5320 Ye oyun yüklemeyi başaran varmı????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkanerkan91

Üye
    Konu Sahibi
5320 Ye oyun yüklemeyi başaran varmı????
5320 ye oyun yükleyemiyorum arkadaşlar...telefonda ngage uygulaması var...hafıza kartına .ngage uzantılı oyun atıyorum ...yüklüyorum onran sonra ngage uygulamasından oyunun amblemi silik gözüküyo.. tıkladığım zamanda siliniyo ....apptrk ve secman i de kuramadım...

5320 si olan ve bu sorunun çözümünü bilen bana biraz yardımcı olabilirmi???

wedhot

wedhot

Üye
Dostum bende aynı konuda sıkıntı yasıyorum ilgisi ve bilgisi olan arkadaslarımızdan yardım bekliyoruz lütfen çözün şu işi.. :(

shooters

Üye
evet bende bu konudan muzdaribim eğer bilen varsa yardımını bekliyoruz

gimli_khazaddum

gimli_khazaddum

Üye
bendede aynı sorun var başlıkta baya eski galiba çözebildinzmi arkadaşlar sorunu? telefonu yeni aldım yazılımıda güncelledim - millet hack sertifika n-gage gibi bir sürü sorun yazmış diğer konularda aldığıma pişman olmak istemiyorum:)

lazyboy

lazyboy

Üye
5320 için henüz hack leme gibi bi şey söz konusu değil bu yüzden şu an beklemekten başka caremiz yok:mahcup:

orcunnn

Üye
offf yah bulan hemen yassın lütfen

full force

full force

Üye
Abicim ben jar. veya sis. uzantılı oyunları yüklüyorum güzel güzel oynuyorum.:oke:

buraburak

Üye
bn indirebildim nokia application dan(pc suite)den atın oluyor ama bnde artık n gage açılmıyo bunda bi çözüm bulan varmı

polatyusuf60

Üye
ya kardeş 5320 oyun yuklemekte ne var oyunu hafıza kartına kopyala ondan sonra telefona hafıza kartını tak dosy yonetıcısın den oyunun ollduğu bolume gır oyun yuklensın mı,?? diyecek yuklensın de oyun yuklenır bu kadar basıt :D:D:D:D:D

--------------- Ekleme ---------------

5320 XM kadar mükemmel bir telefon yok söleyim size dizaynı süper hızı süper herşeyiyle mükemmel
:S:D:S:D:S:D:S:D

Bogard

Bogard

Üye
ya kardeş 5320 oyun yuklemekte ne var oyunu hafıza kartına kopyala ondan sonra telefona hafıza kartını tak dosy yonetıcısın den oyunun ollduğu bolume gır oyun yuklensın mı,?? diyecek yuklensın de oyun yuklenır bu kadar basıt :D:D:D:D:D

--------------- Ekleme ---------------

5320 XM kadar mükemmel bir telefon yok söleyim size dizaynı süper hızı süper herşeyiyle mükemmel
:S:D:S:D:S:D:S:D
dostum uzun zamandır bu yazılıma sahip telefon kullanmadıım için bulamamıştım dosya yöneticisini sayende hallettim çok saol :)))

müco94

Üye
bendede 5320 var. ama java yani jar uzantılı oyunları açıyor. benim telefonumda baya oyun var yani

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye
5320 nin telefon hafızası 126 mb fakat ben telefonyu ılk aldıgım gun flsh ngage ve dıger sılınebılır butun programları sıldım ve telefon hafızam genısledı suan 118 mb gosterıyo...

telefona oyun dosya falan yuklucem dıyosan GETJAR sitesınden yukleyebılırsın... tabı bu sıtedede mukemmel programlar var... benden 5320 hakkında yardım almak ısteyen varsa [email protected] adresınden ulasabılırler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt