nokia shopa götür hallederler yaklaşık yarım saat kadar sürer orda yapamayız derlerse teknik servise gönder o zaman ne zaman geleceği belli olmaz..hmm nokia shopa götürsem olablr mi?
--------------- Ekleme ---------------
peki sevise gitmesine gerek yok değil mi? yani en fazla ne kadar beklerim yapılması için?
--------------- Ekleme ---------------
peki sevise gitmesine gerek yok değil mi? yani en fazla ne kadar beklerim yapılması için?
kadeş hafıza kartında format atmadan öbce şifre kaldırmazsan sorun yaarsın başa hafıza kartıdene
ben ilk aldığımda öyleydi 2.ci el almıştım..1 gün zor gidiyordu..muhtemelen önceki eleman senin gibi kullanmış..ben de gittim yeni bir batarya aldım..14 saat şarj ettim...şimdi en az 3 gün gidiyor..hergün navigasyon yaptığım ve bir sürü konuştuğum halde..ya arkadaşlar 5800 bataryası 1gün ancak gidiyor benim ne oyun oynuyorum ne doğru düzgün wlan kullanıyorum telefon görüşmesi bile yapmıyorum yalnız günde ortalama 100sms im var sizce bu kadar az gitmesi normal mi acaba ilk şarj ederken ben öyle 16saat falan şarj etmedim 4saat sonra baktım dolu çıkardım şarjdan sonraki günde şarj azalınca şarj ettim 4-5gün böyle yaptım dün tamamen şarjını bitirdim kapalı konumda şarj ettim bi değişme yok yine 1 gün gidiyor şarjı sizinkiler öylemi acaba telin versiyon 31.0.101
hangi program anlamadım?Sevgili nadir kardeş!
Programı yükledim sertifikalandırdım. Açılacak gibi oluyor ama açılmıyor.Bu programa benzer otomatik kayıt yapan bir başka program varmıdır acaba. Saygılar...
benim açtığım iki konu var orda onlardan birini indir..tşk kardeşim de, burada dediğin gibi birsürü var, verdiğim iki tane dediğin ne onu da anlamadım, hangisi onlar?