5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

rafi1994

rafi1994

Üye
peki ben şimdi ne yapcam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yukarda cevabı verdim 177 numaralı mesaj iyi okuyup yapın..

rafi1994

rafi1994

Üye
telin ekranına yatay bir şekilde nokia yazısı geldi üstündede local mode yazıyor ayrıca bilgisayardaki yüklemede 5 dk dır 28 snde kaldı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rafi1994

rafi1994

Üye
neyse kardeş ben vazgeçtim daha teli ilk günden bozcaz gerek yok sen bana 5800 symbianın hangi versiyonu olduğunu söylersen yeter

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
symbian os 5th sitede symbian os 9.4 var oraya bak..

rafi1994

rafi1994

Üye
çok çok sağolun telekkürler iyi günler

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
arkadaşlar telefonu görmemesi sorun...onu da phoenix programı ile yapacağız..
şimdi bilgisayarınızda ne kadar Nokia ile ilgili program varsa kaldırın..sonrada burdan programı indirip kurun
sonra tekrar pc suite i yükleyin telefonu pc ye tanıtın
sonra
bunları indirip pc ye açın..poenix programını çalıştırın ve güncelleyin..programın kullanımı için buraya bakabilirsiniz..hadi kolay gelsin sonucu bekliyorum..

sağolasın abi program işe yaradı...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sevindim canım..iyi günlerde kullan..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
sağolasın... bazı problemler oldu, mesajlarda biraz eksikler var ama problem değil... rehber vs. yedek aldıydım ama dün ekledim numaralar yine gitti :D bu kadarıda olsun... arkadaşlar format atmadan yedek alın :D sadece format değil yeni sürüm yüklemeden önce :D

gencfb2717

Üye
ben bişey sormak istiyorum bugün aldım 5800 hepsiburada dan daha elime ulasmadı sizce hangi sürüm gelcek bana yani güncelleme filan yapmama gerek olacak mı?????????

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
muhtemelen 30 küsürlü sürümle gelir en son sürümü yüklü olmaz..burdan yardım ederiz..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
ewt 30 sürümü yüklü geliyor şuan... 1hafta oldu aldığım yeni srüm gelmemiştir....
bu arada Python bulabilirmiyiz 5800 a

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
teşekkürler

mdanaci

Üye
İnternet Radyoları

Evet arkadaşlar, bazı bölgelerimizde çekmeyen güzel radyoları dinlemenin bir yoluda internet üzerinden dinlemek. Telefonumuzdaki Real Player' ın ağ akışı açma, video izleme ve internet radyolarını dinleme gibi özellikleri var. İnternetten radyo dinlemek için bu programı kullanacağız. Fakat uyarımı yapıyım 3G üstünden denemeyin paracıklar gider. Varsa WLan ( kablosuz ağ) üzerinden dinleyelim.

Mesela radyo mydonose u dinlemek istiyoruz. Öncelikle radyonun yayın yaptığı ağ adresini bulmamız lazım.
Radyo mydonose un sitesine girdik sağ tarafta Canlı yayın bölümü var ordan winamp a tıklıyoruz. Listen.pls diye bir dosya indiriyor bilgisayarımıza. O dosyayı notepad ile açıyoruz. Bu tip dosyalarda arayacağımız şey "http://mydonose.radyolarburada.com:5255/" yani radyonun internet adresi yada böyle bir şeyde olabilirdi "http://95.211.89.177:8576/"

Şimdi telefonumuzdan real player ı açıyoruz, akışlara giriyoruz. Seçeneklerden yeni bağlantı kaydetmek istediğimiz yeri seçiyoruz. Radyonun adını giriyoruz, sonra önceden aldığımız ip adresini buraya yazıyoruz. Kaydediyoruz ve dinliyoruz.

Bir sürü radyoyu böyle tek tek eklemek zahmetli gelirse hazırlamış olduğum ufacık programı kullabilirsiniz.

Radyo ismi yazan yere Radyomunuz ismini, adres kısmınada radyonun adresini giriyoruz. Oluşturu tıklayıp oluşturuyoruz.
Sonra oluşturduğumuz RAM dosyalarını telefonumuzda hafıza kartındaki veya telefon hafızasındaki Videos klasörüne atıyoruz. Real player a girip dinliyoruz.
Programı ve önceden oluşturduğum radyoları indirebilirsiniz.
Dosyanın içindeki radyolar :
1ClubFM Breakbeat
1ClubFM ChannelONE
1ClubFM Chillout Lounge
1ClubFM Dance Hits Chicago
1ClubFM Dark Metal
1ClubFM Electro House
1ClubFM Electronic Playground
1ClubFM Eurodance
1ClubFM G93 Hard Rock
1ClubFM Ibiza Dance Radio
1ClubFM Power
1ClubFM Q97 Alternative Rock
Radyo Fenomen Dans
Radyo Fenomen Pop
Radyo Fenomen R&B
Radyo Fenomen Türk
Radyo Fenomen
Radyo Mydonose

Not : 5800 içindir. Diğer telefonlarda da böylemi bilmiyorum. Ama böyledir heralde...

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
gerçekten çok teşekkür ederim.bu başlık altında 1 kişi dşında kimseden yardım almadım.o kişiye de burdan çok teekkür ederim.saolsun benimle 2 saat uraştı.diğerleri ise o kadar yazmama rağmen hiç yardımda bulunmadı.bu arada yeni sürüm hakkında süper olmuş genel buglar kalkmışş.birçok hata düzelmişş
en ufak yardımımız olduysa ne mutlu bize :) ve bize bu şansı veren clubı kuran arkadaşa da tekrar tekrar teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnternet Radyoları

Evet arkadaşlar, bazı bölgelerimizde çekmeyen güzel radyoları dinlemenin bir yoluda internet üzerinden dinlemek. Telefonumuzdaki Real Player' ın ağ akışı açma, video izleme ve internet radyolarını dinleme gibi özellikleri var. İnternetten radyo dinlemek için bu programı kullanacağız. Fakat uyarımı yapıyım 3G üstünden denemeyin paracıklar gider. Varsa WLan ( kablosuz ağ) üzerinden dinleyelim.

Mesela radyo mydonose u dinlemek istiyoruz. Öncelikle radyonun yayın yaptığı ağ adresini bulmamız lazım.
Radyo mydonose un sitesine girdik sağ tarafta Canlı yayın bölümü var ordan winamp a tıklıyoruz. Listen.pls diye bir dosya indiriyor bilgisayarımıza. O dosyayı notepad ile açıyoruz. Bu tip dosyalarda arayacağımız şey "http://mydonose.radyolarburada.com:5255/" yani radyonun internet adresi yada böyle bir şeyde olabilirdi "http://95.211.89.177:8576/"

Şimdi telefonumuzdan real player ı açıyoruz, akışlara giriyoruz. Seçeneklerden yeni bağlantı kaydetmek istediğimiz yeri seçiyoruz. Radyonun adını giriyoruz, sonra önceden aldığımız ip adresini buraya yazıyoruz. Kaydediyoruz ve dinliyoruz.

Bir sürü radyoyu böyle tek tek eklemek zahmetli gelirse hazırlamış olduğum ufacık programı kullabilirsiniz.

Radyo ismi yazan yere Radyomunuz ismini, adres kısmınada radyonun adresini giriyoruz. Oluşturu tıklayıp oluşturuyoruz.
Sonra oluşturduğumuz RAM dosyalarını telefonumuzda hafıza kartındaki veya telefon hafızasındaki Videos klasörüne atıyoruz. Real player a girip dinliyoruz.
Programı ve önceden oluşturduğum radyoları indirebilirsiniz.
Dosyanın içindeki radyolar :
1ClubFM Breakbeat
1ClubFM ChannelONE
1ClubFM Chillout Lounge
1ClubFM Dance Hits Chicago
1ClubFM Dark Metal
1ClubFM Electro House
1ClubFM Electronic Playground
1ClubFM Eurodance
1ClubFM G93 Hard Rock
1ClubFM Ibiza Dance Radio
1ClubFM Power
1ClubFM Q97 Alternative Rock
Radyo Fenomen Dans
Radyo Fenomen Pop
Radyo Fenomen R&B
Radyo Fenomen Türk
Radyo Fenomen
Radyo Mydonose

Not : 5800 içindir. Diğer telefonlarda da böylemi bilmiyorum. Ama böyledir heralde...
bu güzel bilgi için çok teşşekkür ederim canım..

--------------- Ekleme ---------------

en ufak yardımımız olduysa ne mutlu bize :) ve bize bu şansı veren clubı kuran arkadaşa da tekrar tekrar teşekkürler
sadece ben değil burda diğer arkadaşlara yardımcı olan herkese teşekkür ederim..aynen bu şekilde seviyeli ve yardım ederek devam edelim arkadaşlar..gereksiz mesajlar yazmayalım..sorunumuz neyse onu yazalım yeter..

--------------- Ekleme ---------------

yardımın için teşekkür ederim bide ben mavi aldım bu kasa acıklıgı muhabbeti olmaz dimi ??
2009 üretimlerinde olmaz ama yine de sen alırken sağ üs köşeye bir bak kasa tam oturmuş ise al..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
tekrar merhaba,

yeni sürüm güncellemesi yapmıştım, Python yüklerken lisans dedi, bende önceden keylettiğim .cer ve . dosyasını önceden kullandığım gibi kullandım fakat yenilemedi dosyayı... bu güncellemeden sonra tekrar yapmak gereklimi acaba?