5530 xpress music res sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mk1326

mk1326

Üye
    Konu Sahibi
5530 xpress music res sorunu
arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim ben anlayamadım sebebini telefon resetleyip duruyor kırmızı ve yeşil tuşa basıp telefon açılana kadar bekledim ama format atmadı sorun nedir anladım format atmayı bilen yokmu 5530 da :S yardım pls

Lacrymosa

Üye
Yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşuna basılı tutarak telefonu açacaksın.

mk1326

mk1326

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama olmuyor :(

Lacrymosa

Üye
5530'da o şekilde olmuyorsa telefon açıkken *#7370# yapın. Bu soft format olabilir. Nokia'nın resmi sitesinde yazıyor.

mk1326

mk1326

Üye
    Konu Sahibi
bu anlattıgınız fabrika ayarlarına tekrar götürüyor telefonu ve denedim hiç bir faydası yok.Ama yinede teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

acil yardım lütfenn... :S :(

celibar

celibar

Üye
yazılımı tekrar yükle.

ogguz.g

ogguz.g

Üye
hattınla alakalı olabilir bende aldığım bir ay resetlendi fakat şimdi hat ile barışıklar olmuyor henüzz bi problem kalmadı

mk1326

mk1326

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim yazılımı tekrar yüklemeyi deneyeceğim işe yarayabilir hattan oluyor galiba veya 4gb hafıza kartında boş yer kalmadı ondan yapıyor hafıza kartını boşaltmayı deneyeceğim olmassa yazılımı tekrar yükleyeceğim hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim...

mk1326

mk1326

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yazılımı tekrar yükledim ama şimdide hattı taktıktan sonra servis mesajını gönderdikten sonra res atıyor ve tekrar açılıyor tekrar servis mesajını gönderiyor kapanıyor telefon ben bu telefonla ne yapacağım bilmiyorum şuana kadar hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım lütfen yardım :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt