5230**DarkLight**OFW Edit**V50**Ram Testi Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forumber

Üye
    Konu Sahibi
5230**DarkLight**OFW Edit**V50**Ram Testi Videosu
Yeni çıkaracağım CFW nin RAM Test Videosu.İlk defa Core dosaysını editledim ve Ram arttırıcı modlar ekledim,buda videosu

ModderFurkan

Üye
orijinal v50'de yeni tarayıcı mı koymuş nokia? vay anasını..biz daha bekliyoz :D:d::ehe:hmmm

mardok

mardok

Üye
zaten güncelleme sadece C6-00 için değil 523x 5530 E5x serisi için de çıkacaktı :D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
5800 rada yeni güncelleme çıksaydı fena olmazdı :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ram testi yapılmış ama ram miktarı yok. Güzel test fakat bana daha çok CPU testi gibi geldi. En iyi ram testi opera 11 ile yapılabilir bence :) Ne kadar geç "Hafıza az" hatası verirse o kadar iyi ram var demektir.

forumber

Üye
    Konu Sahibi
Ram testi yapılmış ama ram miktarı yok. Güzel test fakat bana daha çok CPU testi gibi geldi. En iyi ram testi opera 11 ile yapılabilir bence :) Ne kadar geç "Hafıza az" hatası verirse o kadar iyi ram var demektir.
heh evet biraz öyle oldu fakat operayıda yüklemeyi unuttuğum için

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sorun değil, bu videoda bilgi veriyor sonuçta.

ModderFurkan

Üye
ben orijinal yazılımda programlar ve telefonun kendi uygulamalarının hepsini açtım,opera 11'de 8 sekme açtım.Hatta o sırada 1-2 uygulama da yükledim (h) hiçbir şey olmadı :yuru:aha::bye2::islik:oke::naughty::ehe:d::kop:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia v50 değil resmen Nokia 5230 V2 (yani eski versiyonun 2 katı güzellikte ve hızda) çıkarmış :oke: Slide to unlock, ev ekranının dönüşü, yeni web tarayıcı, yeni ram ve cpu optimizasyonları ve sayamadığım bir sürü özellik....

Copyright^

Copyright^

Üye
Nokia v50 değil resmen Nokia 5230 V2 (yani eski versiyonun 2 katı güzellikte ve hızda) çıkarmış :oke: Slide to unlock, ev ekranının dönüşü, yeni web tarayıcı, yeni ram ve cpu optimizasyonları ve sayamadığım bir sürü özellik....
ev ekranı bende dönmüyor.

mardok

mardok

Üye
bendede dönmüyor :hmmm

forumber

Üye
    Konu Sahibi
bendede...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Attığım v50 omega yazılımında dönüyor :) Hem de menüler ekranın sağına geçiyor yani öyle saçma sapan değil :evet:

• Beğen
Tepkiler: Copyright^
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt