5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim hard formatla açılmadıysa flashı bozulmuş ona tekrar yeniden yazılım yüklenmesi gerekir..onu sen yapamazsın..bir teknik servise yaptırmalısın..

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
hmm nokia shopa götürsem olablr mi?

--------------- Ekleme ---------------

peki sevise gitmesine gerek yok değil mi? yani en fazla ne kadar beklerim yapılması için?

peki sevise gitmesine gerek yok değil mi? yani en fazla ne kadar beklerim yapılması için?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hmm nokia shopa götürsem olablr mi?

nokia shopa götür hallederler yaklaşık yarım saat kadar sürer orda yapamayız derlerse teknik servise gönder o zaman ne zaman geleceği belli olmaz..

kralduum

Üye
kadeş hafıza kartında format atmadan öbce şifre kaldırmazsan sorun yaarsın başa hafıza kartıdene

kardeş bircok kez hafıza kartına format attım telefoncuya gittim birkaçtane sıfır hafıza kartı denettirdim hatta orjinal nokia hafıza kartını denettirdim gene okumadı. Kart giriş yeri bozuk olacağını sanmıyorum çünkü telefon yurdışından sıfır geldi F:Hafıza Kartı Kullanılamıyor yazıyor anlamadım gitti yardımcı olusanız cok sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N97'nin kendi hafızası ne kadar? merak ediyorum hafıza kartı takılıyor mu? eğer takılıyorsa kardeşim yapacak birşey yok..benimde başıma geldi daha önce telefonu değiştirmek zorunda kaldım..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
garminde rota oluşturym derken donma yapıyo sürekli sorun ne olabilir ???

Progressivity

Progressivity

Üye
ya arkadaşlar 5800 bataryası 1gün ancak gidiyor benim ne oyun oynuyorum ne doğru düzgün wlan kullanıyorum telefon görüşmesi bile yapmıyorum yalnız günde ortalama 100sms im var sizce bu kadar az gitmesi normal mi acaba ilk şarj ederken ben öyle 16saat falan şarj etmedim 4saat sonra baktım dolu çıkardım şarjdan sonraki günde şarj azalınca şarj ettim 4-5gün böyle yaptım dün tamamen şarjını bitirdim kapalı konumda şarj ettim bi değişme yok yine 1 gün gidiyor şarjı sizinkiler öylemi acaba telin versiyon 31.0.101

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar 5800 bataryası 1gün ancak gidiyor benim ne oyun oynuyorum ne doğru düzgün wlan kullanıyorum telefon görüşmesi bile yapmıyorum yalnız günde ortalama 100sms im var sizce bu kadar az gitmesi normal mi acaba ilk şarj ederken ben öyle 16saat falan şarj etmedim 4saat sonra baktım dolu çıkardım şarjdan sonraki günde şarj azalınca şarj ettim 4-5gün böyle yaptım dün tamamen şarjını bitirdim kapalı konumda şarj ettim bi değişme yok yine 1 gün gidiyor şarjı sizinkiler öylemi acaba telin versiyon 31.0.101
ben ilk aldığımda öyleydi 2.ci el almıştım..1 gün zor gidiyordu..muhtemelen önceki eleman senin gibi kullanmış..ben de gittim yeni bir batarya aldım..14 saat şarj ettim...şimdi en az 3 gün gidiyor..hergün navigasyon yaptığım ve bir sürü konuştuğum halde..

Progressivity

Progressivity

Üye
servise vericem ben çünkü 14saat şarjda tutun die bişey yazmıyo kullanma kılavuzunda bazıları bunun uydurmaca oldugunu söylüyolar bakalım ne olcak yarın götürcem

aulu

Üye
Sevgili nadir kardeş!
Programı yükledim sertifikalandırdım. Açılacak gibi oluyor ama açılmıyor.Bu programa benzer otomatik kayıt yapan bir başka program varmıdır acaba. Saygılar...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sevgili nadir kardeş!
Programı yükledim sertifikalandırdım. Açılacak gibi oluyor ama açılmıyor.Bu programa benzer otomatik kayıt yapan bir başka program varmıdır acaba. Saygılar...
hangi program anlamadım?

aulu

Üye
Dudu telefon görüşmelerini kayıt programı sevgili kardeşim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok maalesef dudu programı sitemizde var...

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
hmm nadir kardeş bilgi için teşkkrler...

aulu

Üye
Tamam Nadir Kardeşim teşekkürler...

cihanatagan1

Üye
Arkadaşlar, n97 için hangi antivirus programını önerirsiniz?

cihanatagan1

Üye
tşk kardeşim de, burada dediğin gibi birsürü var, verdiğim iki tane dediğin ne onu da anlamadım, hangisi onlar?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

cihanatagan1

Üye
tşk kardeşim. telefon servisteydi, birazdan alcam ilk önce bunu kurcam:) kilitlendi açılmıyor demiştim ya o mesele:) nokia 97 yazısı gelince orada kalıyordu, güncel yazılımı yüklemişler, bilginize..