Samsung Galaxy S7 için su testi videosu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 için su testi videosu geldi
Samsung’un yeni akıllısı için suya dayanıklılık testi videoları da gelmeye başladı…



Samsung, geçtiğimiz ay Mobil Dünya Kongresi’nde iki akıllı telefon modeli olarak Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerini resmi olarak duyurdu. Üst seviye olarak gelen yeni cihazlar 11 Mart tarihinde satışa sunulacak ve daha önce de bazı kullanıcıların cihazlarına kavuştukları rapor ediliyor.




Samsung hatırlanacağı üzere Galaxy S5 modelini 2014’de sunmuştu ve bu cihaz suya karşı dayanıklı olarak gelmişti. Daha sonra geçtiğimiz sene de firma Galaxy S6 ve Galaxy S6 modellerini Mart ayında gün yüzüne çıkartırken, bu modeller ise suya dayanıklı değildi.

Şimdi ise firma tekrar suya dayanıklı yapıya dönüş yaptı ve Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip ve suya ve toza karşı dayanıklı yapıda geliyor. Bu nedenle de suya dayanıklılık testleri de ilgi çekerken, ilk test videoları da gelmeye başladı.

Cihaz için gelen videoda Galaxy S7, su dolu bir kasede, ve ayrıca yüzme havuzunda test ediliyor. Bu videoyu haberlerin sonunda izleyebilirsiniz.

Galaxy S7’nin teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, 5.1″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD ekran ile gelen cihaz Qualcomn Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga setinden güç alıyor. Ayrıca 4GB sistem belleği içeren cihaz 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile alınabilecek.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 12MP arka kamera içeriyor ve ayrıca 5MP ön kamera ile geliyor. Parmak izi tarayıcısı da içeren cihaz ayrıca metal kasa tasarımına sahip.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung Galaxy S7 için su testi videosu geldi - MaxiCep
 


Üst Alt