iPhONE Installous Uygulaması ( Kurulum - Anlatım - Resimli Anlatım )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPhONE Installous Uygulaması ( Kurulum - Anlatım - Resimli Anlatım )
installous uygulamasını bilmeyenler için kısaca bir açıklama yazmak istersek, installous, iphone için c*rackli oyun ve uygulamaları bilgisayarınızdan yüklemenize de yarayan bir uygulama olup aslında bir source (kaynak) uygulamasıdır.

İphone telefonumuzdan cydia açıyoruz ordan manage kısmına geliyoruz
Daha sonra sources kısmına geliyoruz

sources kısmına bastık ve sağ üstte edit diyoruz sonrada add diyip sourcemuzu ekliyoruz

add sources diyoruz

ve işaretlediğimiz yere basıyoruz Hackulo.us bunu biz ekledik az önce arkadaşlar

burdanda istediğimiz uygulama installous basıyoruz ve yüklüyoruz

Ve gördüğümüz gibi intallous ekranımıza geldi
Uygulamamızı açalım şimdi

Açtık ve ekranımıza bu şekilde çıktı zaten burda oyun program tema hepsi ayrı kategoride sıralanmış bu bize kolaylık sağlar.Şimdi herhangi bir dosya yüklediğimizde direk telefonumuza kurulmaz öncelikle indiriyoruz daha sonrada resimde gösterdiğim gibi downloads kısmına geliyoruz ve uygulamamızı yüklüyoruz

Download dedikten sonra uygulamamız yüklenmiş olucak arkadaşlar

2. Yöntemde winscp ile installous kullanma pcye indirdiğimiz uygulamaları itunes kullanmadan installousu kullanabiliriz bunu yapmak içinde uygulamları takip edin anlatıyorum arkadaşlar
Şimdi de winscp ile iphone'a bağlanalım ve resimde de görüldüğü şekilde var/mobile/library dizininegirerek burada boş alanı sağ tıklayarak yeni bir klasör oluşturalım, adına da "Downloads" olarak belirleyelim, "OK" butonuyla klasörümüzü oluşturmuş olacağız

Bu klasörün içine daha önce bilgisayara indirmiş olduğumuz .ipa uzantılı dosyamızı atalım, biz örneğimizde Silent Hill isimli oyun ipa dosyasını bu klasöre atıyoruz.

Ardından iphone'dan installous uygulamasını çalıştırarak bu dosyayı telefona kuracağız. Installous uygulamasını çalıştırdığımızda resimde de görüleceği gibi ok işaretiyle gösterdiğimiz "Downloads" simgesine tıkladığımızda Silent-Hill-MMCN şeklinde geçen dosyamıza tıklayıp telefonumuza kuruyoruz. Kurma işlemi bittikten sonra artık telefonumuzun ana ekranına giderek yüklemiş olduğumuz oyunu çalıştırabiliriz. Sizlerde bu şekilde istediğiniz oyun ve uygulamayı telefonunuza rahatlıkla kurabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: kain061, kemal21 ve hakankurban

hakankurban

hakankurban

Üye
çok faydalı bir çalışma her iphone kullanıcısının bilmediği bir konu teşekkürler...

kemal21

kemal21

Üye
sağol dostum bende yakın zamana kadar bunu kullanıyordum şimdi sırf genius list için itunes e geçtim

Üst Alt