yukleyemedim,ben tlf hacklemedim sadece opda kullanıyorum,hacklemeden bu programı yukeyemezmiyiz
Sevgiler,teşekkürler
Maxicep.com - Son Sürüm N-Gage' in PATCH ' i 1.40
aynı sorunu ben de yaşıyorum naviyle flaşladım ama sınırsız olmadı çözümünü ben de araştırıyorum bişeyler bulursam paylaşırım. ayrıca hack olmadan sertifikalandırabiliyosun ama her ihtimale karşı ben hem hackledm hem de sertifika aldım sorunsuz kullanıyorum. helloOx kurulumu çok kolay normal kuruyosun Modo kurulsun mu dye soruyo kurmana gerek yok. HelloOxu kurduktan sonra programı çalıştırıyosun telefnu hackliyo ve ondan sonra HelloOxu kaldırabilirsin.. umarım bilgi işine yararok abi ama ben naviyle güncelledim sınırsız olmadı.ayrıca su sertifika olayında da millet hacklemeden olmaz fln demiş o yüzden düşündürdü beni bu konu.özellikle şu helloOX programı yüklemesi fln karışık geldi de.eğer direk hacklemeden oluyosa süper olur.