gerekmez...tekrar merhaba,
yeni sürüm güncellemesi yapmıştım, Python yüklerken lisans dedi, bende önceden keylettiğim .cer ve . dosyasını önceden kullandığım gibi kullandım fakat yenilemedi dosyayı... bu güncellemeden sonra tekrar yapmak gereklimi acaba?
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-07-2009-tarihiyle-degistigi-icin-238118.html burda anlatılıyor en aşağıda..Eline sağlık süper oldu..bu opda ancak gerisinide acıklarsan sertifika sahibi olduk ama bunu nasıl n97 kullanacağız

çok teşekkürler,programı yukledikten sonra,çevrimiçi sertifika kontrolu yapılamdı diyor,ne yapabilirim çok saol anlatım süperdi....
arkadaşlar bu n 97 yi hackleyen birileri var mı nasıl yapabiliriz..?programları
nadir arkadaşımızın sayesinde sis .uzantılı yapabiyorum ama sonunda çevrimiçi sertifika kontrolu yapılamadı uyarsı veriyor..NOKIA N97 RM-555arkadaşlar n97 güncelleyemiyorum Product Code değiştiriyorum güncelleme bulmuyor acaba Product Code ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler
kardeşim pacth derken neyi kastediyorsun?Merhaba Arkadaşlar ,ben henüz çok yeniyim burada N97 aldım Rm 507 US.Türkçeye çevirmem gerekiyor.Nasıl yapabilirim.Açıklamaları buldum.Fakat Phoenix kurdum patch bulamadım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.İşlem sırasını anlatan bir yazı buldum fakat ben phoenix de kaldım daha.Bu arada süper bir forum herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim ,N97 ' yi Türkçe yapıp yararlı tüm programları yüklemek istiyorum,forumdaki linkten indirdim.Phonenix son Versiyonu kurdum fakat program açılırken not registered diye bir hata veriyor sonra kapanıyor fakat her işlem yapmaya başladığımda aynı hatayı veriyor.Sanırım bir patch lazım diye okudum.Amacım Phoenix i çalıştırmak.Yardımların için şimdiden teşekkür ederim.İyi günlerkardeşim pacth derken neyi kastediyorsun?
hayır canım yaa..ne alakası var..garanti falan gitmez..eğer garantilik birşey olursa hemen nemesis le eski koduna çevirirsin..şunu da belirteyim navi koduyla sınırsız navigasyon yapılıyor..verdiğim programda bunu belirttim..sertifika alırsan zaten hacke gerek olmaz..doğrudan programları sertifikalarsın..zamanım yok soruların olursa sor ben yarın cevaplamaya çalışırım..nadir abi sana bikaç şey sorucam.öncelikle ben senin dediğin şeyleri yaparak teli(5800 XM) sonunda güncelleyebildim.ancak ben sınırsız navigasyonu düşünerek navi codeyle yükledim.daha sonra başka yerlerde araştırdım.bikaç kişi codeyle oynamak garantiyi bozar demiş.ben de tırstım hmn codeyi nss ile eski haline cevirdim.ancak naviyle güncellediğim için garantinin bozulup bozulmadığını bilemiyorum.şimdi soruya gelelim garanti bozuldu mu?ayrıca naviyle güncelleştirme yaptığım için sistemle ilgili bi fark olur mu(normal codeye göre)?Bişi daha sorucam şu sertifikalama olayında teli hacklemek gerekiyor mu?hacklemeden sertifikalanamıyor mu unsigned programlar?eğer hacklemek gerekiyorsa bu işlem tele ve garantiye herhangi bi zarar verir mi?ayrıca unsigned olmayan orjinal nokia navigatör var mı sınırsız(ed)?
biliyorum biraz fasla oldu ama gerçekten bikaç gündür bunları hallettmeye çalışıyorum.cevaplarsan çok sevinirim.