5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
:S ilmiorm walla kusura bakma

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tekrar merhaba,

yeni sürüm güncellemesi yapmıştım, Python yüklerken lisans dedi, bende önceden keylettiğim .cer ve . dosyasını önceden kullandığım gibi kullandım fakat yenilemedi dosyayı... bu güncellemeden sonra tekrar yapmak gereklimi acaba?
gerekmez...

SERSEM35

Üye
Eline sağlık süper oldu.:oke::oke:.bu opda ancak gerisinide acıklarsan sertifika sahibi olduk ama bunu nasıl n97 kullanacağız

SERSEM35

Üye
:oke::oke:çok teşekkürler,programı yukledikten sonra,çevrimiçi sertifika kontrolu yapılamdı diyor,ne yapabilirim çok saol anlatım süperdi....

--------------- Ekleme ---------------

:allalla:arkadaşlar bu n 97 yi hackleyen birileri var mı nasıl yapabiliriz..?programları :oke:nadir arkadaşımızın sayesinde sis .uzantılı yapabiyorum ama sonunda çevrimiçi sertifika kontrolu yapılamadı uyarsı veriyor..

polatcevik

Üye
öncelikle bu funclub ı kurduğunuz için bende teşekkür ederim...

SEYYİD

Üye
arkadaşlar n97 güncelleyemiyorum Product Code değiştiriyorum güncelleme bulmuyor acaba Product Code ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar n97 güncelleyemiyorum Product Code değiştiriyorum güncelleme bulmuyor acaba Product Code ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler
NOKIA N97 RM-555
0585088 EMEA TURKEY QW CB
0585088 EMEA TURKEY QW CB
0585117 EMEA TURKEY QW Garnet
0585117 EMEA TURKEY QW Garnet
0591947 EMEA TURKEY QW White
bu kodları denedin mi? denediysen..aşağıdaki adımları izle ve yap..

şimdi bilgisayarınızda ne kadar Nokia ile ilgili program varsa kaldırın..sonrada burdan programı indirip kurun
sonra tekrar pc suite i yükleyin telefonu pc ye tanıtın
sonra
bunları indirip pc ye açın..poenix programını çalıştırın ve güncelleyin..programın kullanımı için buraya bakabilirsiniz..hadi kolay gelsin sonucu bekliyorum..

SERSEM35

Üye
:allalla:sevgili nadir diğer sayfalarda belirtmişssin ,programı sertifikalandırınca hack e gerek yok diye o zaman ben niye çevrimiçi sertifika kontrolu yapılamadı uyarısı alıyorum,yardımlarını rica ediyorum..teşekkürler:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlardan uygulama yöneticisine gir..yükleme ayarlarını aç..yazılım yükleme:tümü, çev.i.i.sertf.kontrolü:kapalı,standart webadresi:yok ayarlarını seç..

SERSEM35

Üye
:oke:arkadaşım allah razı olsun verdiğin cevaplar için harikasın...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol canım sorun olursa buraya bekliyoruz..

serhatakalin

Üye
Merhaba Arkadaşlar ,ben henüz çok yeniyim burada N97 aldım Rm 507 US.Türkçeye çevirmem gerekiyor.Nasıl yapabilirim.Açıklamaları buldum.Fakat Phoenix kurdum patch bulamadım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.İşlem sırasını anlatan bir yazı buldum fakat ben phoenix de kaldım daha.Bu arada süper bir forum herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

rocko68

Üye
arkadaşlar forumda pek araştırmadım ama convert programı kullanmadan herhangi bir çözünürlükteki mp4 videoyu (olursa avi.de izlerim yada mkv.) açabilecek bir video player varmı 5800 için ? sanırım 640*360 dışındaki çözünürlüğü oynatmıyor içindeki real player.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba Arkadaşlar ,ben henüz çok yeniyim burada N97 aldım Rm 507 US.Türkçeye çevirmem gerekiyor.Nasıl yapabilirim.Açıklamaları buldum.Fakat Phoenix kurdum patch bulamadım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.İşlem sırasını anlatan bir yazı buldum fakat ben phoenix de kaldım daha.Bu arada süper bir forum herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
kardeşim pacth derken neyi kastediyorsun?

serhatakalin

Üye
kardeşim pacth derken neyi kastediyorsun?
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim ,N97 ' yi Türkçe yapıp yararlı tüm programları yüklemek istiyorum,forumdaki linkten indirdim.Phonenix son Versiyonu kurdum fakat program açılırken not registered diye bir hata veriyor sonra kapanıyor fakat her işlem yapmaya başladığımda aynı hatayı veriyor.Sanırım bir patch lazım diye okudum.Amacım Phoenix i çalıştırmak.Yardımların için şimdiden teşekkür ederim.İyi günler

komutan2112

komutan2112

Üye
nadir abi sana bikaç şey sorucam.öncelikle ben senin dediğin şeyleri yaparak teli(5800 XM) sonunda güncelleyebildim.ancak ben sınırsız navigasyonu düşünerek navi codeyle yükledim.daha sonra başka yerlerde araştırdım.bikaç kişi codeyle oynamak garantiyi bozar demiş.ben de tırstım hmn codeyi nss ile eski haline cevirdim.ancak naviyle güncellediğim için garantinin bozulup bozulmadığını bilemiyorum.şimdi soruya gelelim garanti bozuldu mu?ayrıca naviyle güncelleştirme yaptığım için sistemle ilgili bi fark olur mu(normal codeye göre)?Bişi daha sorucam şu sertifikalama olayında teli hacklemek gerekiyor mu?hacklemeden sertifikalanamıyor mu unsigned programlar?eğer hacklemek gerekiyorsa bu işlem tele ve garantiye herhangi bi zarar verir mi?ayrıca unsigned olmayan orjinal nokia navigatör var mı sınırsız(*******)?
biliyorum biraz fasla oldu ama gerçekten bikaç gündür bunları hallettmeye çalışıyorum.cevaplarsan çok sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir abi sana bikaç şey sorucam.öncelikle ben senin dediğin şeyleri yaparak teli(5800 XM) sonunda güncelleyebildim.ancak ben sınırsız navigasyonu düşünerek navi codeyle yükledim.daha sonra başka yerlerde araştırdım.bikaç kişi codeyle oynamak garantiyi bozar demiş.ben de tırstım hmn codeyi nss ile eski haline cevirdim.ancak naviyle güncellediğim için garantinin bozulup bozulmadığını bilemiyorum.şimdi soruya gelelim garanti bozuldu mu?ayrıca naviyle güncelleştirme yaptığım için sistemle ilgili bi fark olur mu(normal codeye göre)?Bişi daha sorucam şu sertifikalama olayında teli hacklemek gerekiyor mu?hacklemeden sertifikalanamıyor mu unsigned programlar?eğer hacklemek gerekiyorsa bu işlem tele ve garantiye herhangi bi zarar verir mi?ayrıca unsigned olmayan orjinal nokia navigatör var mı sınırsız(ed)?
biliyorum biraz fasla oldu ama gerçekten bikaç gündür bunları hallettmeye çalışıyorum.cevaplarsan çok sevinirim.
hayır canım yaa..ne alakası var..garanti falan gitmez..eğer garantilik birşey olursa hemen nemesis le eski koduna çevirirsin..şunu da belirteyim navi koduyla sınırsız navigasyon yapılıyor..verdiğim programda bunu belirttim..sertifika alırsan zaten hacke gerek olmaz..doğrudan programları sertifikalarsın..zamanım yok soruların olursa sor ben yarın cevaplamaya çalışırım..

komutan2112

komutan2112

Üye
ok abi ama ben naviyle güncelledim sınırsız olmadı :( .ayrıca su sertifika olayında da millet hacklemeden olmaz fln demiş o yüzden düşündürdü beni bu konu.özellikle şu helloOX programı yüklemesi fln karışık geldi de.eğer direk hacklemeden oluyosa süper olur.

gencfb2717

Üye
Nadir abi şu Flash olayına bi el at gözünü seviyim en son sürüm yüklü herseyin ama yinede acılmıo bi yardımcı olsan vtap kullanamadım nası olduguu anlamıom zaten acmıo oda lütfen bi yardım et